demorah Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çok tatlı bir siyam yavrusu 6 günlük oldu bugün Sütten kesilince alıcaz annesinden Ama o güne kadar halletmemiz gereken bayağı bir sorun ortaya çıktı en büyüğü ise şu; kediyi istanbuldan alıp eskişehire götürmem gerekiyor Kabının içinde taşıncak ama tuvalet ihtiyacı su yemek ihtiacını nasıl karşılıcam bu pisinin 5 saat süren yolculukta :([signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bide uygun fiyata taşıma kabıdır kumudur küreğidir nerden bulabilirim:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kediyi nasıl taşımayı düşünüyorsun? yani arabamı yoksa otobüsmü. kedi taşıma çantaları var onlardan alabilirsin. içine kedi kumlu tuvalet ve mamasını koyarsan yolculuk süresinde işini halledecektir. fakat koku sorunu olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 5 saat için kuma falan gerek yok bence de, 6 gün acaip erken annesinden ayırmak için, yapmayın etmeyin. Üstelik hayvanı annesinden ayırıp yola çıkaracaksınız, olmaz o iş. Veterinere danışın acilen böyle birşeye kalkışmadan. 1 haftalık hayvan annesinden ayırılamaz zaten, bırak o halde yola çıkarmayı. edit: ehaeöh yanlış anlaşılma olmuş, ben nedense hemen yola çıkacaksınız gibi algıladım, sinire kestim paniğe kapıldım =] Pardon. O zaman baştan alalım; 5 saat için gerek yok kuma da, yemek suya da. Taşıma çantası şart, araba olsa bile çantasız hem zor hem tehlikeli. Arabayla gidecekseniz ama yumuşak çantalar var, onlardan alabilirsiniz, hem maliyeti düşük hem de jkullanışlı olur. Ancak otobüs ise tek yol, o zaman sert bir kutu almak zorundasınız, çok küçük olmamasına dikkat edin yeter. Bütün veterinerlerde vardır temel ihtiyacınızı karşılayacak birşey. [Bu mesaj Nefr tarafından 05 Aralık 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Tren ile olucak =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sanırım NEFR 6 günlük yavru süüten kesilince falan alcaklar hemen almıycak sanırım hemen alınmaz yani .. hayırlı olsun yolculuk seklini sölesen iyi olur tren falanmı :? veya[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kedi 6 günde sütten kesilmez ki bekle bakalım bi 20 gün hem anne sütü gibisi yoktur kedi gelişemes felan sonra allah korusun[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 30 gün süreyle kesmeye niyetimiz yok zaten =) ilk resmi. 6 günlük(cep tel ile çektik mlsf)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bitanem benim ya çok tatlı:D iki günlükken bembeyazdı[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bide trende götürürken sağlık karnesi falan istiolarmı? yada gerekli olan belgeler neler?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya naptınız siz ya? Ne sağlık karnesi? breh breh.. Hiç birşey istemezler. Ufacık yavru yahu. Türkiye burası İsveç'te değiliz :D Yemek& kum meselesine gelince dert edilecek bir durum değil bunlar. Trendeyse maliyet düşük olarak güzel bir sepetin içine yumuşak birşeyler koyup götürülebilir. Bir pakette kitties alınır acıkır falan diye o da verilir. Zaten bir aylık yavrunun kakası çişi çok olmaz. Milyonlarca beslediğim için tecrübem var.:D Peçeteyle alıp atabilirsin. Bence esas sorun bu değil. Yavru yolda korkmaz inşallah. Çünkü bazı hayvan huysuz oluyor ve bağırıp duruyor. Onun içinde çözüm bir süreliğine uyutan ilaçlar var 5 saat için yeterli olacaktır. İlaç vermek tabi ki hoş değil ama başıma geldiğinden biliyorum. Viyak viyak ağlayan bir kedi yüzünden trenden inip başka bir trene binmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hakkaten ya :( trenin sallantısı sesi falan etkilemesin. cidden uyutsak mı. ikilemde kaldım.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 uyut bence rahatsız olabilir[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benim kullandığım deri altıydı yani çok kolay kullanımı. Damar falan aramıyorsun. Deriyi tutup şırınga ediyorsun. Canı falan da acımıyor. Hemen uyuyor. Önce bir veterinere danış tabi ki. Baktın huysuzluk yapıyor uyutursun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 koptum ya ben buruya cok guzul yermiş[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Uyutmayın, tehlikeli. Yetişkinlerde bile sık başvurulan bir yöntem olmaması gerekir, ancak yavruda iyice tatsız. Mecbur kalınırsa risk çok büyük değil ama gerek de yok bence. Hele trende hiç dert olmaz, hatta gidin güzel güzel yataklı trenle, yerleşin kompartmanınıza, viyklesin istediği kadar orada. Taşıma kutusuna falan da gerek kalmaz hem böylece, çanta işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Saol Nefr. bir de bişey daha sorucam. bu taşıma çantasıdır kumudur, ağacıdır.. bu malzemeleri satan, beşiktaş-taksim civarı biryer var mı ?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 haydarpaşaya gidip sordum sağlık karnesi gerekiomuş ve tabi aşılar Bildiğiniz bi veteriner varmı beşiktaş taksim kadıköy civarında ve fiyatı pek tuzlu olmayan ?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 heh görmemişim yazdıklarını dinan:) bu arada yataklı trene kesin izin vermiyolar Şartları dediğim gibi aşı karnesi kedi çantası ve ek olarak biletmiş En çok aşı işi zorlayacak gibi Hiç bilmiyorum istanbulda veteriner:([signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hala bi veteriner arıyorum:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bencede el kadar yavruyu uyutmak iyi olmaz. Dozajı fazla gelir allah korusun. Ben şöyle bol kesim bi kazak giyerdim, bunuda sarardım kazağa kucağımda götürürdüm. Devamlı uyur zaten.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 cok tatlı bı pısın var ya.ben pısımden ayrıyım.neyse.benım kedım 7 saatlık yolda hıc bıse demeden ankaradan mersıne gıttı.sıs kaka fln da yapmadı.ses de cıkarmadı.guven kedıne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 git bi veterinere hepsi aynı[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 trende aşı karnesi olmayan kediye trip yapabilirler.hatırladığım kadarıyla 1 aylık kedinin aşısı olmayacağından veterinerden "sağlıklı bu" kağıdı almanız istenebilir. =)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet onu öğrendik. bir de extradan "evcil hayvan parası" alıyolarmış. 5-6 milyon.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar