Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tiger girl neyin nesidir

lord_hades

Öne çıkan mesajlar

ya gördüğüm tek boss olsun :) Troy'da başkası ile uğraşan çıkmadı daha

Tiger Girl'le bir kez karşılaştım Berserker + 19 lvl olmama ben en güçlü attacklarımı denememe rağmen canı bile gitmedi :) Solo kesilmez işte[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

tiger girl en zayif boss olabilir ama bu demek değil ki kolayca öldürebilir. 50 tane lvl25 player tiger girl i belki keser. Haritada göremeyeceğiniz Black Tiger, White Tiger in "Elite" lerini summon eder. Tek seferde 15 e yakın mob summon eder, yarısı giant kalan yarısıda Elite ve normal yaratıklar. Zehirler. Ölmeye yakın daha çok summon yapar.
Uruchi de tg den level olarak bir 15 lvl fazladır sanırım. Uruchi yi lootlayanlardan biri olarak söylüyorum öldürmesi bir hayli zordur çünkü Black Robber ve Black Robber Archer (adı böyle olmayabilir tam hatırlayamadım) ın Giant ve Elitelerini bol bol summon eder. Black robberlar lvl 38 filan o yüzden onları temizlemek için bir ekip, Uruchi ye saldırmak içinse başka bir ekip lazım ancak Tank şart uruchi de çünkü lvl 35 te bana 1500 ve hemen 0.5 sn sonra 1000 vurdu öldüm. Öldüğünde yerde yaklaşık olarak 20-25 drop vardı altın ve bol bol mavi item düşmüştü. Uruchi yi Gotei13(aege) guildinden Foxkay ve Cardial beraber kesti ama bütün işi foxkay yaptı o adamda rahat lvl50 var, Eliteleri 2 vuruşta alıyordu. İzlerken bile aşırı derecede keyif aldım.

Sosyal ağlarda paylaş

yer olarak random yerlerde mı cıkıyolar yoksa sabit yerlerimi var ...
ne bilim TG mesela ilk kıtanın herhangi bir yerinde mi çıkıyor yoksa Tiger mountain yzısının oldugu (haritada) onun oralarda mı cıkıyor ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...