coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Oyunda mageler hakkında pek bir bilgim yok.. lvl 60+ rogue ve warirorun CZde neler yapabildiğini biliyorum. Demek istediğim lvl 65-70 bir mage CZde bunlar kadar etkili olabilir mi? İtem sorun değil benim için.. paper mi pet lightning mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bak ''Joey'' böyle bi acıklama yapmış. Bazı yerlerini sildim. 170 int ice/light veya light/ice olduğun zaman bütün paper lar senden yardım beklicek. sen önden gidicem atıcaksın novanı yavaşlatıcaksın veya donduracaksın arkadan paper lar novaları sallıcak. paper olup olmaman tamamen kendi kararın hangisi sana daha yatkınsa öyle kal derim. her ikisiylede pk yapılabilir. paper isen tek başına biraz zor yapıcağından ya bi party bulucaksın yada milletle beraber takılcaksın. (çok fazla param var itemlerimi tam yaparım dersen tek başınada yaparsın ) ama full int verirsen light 42 büyüsü muhteşem bişi tek başına bile rahat rahat gezinirsin[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 light 42 büyüsü gerçekten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 paper mage novası ws ws attackları sağlam damage vuruo + Yan skill olarak 42 skill i sanırım çok sağlam lightning de.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lightning 42 büyüsü.. belli bir yüzdeye göre stan ettiğini biliyorum. lvl atladıkça yüzdenin de arttığı söyleniyor.. peki bu stan kaç saniyeliğine? yani stan edip bikaç büyü daha saydırılabilinir mi? Bi sorum daha var: frost nova ile static nova arasında ne gbi farklılıklar var? hangisinin damagesi daha iyi ve hangisi daha fazla yavaşlatır? herkese thnX ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 frost nova sanırım slowly konuma getirio static nova da stunlu olarak biliyorum... Ben teşekkür ederim :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 paper mageye pek yatkın değilim çünkü CZde sahardlı ve stealth olmuş bi asasinin bi paper mageyi tek spike kullanarak aldığını çok gördüm :) ama petin iyi damage vuramadığı söyleniyor.. Söylentiler var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Shardlı assasian lerden kurtulmanın tek yolu +6/25 DD mage hat kullancaksın. Paper mage Complete mage e göe Daha ii damage verio. Complete Mage ise daha az damage alıyor. Konu hakkında mage arkadaşlar sanırım Online deiller :D Warrior olmama ragmen sana yardımcı olaya çalıştım. Yanlışım warsa affola.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dagger defans olmadan cz de paper hiç gerçi ben hala kararsızım pet mi olsam paper mi olsam diye ama paper cok iyi damage ler veriyo güzel itemlerin olduktan sonra birazda sağlam oynadıktan sonra sorun kalmıyor :)[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 estağfrllh :) ok .. son kez şöyle sorayım; en iyi, en rahat NP hangisi ile yapılır? (eşit şartlarda ve itemlerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Valla şöyle söyliiyim kararsızlığımdan dolayı DD +6/25 i almadım paper mage im ama 60 k np var ^^ cok fazla deil ama güzel action yapıyorum yani tospağa scream i vurmasa dahada güzel olucak :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tabiki paper mage. Ama itemlerinin sağlam olması lasım Defans ağırlıklı unique takılar ws ws... +8/15 hp set yada yapabilirsen +9/19 hp set +8 Wizard Staff yada +9 Wood Staff :D DipNot: Neden +9 Wood Staff dersen. Flame damage inin daha yüksek olması.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Afrodisiac, 10 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Valla şöyle söyliiyim kararsızlığımdan dolayı DD +6/25 i almadım paper mage im ama 60 k np var ^^ cok fazla deil ama güzel action yapıyorum yani tospağa scream i vurmasa dahada güzel olucak :D Senle konuştuktan sonra Cz de senle karşılaşmıştık. Süper 1 gündü :D SS filan almıştım :D Kendi kendime de "bak bölece tanışmış olduk" Diyerek geyik yapmıştım :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 torment olmadan benim defans ım 323 pet mage olduğundada buna yakın defans ın oluyo yani item varsa sorun yok :)[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: Afrodisiac, 10 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Valla şöyle söyliiyim kararsızlığımdan dolayı DD +6/25 i almadım paper mage im ama 60 k np var ^^ cok fazla deil ama güzel action yapıyorum yani tospağa scream i vurmasa dahada güzel olucak :D Senle konuştuktan sonra Cz de senle karşılaşmıştık. Süper 1 gündü :D SS filan almıştım :D Kendi kendime de "bak bölece tanışmış olduk" Diyerek geyik yapmıştım :D sdfsdfsadfsdf :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 70 mage bi eleman vardı bi zamanlar Xigenonda sanırım.. oMeGa uzun zaman önce 250K NPsi vardı ama paper mi değilmi bilmiyorum :( hayalimdeki mage işte , idolüm benim ''-_- [Bu mesaj coliseo67 tarafından 10 Aralık 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ne istediğine karar ver. Şöyle okkalı vurup direkt yatırmak istiyorsan hiç düşünme paper ol. Yok, biraz defansım olsun, orta şiddette vursam da olur, nasıl olsa başkaları tamamlar diyorsan ice. Ben paperım. Çok değil, 1500 buffla çok kişinin canını yaktım.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ok , artık ben de bi paperim ;) flame/lightning.. Herkese thnX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 her 2 sinide kesiyorum :D bu arada her karakterden en az lvl 61 olmak üzere charlarım var deneyimlerim sonucu iyi itemlara sahip olan bir assasin oyunun en ii si bende artık assasinimle oynuyorum..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 combo yapmak çok kasış bişey.. rahat oynanmıyo asasla, klavyeye abanmak lazım.. combo yapmasını öğretçem dersen asas olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oynamayı bildikten sonra, item hikaye. ben paperken dd yoktu bende. ama çok nadir kesilirdim assaslara. bi iki tanesi keserdi anca teke tekte[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 paper mage rulazzzzz assasinlerden korkuyorsanız kafaya 25dd bide talia 50 çekersiniz olur biter :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 paper rulaz.... pet mage çoke zik damge veriyo ancak eğer devamlı sabit pk partyleri kurulursa light pet mage çok işe yarıyo...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaşlar ya yanlış biliyosunuz yada paper diilsiniz Paper mageler Dd 25 DD def. kullanamazlar. Çünkü DD 25 Paper mage kafalık yoktur. 10 DD def. kafalık vardır. Bilmemek diil öğrenmemek ayıp. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: bymad, 11 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ya yanlış biliyosunuz yada paper diilsiniz Paper mageler Dd 25 DD def. kullanamazlar. Çünkü DD 25 Paper mage kafalık yoktur. 10 DD def. kafalık vardır. Bilmemek diil öğrenmemek ayıp. Saygılar nasıl yok mausdhausafsdaff :D tabe serverda sayılı kişide var fiyatıda 30-50 gb arası olduğu için çok kişi bilmez sende onlardan birisin sanırım ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar