Ryan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 böyle bi duyum aldım ? varmıdır kesin bi bilgisi olan ?? dungeon barda olucakmış sanırsam ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 vay vay... 1 ay içerisinde üst üste hem Katatonia hem Opeth izlicez :)[signature][hline]ewq [Bu mesaj Shakkil tarafından 07 Aralık 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 körün istediği bi göz, isveç verdi iki göz![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ne barı Ne barı stadyum stadyum katatonia geliyor kıçı kırık bir barda çalacak he peh[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bir arastırayım bakayım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Katatonia konseri var ama 3 mart mı orasını bilemem...[signature][hline] All those moments will lost in time...Like tears in rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kimse inanmicak ama katatonia teargas açtım müzik forumuna gireyim katotania ile ilgi konu açıldı dedim daha hiç bakmadan bi girdim dumur oldum müneccimle aramda bir ilişki yok.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=3+mart+2006+izmir+katatonia+konseri Doğruluk payı nedir bilinmez tabi[signature][hline]ewq [Bu mesaj Shakkil tarafından 07 Aralık 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bundan bi haber var mı ???[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hala bi official açıklama göremedim ben..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 offical bi aciklama yok ayrica album 13 martta cikio, adamlar album cikarmadan mi gelecekler yani? album cikmadan tura mi basliolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Albümün çıkış tarihinden 10 gün önceye uzak bir ülkeye konser koymak pek tutarlı bir davranış olmaz ne de olsa bunun promosyon günleri falan var..Albüm çıksın 15 gün sonra başlanır genelde turnelere..Ha Katatonia pek sevmem ama İsveç mamülü seveni bol şimdi haklarını yemiim umarım gelirler...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dungeon bar fena reklammı yapıyor yoksa aslında iyi fikir böyle resmi olmayan haberler çıkararak yok katatonia bizim bara geliyor yok Dark Tranquillity bizim barda konser verecek die[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar