Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YASALUYARI (SMS)

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

4445698234....
IMEI'li cihazınız kayıt dışı. Turkcell 5YTL kayıt bedelini HediyeCell puanınızdan düşüyor. İstemiyorsanız 2 gün içinde HAYIR yazın 2448'e gönderin...

Bu, faturalı olan ve yaklaşık 3 4 yıl önce aldığımız, babamın telefonuna gelen mesaj. Turkcell'in kaynak yaratma amaçlı her zaman ki fırsatçılıklarından biri mi, yoksa cidden telefonumuz kayıt dışı mı anlayamadık!!!

3 4 yıl önce ki telefonun faturasını nereden bulup da bunun ispat yollarına gidebiliriz onu da çözemedik. Bu tür mesaj alan ve ne yapılması gerektiğini bilen birileri var mı???[signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

imei.tk.gov.tr

Burdan kayıtlı mı diye bakabilirsin kayıtlı değilse 5 milyon verip kayıt ettirmen gerekiyor.

Eğer telefonun 13 ağustos 2005 tarihinden sonra alınmışsa fatuna alıp kayıt ettirmeye gidiyorsun para almıyorlar[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği
a.k.a. Joe
Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

not :

"3 sene içinde sim kartınızı kullandıgınız telefondan başka herhangi bir telefona takmışsanız sisteme kayıt olmuştur.
bu 8 telefon de olabilir 12 telefonda.bu telefonlardan biri kayıtlı telefon değil ise bu tarz mesajlar operatörünüz tarafından size gelebilir."

yani imei numaranızı resmi siteden kontrol edeceksiniz.sms in gerçek olup olmadıgını öğrenmek için.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım o hatla kullandıgın tüm telefonlar kayıt ediliyor , imei nosunu msjdaki ile karşılaştırmakta yarar var..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS'un dediği gibi IMEI numaramız ve mesaj da gelen numara birbirini tutmuyor. Bu Turkcell'e sadece PES diyorum artık...

Fistan
Babam zaten telefon kullanmayı dahi doğru düzgün bilmeyen birisi ve kullanmış olduğu sim kart şu güne kadar sadece annemin telefonuna takıldı geçici süreliğine. Ayrıca ne hikmetse, sadece numaraların son rakkamı birbirinden farklı!!![signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 10 Aralık 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 10 Aralık 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
4445698234....
IMEI'li cihazınız kayıt dışı. Turkcell 5YTL kayıt bedelini HediyeCell puanınızdan düşüyor. İstemiyorsanız 2 gün içinde HAYIR yazın 2448'e gönderin...

Bu, faturalı olan ve yaklaşık 3 4 yıl önce aldığımız, babamın telefonuna gelen mesaj. Turkcell'in kaynak yaratma amaçlı her zaman ki fırsatçılıklarından biri mi, yoksa cidden telefonumuz kayıt dışı mı anlayamadık!!!

3 4 yıl önce ki telefonun faturasını nereden bulup da bunun ispat yollarına gidebiliriz onu da çözemedik. Bu tür mesaj alan ve ne yapılması gerektiğini bilen birileri var mı???

*#06# ye bas çıkan IMEI numarasıyla SMS dekini karşılaştır tutmuyorsa yanlıştır

babamada geldi tanıdık tlfoncu var "Başka bir telefona taktıysanız daha önce hattı ondan gelmiştir" dedi

kafana takma[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

bana 2 farklı imei geldi 2. gelen su an kullandıgım imei eşek gibi vercez yani :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana 6 tane geldi walla hiç biri benm imei numarasını tutmuyo.. tırdtım telefon ettim avea ya sizin imei deilse sorun yok dediler.. ztn geçen gun baktım kayıtlı imiş bnm tel..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 10 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
banada simdi bi mesaj geldi:

Kimden:YASALUYARI
xxxxxxxxx IMEI li cihazınız klonludur.turkcell 50 kontorluk kayıt bedelini kontorbizden inizden düsüyor.istemiyosanız haır yazın bla bla

klonlu ne demekki

[Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 10 Aralık 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]

telefonları kaçırıp/çalıp, bulunamasın diye IMEI numarasını değiştiriyorlar. Bu şekilde klonlanan IMEI numaraları istesine tk.gov.tr den ulaşabilirsin...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
[b]International Youth Informatics Society
Sosyal ağlarda paylaş

sizin fatura ile almanız değil olay. size satan kişinin o telefonu türkiyedeki ''kayıtlı'' dağıtıcılardan mı yoksa yurt dışından kaçak mı getirdiği ile alakalı.[signature][hline]Voic3
Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki;
zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...