Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Mavi, 09 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: İstanbul - Üsküdar çarşamba günü 2 saatlik adsl kesintisi yaşandı. bilginize. olum süper bi bilgi ya bu. + REPUT[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Benim adsl'de bi yawaşlama var 2 3 gündür.Arklarım da aynı halde.Neler oluyor bilgim yok ama bi sorun olduğu kesin :) Antalya bu arada blunduğum il.. (Kafam..)[signature][hline]~Push The Tempo~ [Bu mesaj NotoriuS tarafından 10 Aralık 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Fistan, 10 Aralık 2005 02:53 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 09 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: İstanbul - Üsküdar çarşamba günü 2 saatlik adsl kesintisi yaşandı. bilginize. olum süper bi bilgi ya bu. + REPUT lol iyimş harbi haketmiş +reput u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abi off... sigorta attı ( NIYE ATTIYSA 5 yıldır ilk kez attigini goruyorum bu evde) baglanmiyor wow'a şimdi.. ohooo patiden başka hiç bi site açilmiyor hatta, bence bunların arkasında var bi kedi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 10 Aralık 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar bende de aynı problem vardı 2-3 hafta önce (istanbul/ataköy) kablonet.com a girdim belki yardımcı olur diye, duyurularda dns ayarları vardı,benimkilerle karşılaştırdım ordakiler farklıydı orda yazanları girdiğimde sorun çözüldü denetim masası--->ağ ve internet bağlantıları ----->ağ bağlantıları--->kullandığınız ağ bağlantısına sağ tık özellikler------>tcp/ip yi seçip özellikler daha sonra yeğlenen dns sunucusunu 62.248.113.53 diğer dns sunucusunuda 212.156.2.70 ile deiştirin bir deneyin sizdede düzelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok sağol mandrake. Yazdıklarını uygular uygulamaz problem çözüldü. UltraTV deki çalişanlar neden DNS probleminin farkında deiller benim asıl anlamadıgım bu. Telefon ettigimizde teknik destek elemanlarının hiçbiri demiyorki DNS de problem olabilir falan filan. Online gözüküyorsunuz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Adamlar farkında değil sorunun anlaşılan. DNS ayarlarını girdim benimde kısmen düzeldi sayılır. Çok yavaş ama bu DNS ve mesela ultrakablo.com adresine girmiyor yine.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 adsl de zicmaya basladi bol sans.. dun gece msnden 4-5 defa düstüm.hayir mi serrmi annariz =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 adsl ayrı bir olay zaten sabahtan beri açık bir film indi ondan sonra 25le indiren bitcomet bir anda 3e sabitlendi msn göçtü siteler açılmıyor... mağduruz :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dslde bi yavaslama mi var? varsa nasıl duzeltecez?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Demekki tek sorun bende değilmiş.Bende İstanbul Göztepede oturuyom.Felaket msn bile zar zor bağlanıyor.Ama şu sıralar düzelme eğiliminde.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Genel bir sorun var sanırım gecen gece 10kb download alıyordum.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 paso wow,msn,ventrilo üçünden düşüp kalıyorum,rezalet,nasıl bir bağlantı bu ya.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dün gece 5ten beri sorun vardı yeni güzeldi benim dsl[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar