Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglantı sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bende 1024 dsl var ama istedigim performans yok birincisi oyunlarda asiri bir ping problemi yasiyorum (WoW,Cod) virus girmistir dediler yaklasik 1 bucuk saat once format attim yine oyunlarda ayni sorun , baglantida bir problem var diye dusunuyorum simdi ne yapmam lazim ?

not: ayni baglantiyi 2 bilgisayar kullaniyor soyliyim dedim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
up!

bi modem ayari mi lazim acaba? modemide resetledim napiyim daha anlamadımki[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
2 bilgisayar dan birisini başkası kullanıyorsa bir şey indiriyor olmasın? dnslerini kontrol et. sonra www.google.com a ping at ortalama 500'ün üstünde ise türktelekomu ara.
Mesaj tarihi:
yok birsey indirmiyor o bilgisayar kapali zaten su an... ping atmayi deniyim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Pinging www.l.google.com [66.249.93.99] with 32 bytes of data:

Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=117ms TTL=243
Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=135ms TTL=243
Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=151ms TTL=243
Reply from 66.249.93.99: bytes=32 time=139ms TTL=243

Ping statistics for 66.249.93.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 117ms, Maximum = 151ms, Average = 135ms

iyi herhalde bu :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
256 ile 200 ping alıyorum...kablolara bi baksan..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
Mesaj tarihi:
bağlantı hızına göre pingler değişmez bildiğim kadarıyla. pinglerin normal bu arada aam hala sorun varsa birde adslspeedtest.ttnet.net.tr de bir test yaparsan iyi olur.
Mesaj tarihi:
baglantı hızına gore deişmiyo sanırım ping.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
yaptım testi bi problem yok herhalde 512 2 bilgisayara dagliyor herhalde cunku 217 olarak gosterdi beni...[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Sorun buyuk bir ihtimal ADSL den kaynaklanıyor oyun sunucularına daha yavaş bağlanıyor portları bir turlu duzene sokamadı telkom oyuzden telekoma kafam kolum girsin.
  • Yeni Oluştur...