KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 http://rapidshare.de/files/8522347/realpvp.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu 1 Buda 2 by F9Devil[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 rica ederiz ne demek bi tane daha f9 vardı ama link ini bulamadım bulunca onuda koyarım :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çok güzel videolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mozillada açtım oke [Bu mesaj wastyrx tarafından 06 Aralık 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya ben 4 lemde kaldım :) Her karakterden en az 61 lvl'ı olan charım var şimdik bu videoyu izledim Warrioru mu kassam 63'e =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Güzel Videolar adamın hp side oha dencek kadar var :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Walla dieste 6-8 kişi party olacak 1v1 yapacak adam böle... 5 dakka sonrasına bayıldım ben bayagüselmiş xD[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 nacizane bi video olmuş...çok hoş..[signature][hline]kuruntu içinde yaşamaktansa ; gerçeğin peşinde kaybetmeyi severek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya Dün Bende Çektim Ama Dosyanın Boyutu 2GB oLdu :D AyarLar NasıL oLmaLı Bide F9 A basınca Görüntü Biçimi DeğiŞiOr NasıL oLcak ????[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahhaaa o video da bizde varız :D pelerin görevi için f9 u kasap olarak tutmuştukta :D[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Fraps ayarlada var F9 tusu onu baska bir tus var Movie seceneginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 harika video özellikle 1vs1 ler çok hoş olmuş[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dRg_static Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende oyun hakkında bişiler arıyodum ..harika bişi...hemen warrior açıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 videoların mp3lerini bilen varsa yazıversin buraya. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1v1 ler hos ancak abarti bi üstünlügü yok f9 un... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mükemmel bir video mütiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 müziklerde çok cüsel :D :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bir kez daha görmüş olduk ne tür insanlarla muhatabız oyunda videonun sonunda vatandaş DM ye tank girmiş kendince birşeyler yapmaya çalışıyor, pk diye adama debuff atıyor, adamı DM ye kestiriyor, kendi öldürse gam yemicem, sonrada bu yaptığı hareketi överek oraya koyuyor. Bu bir oyun ama bu yapılan bence adiliğin daniskası. Alacağı 15-20 NP için bu yapılmaz, en azından benim vicdanım elvermez bu olaya. Gerçek hayatta nasılsa buradada öyleler insanlar bu kesin. Sanırım fazla hassaslaştım bu konuda :([signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 realpvp video sundaki ilk şarkının ADI NE???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Linkin Park - Faith ama Limp Bizkit - Faith i öneririm :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çok saol ;)[signature][hline]zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adoreble Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Video genel olarak güzeldi ama Naytonlaynın değindiği noktaya katılıyorum. Karektersiz priest debuff atıyo ve o esnada 000000 da gidip healeri kesiyo warrior DM tarafından yatıyor . YUH diyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar