Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silinmeyen dosyalar için: Unlocker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Süper bi program ama bazı durumlarda silmek için çoook uzun süreler bekletebiliyo. Ve yanlış hatırlamıyosam bendeki bi dizini silememişti.
Program FilesUltima OnlineDesktop dizininden NEFRET EDİYORUM! Hala duruyo...[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Mesaj tarihi:
Programın işleme mantığını bilmiyorum lakin bazen windows bir dosyayı silmenize izin vermiyorsa gerçekten iyi bir nedeni var olabilir. Dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Gidipte system32 klasöründe kullanılmaz tabi bu program. Masaüstünde genellikle winzip yada winrar ile açtığınız bir klasörü silmek istediğinizde paylaşım hatası verir. O anda işe yarar işte.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
terazine tıkladım çok saol baba.
emeğe saygı lütfen beyler.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
dr delete vardı zaten diye biliyorum[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
said:
Kojiroh, 09 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Süper bi program ama bazı durumlarda silmek için çoook uzun süreler bekletebiliyo. Ve yanlış hatırlamıyosam bendeki bi dizini silememişti.
Program FilesUltima OnlineDesktop dizininden NEFRET EDİYORUM! Hala duruyo...

aynen ya benimkiler de duruyo nasıl silicez bunu program işe yaramadı :([signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Mesaj tarihi:
Emeğe saygı +60 diyorum ama bide şöle işe yarayan ve kullanımı basit bir dosya kurtarma programı verseniz fenada olmazdı hani.[signature][hline]Female Body Inspector
Mesaj tarihi:
sp1 diye bi klasor var içinde sp2 diye başka bi klasor var hiç bi turlu silinmiyor bilgisayara format atıyorum yine silinmiyor.. bu programda silemedi onla yaşamayı ogrendim artık pek takmıyorum..dosya yedek diskin içinde[signature][hline]

• Yeni Oluştur...