bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet Nereden düşüyor bunlar bilen varmı. Dagger defans ve spear Defans Kafalıklar Hangi yaratıklardan düşüyor.?[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Artık düşmüyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sebep?[signature][hline]Server:Cypher Nick:Sölemem :P Level:62 Job:Kasar Hood Nation:Human NP:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu Konu hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar?[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 araştırmalar devam ediyor daha hangi canavardan çıktğı bilinmiyor yeni gelişmelerle karşınızda olucaz Bymad ben mage ::TaLkative:: tanırsın sanırım :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 xigenonda bende octagon shield dagger defence plate armourlar var ama satmıştım şuan dagger def helmet var bitek sanırım[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: KosPer, 11 Aralık 2005 16:23 tarihinde demiş ki: sebep? K2 bu sebebe ne hacet ? Adamların tek mantığı var "Ben yaptım oldu"[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eskiden harpylerden düsüyodu özellikle raven ve crimsondan ama coktandır görmedim dd drop verdikerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Artık düşmüyor diye biliyorum arkadaslar uzun süredir oyundayım daha çıkana rastlamadım ama geçen gün +6 dd kafalık çektim 999 dan paper için zuhahaha baskası çekicek diye ödüm kopmuştu hemen gidip aldım bide +3 dd var kafalık 999 dan hayatta satılmaz o item...[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: xXTaLkativeXx, 11 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: araştırmalar devam ediyor daha hangi canavardan çıktğı bilinmiyor yeni gelişmelerle karşınızda olucaz Bymad ben mage ::TaLkative:: tanırsın sanırım :D La tanımammı kanka. Ama şu dd helmetler hakkında çok söylentiler var biri trollder-biri golem der- biri harpy der ya bunun aslı astarı nedir anlamadım.10 dd le dolanıyoz :D[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hopgoblin den ciktigini duymustum ne kadar dogru bilemicem[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ghost warriordan 10 dd crystal düştü[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben abbyste deki goblinelerden düşüyor die duydum sanırım ordan die biliyom[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hane yoktu öle bi item :D +3 vardı resim görünce masudhasu :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dagger defence isteyen bana söölesin xigenonda elimde 1-2 parça daha olması lazım[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar