Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 7 7 7 7 rakamalarını 1 kez kullanarak[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tamam canım kardesim baslıgı tekrar okusan diorum. kullacagım rakamlar 7 7 7 7 ve 1. kullandıklarımın ustune yıldız koyacagım. 7*+7*=14 7*+(1*/7*)=50/7 14*50/7=700/7=100 bu sorunun cozumu budur baska bi cozumude logaritmayla vardır. ama arkadas dort islem kullanarak yap dedigi icin böle yaptım[signature] edit: soruyu soran arkadas yanlış sormuş. pardon ama bu soru sadece 4 tane 7 ile cozulmuyo. bir tanede 1 lazım cozmek icin. ve sorunun aslı 7777 ve 1 [Bu mesaj MukanKaan tarafından 08 Aralık 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaş soruyu yanlış sormuş, sorunun aslı 4 tane 7 ve 1 tane 1 olacak...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: karpuz, 08 Aralık 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Arkadaş soruyu yanlış sormuş, sorunun aslı 4 tane 7 ve 1 tane 1 olacak... bende onu diorum çözümüde yukarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaw 1/7 7 nin çarpmaya göre tersidir.. o sekilde bakarsak sorun yok yani... :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 7777 1 in 3 çözüm yöntemi daha var :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: oper, 08 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki: yaw 1/7 7 nin çarpmaya göre tersidir.. o sekilde bakarsak sorun yok yani... :) 4 işlem diyor ama.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bunu yapın helal olsun derim.. 9 bilye.. biri diğerlerinden farklı ağırlıkta fakat hafif mi ağır mı bilinmiyor.. 3 kere tartıyı kullanabiliyorsunuz.. hangi bilyenin farklı olduğunu ve hafif mi yoksa ağır mı olduğunu söylemeniz lazım 3 tartım sonunda.. Bu tip olayları severim, ve insan alışınca kolay geliyor.. En beğendiklerimden biri budur.. Hakkaten kafa isteyen bir olay...[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaaa aksam aksam yapacak baska bişe bulmadınız mı? o zaman size zeka sorusunun allahı bana kızla anlayan bi insan gosterin ben size ne isterseniz verecem:D:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Throndor, 08 Aralık 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Bunu yapın helal olsun derim.. 9 bilye.. biri diğerlerinden farklı ağırlıkta fakat hafif mi ağır mı bilinmiyor.. 3 kere tartıyı kullanabiliyorsunuz.. hangi bilyenin farklı olduğunu ve hafif mi yoksa ağır mı olduğunu söylemeniz lazım 3 tartım sonunda.. Bu tip olayları severim, ve insan alışınca kolay geliyor.. En beğendiklerimden biri budur.. Hakkaten kafa isteyen bir olay... Geç kaldın... 2 tartışta bulunuyo ayrıca:D Bikaç mesaj yukarı bak[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: CythraulAkhera, 08 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki: elinizde 9 bilye var ama 1 tanesi bunlardan agır teraziyi 2 kere kullanmak sartı ıle agır olanı nasıl bulursunuz? ilk hamlede 4-4 ayır sora ağır basan warsa 2sinden birindedir terazi gengedese 9.bilye ağırdır..yok diilse ağırtarafı 2-2 ayırırm aır olanı alır elimle olçerim :D:Deeheh hem elimle olçerek teraziyide 1kere fazladan kullanmamış olrm:D:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hehe hata yapmışım :) [Bu mesaj Mr_JackaL tarafından 09 Aralık 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yanlıs anlasılmıs [Bu mesaj Theo tarafından 09 Aralık 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Duzelttim bea ne hemen çemkiriyon : )[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Halla halla agiz tadiyla bi yanlıs buldurmuyon sende :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: MukanKaan, 08 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hangi birden bahsediyosun? 4 tane 7 bir tane 1 kullandım iste erhan senin kafa basmaz olum bunlara :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zekama tükürem birini bilem çözemedim :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: CythraulAkhera, 08 Aralık 2005 18:49 tarihinde demiş ki: bi tane daha buldum 3 oldu 1000 altını 10 torbaya ogle bi bölüştürün ki istedigim sayidaki altını torbaların agzını acmadan bulabıleyım Soruyu tam olarak anlatamamışsın ama ben cevabı veriyim. 1. 1 2. 2 3. 4 4. 8 5. 16 6. 32 7. 64 8. 128 9. 256 10. geriye kalanlar[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 (1/7+7)*(7+7)=100[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @arma soruyu bi anlatsana ben anlamadım[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away [Bu mesaj Gerab tarafından 09 Aralık 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: CythraulAkhera, 08 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki: elinizde 9 bilye var ama 1 tanesi bunlardan agır teraziyi 2 kere kullanmak sartı ıle agır olanı nasıl bulursunuz? nıye tartıyomkı bırı dıgerınden agır nasıl olsa al elıne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bunun 1 miligram kadar bir fark olduğunu düşün. elinle bulabilirsen insan değilsindir. ayrıca bu soru terazi, kantar değil. bir baskülün üstüne koyarak yapabileceğinizi düşünün ve limitli hakkınız vardı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi sorular yanlıs degıl nasıl anladıysanız oyle 4 tane 7 bu kdr 1 fln yok sorunun sonucunu cozemedık bızde arkadaslarla sıze soruyım dedım hoca tutturdu 4 tane 7 olucak dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben bu bilyelinin cevabını biliyodum. ama sonunu çıkaramadım. başını söyleyeyim. önce alırız elimize bi bilyeyi iki tarafa da dört bilye koyar tartarız. şansşıysak iki taraf da eşit gelri ve bir hamlede bulmuş oluruz bilyelerin ağırlığını. ha bi taraf ağır gelirse demektir ki ağır bilye o tarafta o zaman elimizdeki bilyeyle birlikte beş bilye elenmiş olur. gerisini hatırlayamadım kasarsanız bulunabilece bişey. ama şöyle bişey söyleyeyim ipucu olarak sanırım yine bir bilyeyi elinmize alıyoduk...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bilyeleri 3 lü olarak 3 gruba ayırırım bi kefeye 3 diğerine 3 tane koyarım 2 kefe eşitse ağır bilye elimdeki 3 tanesinden biridir eğer kafedeyse ağır gelen kefededir.. farz edelim bi kefe ağır geldi o kefedeki3 bilyeyi alırım 1 tane bi kefeye bi tane diğerine koyarım 2 si eşitse ağır bilye elimdeki bi kefe ağırsa ağır olan kefedekidir... cevap budur bana zor sorularla gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar