Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Charım gitti birçok kişi gibi. Ben tabi sadece maille yetinmedim uğraştım aradım buldum numaralarını ve çok iyi ingilizce bilen bir arkadaşımla konuşturdum james denen alçak şerefsizi. Soyledikleri kısaca şu; (Bu arada arkadaşım ben ingilizim dedi!) Şifre sorununu hallediyorum gir hemen mailine bak ve kimseye bahsetme yolladığımdan. Özelliklede türkler! Onları bu oyundan uzaklaştırmanın tek yolunun bu olduğuna inanıyoruz. Bize böyle olsun istemezdik ama çok dupe yapıyorlar sisteme zarar veriyorlar. Ve ancan böyle uzaklaştırabileceğiz. Ip lere yasaklama koymakta bir şey ifade etmiyor bir şekilde ulaşıyorlar ve yine zarar veriyorlar. Eminizki onlar bu oyunda olmadığında çok daha rahat oynayacaksınız. Yaa aynen boyle dedi adam önceden onları arayan ANY kardeşim sen ve ben şanslıyız ya kalanlar? Yazık doğrusu o kadar emeğinize ve zamanınıza. Bu oyunu yönetenelre lanet olsun. Özelliklede sen Blackwinds! adamları bu şifre kaybı olayına yönlendirdiğin için sana haram olsun aldığın maaş. Şerefsiz bir TÜRKsün sen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 james e ulaşmak bu kadar kolay mıydı be. tel nosu verde bende arayayım abimle konustururum bende :D saka bir ya na ciddi mi bu ?[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Çok ciddi. Hatta ANY e sorabilirsin arkadaşım oda banını aynıa damı arayak açtırdı! Ve aslan gibi elinde +9 shardı kesiyor milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 pardon :/[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD [Bu mesaj Marl0_on tarafından 11 Aralık 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 türkleri uzaklaştırmak ? bu k2 nin sonu olur[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hurafe bunlar hurafe yeni bir üyelik alıp sırf milleti oyundan soğutmak için neler yapıyorsunuz, kasamadığınız noob charları kosp dan banlayınca onlar kötü olur zaten, sonrada ben oynayamıyorum onlarda oynamasın basit türk mantığı, geçiceksin bunları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Salak benim charım 65 lvldi mal mal konuşma ANY ide tanmyorsan bırak bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 insanlara hakaret etme[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Salaklara hakaret etmiyorum sadece salaksın diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 once bi kurallari oku istersen ha oda olmadiysa seni burdan alalim[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya ben bööle işin içine tüküreyim abi ne alıp veremediği var türklerle anlamadım he tamam biz dupe skill acma gibi kural dısı seyler yapıyoruz ama bu kadarda olmaz insaf be !!! sırf türkler girmesin die accountu kitliolar helal olsun be![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 areste olmayan any'i tanimaz... ayrica olayda baya ilgincmis insanin bugünlerde neye inanacagi belli deil...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu arada dupe vs seyleri bahane edipte türkleri uzaklastirmalari ilginc kendi aciklarini kapatmaya calismiolarda türklere b*k atiolar harbiden LOL bu adamlar su jamesin telini versene hepimizi k2 nin telefonlarini arayip sövelim :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ahaha olur ujio cum hemen verim sana sen trollere git ben geliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu arada ciddiyim olm ANY +9 shardla geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Seninle sidik yarışı yapcak değilim Ben xigenondaki lvl61 charımla şifre değiştirme açıldığı gün herhangi bir işlem yapmadım herhangi bir durum olmaması için ama sen lvl65 lik charınla bunu yaptın, karakterine giremiyorsun ve başkasına salak diyorsun, bence burada kendine biraz göz atman gerekiyor, ama moralini bozma bazı şeyler hata yaparak gelişiyor ve önemli olan hataları böyle bir oyun gibi basit şeylerde yapman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aga ben moradondayim veronica gel söyle + anyde +9 shard oldugunu herkes bilio nasil oldugunu anlatayim istiosan :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Armand go home drink milk end sleep:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catwalk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 deli sallamiş pehlivan :) ve_gercek roman yaz sen pehlivan ghehgehehehe [Bu mesaj catwalk tarafından 11 Aralık 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ay ken yu ken wat ken yu du[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD [Bu mesaj Marl0_on tarafından 11 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 peki aradınız koskoca (?!?!?!?) k2 networku ingilizim dediniz numaranın başındaki +90 ı görmedimi bu arkadaşlar ???[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 58 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bugün pazar evimdeyim ve KO oynuyorum keyifle ama senin KO dan başka işin yok ve karakterine giremiyorsun bütün gün evdeyken ne kötü neyse onu bir kenara bırakıyorum, shard+9 unla hava atıyorsunda şu anda dupe çalışmalarına başlamışsındır zaten malum karaktere girilmiyor, bendede 2 tane shard+8 ve +161 dex bonusum lvl61 de 1900 assassin attack powerım var hava atmıyorum çünkü dupe ama sen benim shard+9 um var susmalısın diyorsan sadece yaşını belli edersin, bu arada KO oynarken sütlü nescafe içiyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catwalk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Geçen K2 ye gittim james ben lee oturuyoruz dedim ne olacak bu türklerin hali birak ya dedi bi sifre tuzagi yapacam dedi hepsi sazan gibi atlicak dedi neyse o arada telefon caldi arayan bu gercek arkadasimiz onada anlattik gercekleri puhahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya kardeşim oranizdan buranızdan uydurmayın hikayeler bu olay sadece türklerin başına gelmedi ki bir çok kullanıcı bu durumda, ve büyük ihtimalle halledilecek bu sorun , kasıtlı yapılan bişey de değil...AMAAAA olduda açmadılar charlari ozman toplanıp gider, gm,admin, head admin elimze ne geçerse ............!!![signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 elimize bişiy geçse zate parçalayacaz Wru all K2 network working people :D ıoldumu cümle yaw :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar