Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik 101

matama

Öne çıkan mesajlar

said:
Davion, 18 Kasım 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
En pis nöbet gece nöbeti demişsin. En kralı gece nöbeti aslında yat uyu hatta mümkünse hiç kalkma yataktan onbaşı falan devrense 3 kişi gidilen nöbete 2 kişi götürüp keyfinin hiç bozulmamasını sağlayabilir.
o kadar kolay deil davion eger -yakalanırsan 3 haftaya yakın tek basına gece nöbeti tutarsın ozaman gorurum ben seni:D:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Sosyal ağlarda paylaş

valla her ne kadar daha lisede de olsam kuzenımın ıstanbulda yapmasından dolayı bu ıslerden neyın onemlı oldugunu ogrendım
adamın olcak kafalıcan birazda sansın oldumu cok kolay gecıyor
benım kuzen gazetecılık mezunu kısa donemdı zaten bı sabah 4 te kalkıp gidip gazeteleri toplayıp 1 sayfalık bulten hazırlıyordu komutana isi 10 gibi bitiyordu sonra yaz oldugu ıcın telefon acıyordu hadi gel taksime diyordu
artık yuzbasıyı nası kafalamıssa adam zaten evcı olarakta bize geliyordu kalan gunlerde de onla gezıyorduk oyle oyle kısa donem askerlık yaptı gecti[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıları okudumda göz ucu ile yok canım sıkıldı morelim buzuldu hiç kafanızı takmayın askerlikte çok farklı bir deneyim.

Ben gittiğimde ailem ve çevrem bu çocuk nasıl askerlik yapacak kesinn kaçar kaçar uzatır dediler ama tam tersi oldu gittim uslu uslu yaptım geldim. Herşeyden öte hiç cansıkılacak bir durum yok çok farklı şeyler yaşayacak belkide çok sağlam arkadaşlıklar bile kurcaksınız.

askerden geleli nerydeyse 2 sene oldu ama hala arkadaşlarımla görüşürüm (tabi çok gereksiz olanlarıda var :)).

Şuda bi gerçek hafta sonları çarşı iznine çıktığımda hızlı bi şekilde int kafeye gider ve bütün günümü patide geçirirdim hele bide merak ettiğim bi konu varsa döndüğümde meraktan çatlar gprs kullanırdım:

Bu arada :ceday hayırlı olsun bilgilerini buraya yazda gelelim ziyaretine :)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 09 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan o pkk'lıları varya... şeytan diyo topla hepsini nazi kampı gibi yığ sınıra sınır dışı et.. etten de duvar ör bi skim giremesinler içeri.. hepsi şerefsiz o.ospular[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

bişeysorucam: askerlikyapmadanbiryabancıbayanlaevlenirsem o ülke vatandaşlığına geçme işim zorlaşmıo dimi[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Ceday;
bende ankara genel kurmay merkez ordu evinde askerlik yapiyorum. Düştüğün yer merkeze biraz uzak ama iyi ve askeri birlikler içerisinde biraz modern bir yer olarak duymuştum. Bir ara oradaki bi tabur komutanı burada kaliyodu o anlatmişti.
Umarim iyi bi acemi birliği geçirirsin.

Bu arada 85/4 Tertip askere gelecek arkadaşlar BİR AN ÖNCE GELİİİN BİLETTLERİİİMMMM :D[signature][hline]Moon Askerde
Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var.
Arkadaşlarim aramaz MSN var.
Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde
tonmaister ve dj lik yapar
Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin.

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Askerde uyumlu adam olun, dert ortağı olun. Özellikle bir iki üst rütbelileriniz ile iyi geçinin (çavuş ve obaşı kısacası). Sizden büyük dönemler ile tartışmayın anlamsız olur ezilirsiniz. Kimseyi aşağılamayın çünkü kimin hangi devre veya kimin toprağı bilemezsiniz. Mümkünse bir sivil memur, astsubay veya subayın ufakda olsa bir görevini üstlenin yani o iş sizden sorulsun. Hem sizi kollar hem de gerektiğinde bazı işlerden yırtmanızı sağlar. Ne olursa olsun kesinlikle hiçbir üstünüz ile fiziksel tartışmaya girmeyin, dayak dahi yeseniz karşılık vermeyin daha sonra hakkınızı arasınız, o an karşılık verir isen haksız duruma düşebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...