Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 4445698234.... IMEI'li cihazınız kayıt dışı. Turkcell 5YTL kayıt bedelini HediyeCell puanınızdan düşüyor. İstemiyorsanız 2 gün içinde HAYIR yazın 2448'e gönderin... Bu, faturalı olan ve yaklaşık 3 4 yıl önce aldığımız, babamın telefonuna gelen mesaj. Turkcell'in kaynak yaratma amaçlı her zaman ki fırsatçılıklarından biri mi, yoksa cidden telefonumuz kayıt dışı mı anlayamadık!!! 3 4 yıl önce ki telefonun faturasını nereden bulup da bunun ispat yollarına gidebiliriz onu da çözemedik. Bu tür mesaj alan ve ne yapılması gerektiğini bilen birileri var mı???[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 wallahi bana hediye telefon geldi yapamıyorum bişi kapanıcak ama 5ytl devlettn başka bi yere gidemiyor[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Demin haberlerde konuştu adam, Faturanız varsa ve ordaki no ile *#06# yazınca çıkan no ile tutuyorsa, sorun yok. Tekrar kontrol edilecek nolar.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bana henüz gelmedi. Telefonumu 1 yıl önce aldım. Duyduguma görede bilmem kaç tarihinden sonra alınan telefonlaramı ne geliyormuş mesaj bende tam olarak olayın ne oldugunu çözemedim.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 imei.tk.gov.tr Burdan kayıtlı mı diye bakabilirsin kayıtlı değilse 5 milyon verip kayıt ettirmen gerekiyor. Eğer telefonun 13 ağustos 2005 tarihinden sonra alınmışsa fatuna alıp kayıt ettirmeye gidiyorsun para almıyorlar[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çoğu kişiye gelen mesajdaki imei tutmuyo zaten..Kafasına göre imei sallayp,msj atiolar[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 not : "3 sene içinde sim kartınızı kullandıgınız telefondan başka herhangi bir telefona takmışsanız sisteme kayıt olmuştur. bu 8 telefon de olabilir 12 telefonda.bu telefonlardan biri kayıtlı telefon değil ise bu tarz mesajlar operatörünüz tarafından size gelebilir." yani imei numaranızı resmi siteden kontrol edeceksiniz.sms in gerçek olup olmadıgını öğrenmek için.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sanırım o hatla kullandıgın tüm telefonlar kayıt ediliyor , imei nosunu msjdaki ile karşılaştırmakta yarar var..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 akşam bana telsimden geldi kayıt dışıdır felan diye ben turkcellden bakmıştım kayıtlıydı , zaten faturalı aradım müşteri hizmetlerini biraz yağdım estim , siz dikkate almayın dedi.[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 InneR_ChaoS'un dediği gibi IMEI numaramız ve mesaj da gelen numara birbirini tutmuyor. Bu Turkcell'e sadece PES diyorum artık... Fistan Babam zaten telefon kullanmayı dahi doğru düzgün bilmeyen birisi ve kullanmış olduğu sim kart şu güne kadar sadece annemin telefonuna takıldı geçici süreliğine. Ayrıca ne hikmetse, sadece numaraların son rakkamı birbirinden farklı!!![signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 10 Aralık 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 turkcell de bişey yok.olayı anlamadın sanırım. ?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 benim imei 36yla bitiyo bana 96lı bi imei yollamışlar sizin diye :-P[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Keyzar, 10 Aralık 2005 20:55 tarihinde demiş ki: 4445698234.... IMEI'li cihazınız kayıt dışı. Turkcell 5YTL kayıt bedelini HediyeCell puanınızdan düşüyor. İstemiyorsanız 2 gün içinde HAYIR yazın 2448'e gönderin... Bu, faturalı olan ve yaklaşık 3 4 yıl önce aldığımız, babamın telefonuna gelen mesaj. Turkcell'in kaynak yaratma amaçlı her zaman ki fırsatçılıklarından biri mi, yoksa cidden telefonumuz kayıt dışı mı anlayamadık!!! 3 4 yıl önce ki telefonun faturasını nereden bulup da bunun ispat yollarına gidebiliriz onu da çözemedik. Bu tür mesaj alan ve ne yapılması gerektiğini bilen birileri var mı??? *#06# ye bas çıkan IMEI numarasıyla SMS dekini karşılaştır tutmuyorsa yanlıştır babamada geldi tanıdık tlfoncu var "Başka bir telefona taktıysanız daha önce hattı ondan gelmiştir" dedi kafana takma[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bana 2 farklı imei geldi 2. gelen su an kullandıgım imei eşek gibi vercez yani :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 imei ye nerden bakıyoruz ayıptır sorması ?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 *#06#[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 banada simdi bi mesaj geldi: Kimden:YASALUYARI xxxxxxxxx IMEI li cihazınız klonludur.turkcell 50 kontorluk kayıt bedelini kontorbizden inizden düsüyor.istemiyosanız haır yazın bla bla klonlu ne demekki [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 10 Aralık 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bana 6 tane geldi walla hiç biri benm imei numarasını tutmuyo.. tırdtım telefon ettim avea ya sizin imei deilse sorun yok dediler.. ztn geçen gun baktım kayıtlı imiş bnm tel..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _ILuVaTaR_, 10 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: banada simdi bi mesaj geldi: Kimden:YASALUYARI xxxxxxxxx IMEI li cihazınız klonludur.turkcell 50 kontorluk kayıt bedelini kontorbizden inizden düsüyor.istemiyosanız haır yazın bla bla klonlu ne demekki [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 10 Aralık 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] telefonları kaçırıp/çalıp, bulunamasın diye IMEI numarasını değiştiriyorlar. Bu şekilde klonlanan IMEI numaraları istesine tk.gov.tr den ulaşabilirsin...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sizin fatura ile almanız değil olay. size satan kişinin o telefonu türkiyedeki ''kayıtlı'' dağıtıcılardan mı yoksa yurt dışından kaçak mı getirdiği ile alakalı.[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Arkadaşlar benden tavsiye bir an önce kaydettirin imei numaranızı.Son gün 13.12.2005[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya şimdi benim turkcell e bi msg falan atmam gerekmiyo di mi, bu kontorbizden den falan kazandıım ek kontörleri mi düşücekler ben tam anlamadım :([signature][hline]RaSpuTiN!!!! [Bu mesaj raspy tarafından 11 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bazen numaralarda hata yapabiliyorlar ama sanmıyorum. doğru olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yasal uyarı olarak gelen Imeı lerin çogu yanlış..EN iyisi Kendin Sorgula...[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar