CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Selamlar, Bende 1024 dsl var ama istedigim performans yok birincisi oyunlarda asiri bir ping problemi yasiyorum (WoW,Cod) virus girmistir dediler yaklasik 1 bucuk saat once format attim yine oyunlarda ayni sorun , baglantida bir problem var diye dusunuyorum simdi ne yapmam lazim ? not: ayni baglantiyi 2 bilgisayar kullaniyor soyliyim dedim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 up! bi modem ayari mi lazim acaba? modemide resetledim napiyim daha anlamadımki[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 2 bilgisayar dan birisini başkası kullanıyorsa bir şey indiriyor olmasın? dnslerini kontrol et. sonra www.google.com a ping at ortalama 500'ün üstünde ise türktelekomu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok birsey indirmiyor o bilgisayar kapali zaten su an... ping atmayi deniyim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Pinging www.l.google.com [66.249.93.99] with 32 bytes of data: Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=135ms TTL=243 Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=151ms TTL=243 Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=139ms TTL=243 Ping statistics for 66.249.93.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 117ms, Maximum = 151ms, Average = 135ms iyi herhalde bu :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 256 ile 200 ping alıyorum...kablolara bi baksan..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 pardon ya bizim 512ymis:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bağlantı hızına göre pingler değişmez bildiğim kadarıyla. pinglerin normal bu arada aam hala sorun varsa birde adslspeedtest.ttnet.net.tr de bir test yaparsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 baglantı hızına gore deişmiyo sanırım ping.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tam bi link verebilir misin ? adslspeedtest.ttnet.net.tr boyle mi oluyor?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://speedtest.ttnet.net.tr/[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaptım testi bi problem yok herhalde 512 2 bilgisayara dagliyor herhalde cunku 217 olarak gosterdi beni...[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sorun buyuk bir ihtimal ADSL den kaynaklanıyor oyun sunucularına daha yavaş bağlanıyor portları bir turlu duzene sokamadı telkom oyuzden telekoma kafam kolum girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet tam sorunum o ...[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar