Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 mart 2006 izmir katatonia konseri ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bi duyum aldım ? varmıdır kesin bi bilgisi olan ??
dungeon barda olucakmış sanırsam ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
vay vay... 1 ay içerisinde üst üste hem Katatonia hem Opeth izlicez :)[signature][hline]ewq

[Bu mesaj Shakkil tarafından 07 Aralık 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
körün istediği bi göz, isveç verdi iki göz![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
kimse inanmicak ama katatonia teargas açtım müzik forumuna gireyim katotania ile ilgi konu açıldı dedim daha hiç bakmadan bi girdim dumur oldum
müneccimle aramda bir ilişki yok.[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
hala bi official açıklama göremedim ben..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Albümün çıkış tarihinden 10 gün önceye uzak bir ülkeye konser koymak pek tutarlı bir davranış olmaz ne de olsa bunun promosyon günleri falan var..Albüm çıksın 15 gün sonra başlanır genelde turnelere..Ha Katatonia pek sevmem ama İsveç mamülü seveni bol şimdi haklarını yemiim umarım gelirler...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
Dungeon bar fena reklammı yapıyor yoksa aslında iyi fikir böyle resmi olmayan haberler çıkararak yok katatonia bizim bara geliyor yok Dark Tranquillity bizim barda konser verecek die[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
  • Yeni Oluştur...