lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tiger girl yaratık mı ne? hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mob olabilir bende gördüm oyunda :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bilmem artık server arada sırada çıkartıyor belki de ii item de düşüyordur ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Oyundaki en güçsüz boss diye biliniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 daha güçlülerini hiç duymadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 En güçsüz olmasıyla benim duyduğum tek boss :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya tam açıklama isterük kimdir bu kaplan kız ne yapar erkek arkadaşı varmı nerde takılar nelerden hoşlanır??? Şaka bir yana kim bu yaa ben görmedim sadece yazıları gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nasil tek duydugunuz ya? bangir bangir yaziyor uruchei felan diye. tarim basin bolgesinde cikiyor. fakat tiger girl'den farki cok zor bi boss. zaten 1-2 clan haricinde kesebilen de yok.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 http://www.silkroadonline.net/gameinfo/mo_china.asp tıklarsanız canavarlar hakkında geniş bilgi edinebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya gördüğüm tek boss olsun :) Troy'da başkası ile uğraşan çıkmadı daha Tiger Girl'le bir kez karşılaştım Berserker + 19 lvl olmama ben en güçlü attacklarımı denememe rağmen canı bile gitmedi :) Solo kesilmez işte[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bir sefer ben de gördüm. görüp ters yöne kaçmam bir oldu ama... hehe.. o zaman daha young tiger bile görmemiştim... tiger mountaindan çıkıyor dediler ama tam yerini bilemiyorum... yarım saat önce bi tane kesildi mesela (şu an 13.03) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tiger girl en zayif boss olabilir ama bu demek değil ki kolayca öldürebilir. 50 tane lvl25 player tiger girl i belki keser. Haritada göremeyeceğiniz Black Tiger, White Tiger in "Elite" lerini summon eder. Tek seferde 15 e yakın mob summon eder, yarısı giant kalan yarısıda Elite ve normal yaratıklar. Zehirler. Ölmeye yakın daha çok summon yapar. Uruchi de tg den level olarak bir 15 lvl fazladır sanırım. Uruchi yi lootlayanlardan biri olarak söylüyorum öldürmesi bir hayli zordur çünkü Black Robber ve Black Robber Archer (adı böyle olmayabilir tam hatırlayamadım) ın Giant ve Elitelerini bol bol summon eder. Black robberlar lvl 38 filan o yüzden onları temizlemek için bir ekip, Uruchi ye saldırmak içinse başka bir ekip lazım ancak Tank şart uruchi de çünkü lvl 35 te bana 1500 ve hemen 0.5 sn sonra 1000 vurdu öldüm. Öldüğünde yerde yaklaşık olarak 20-25 drop vardı altın ve bol bol mavi item düşmüştü. Uruchi yi Gotei13(aege) guildinden Foxkay ve Cardial beraber kesti ama bütün işi foxkay yaptı o adamda rahat lvl50 var, Eliteleri 2 vuruşta alıyordu. İzlerken bile aşırı derecede keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sayfa düzeni bozuldu, özür diliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ss'ler arkadastan: [spo1=Uruchi ve saz arkadaslari][/spo] [spo2=Bu da kendisi][/spo][signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilikbedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yer olarak random yerlerde mı cıkıyolar yoksa sabit yerlerimi var ... ne bilim TG mesela ilk kıtanın herhangi bir yerinde mi çıkıyor yoksa Tiger mountain yzısının oldugu (haritada) onun oralarda mı cıkıyor ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Peki o zaman ileride Troy'daki tüm Turk guildleri birleşir ve kesmeye gideriz :) Ondan gelecek xp ile zaten guildler level bile atlar sanıyorum :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar