kanix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beler bide 256 lar 512 ye çıktı diyo benim arkadaş onunki 512 olmuş benimki hala 256 noluyo ya ?[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O zaman sen limiti kaldır kaldır, tekrar aktif et..[signature][hline]Son gülen ilk ağlayandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: kanix, 10 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: beler bide 256 lar 512 ye çıktı diyo benim arkadaş onunki 512 olmuş benimki hala 256 noluyo ya ? limitli 256lar 512 oldu sadece 1 ay geçti üstünden bu olayın..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sadece goruntu / hesaplama hatasi. Gercekte o hiza ulashamazsiniz ne kablo da ne adsl de. Teknik olarak anlattirmayin simdi sadece. Random ip ile 1mb baglanti bulmak ise teknik olarak imkansiz oyle bir olay yok cunki Docsis te. Ip ne gore degil Mac ine gore baglanti hizi alirsin cable da cunki cable tabiri caiz ise broadcast. Adsl de ise Tel numarana gore ki buna da P2P diyebiliriz (Aklima aciklayacak daha kolay bir yol gelmedi)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bakın anlasmıosunuz ama ben dap'ı açıyorum 512k bağlantı var 1.5mb'lık dosyaya 700kb ile başlıyor ve 2-3sn'de bitiyor. direk tıkladığım anda download'a basıyorum hani kaydet diyene kadar bekle efilan da yok.[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yuh ss yollasana bi tane[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yollasam da inanmayacaklar ki yok buffer diyecekler yok bilmemne ben bilmio muyum patimi ? :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Banada bikere boyle bişi olmustu 256 ile [spo1= ][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Enteresan.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Firefox'ta bir dosyayı kaydetmek istediğinizde, kaydet diyalog kutusu açıldığında bir süre beklerseniz ve sonrasında kaydet derseniz, o beklediğiniz süre içinde indirdiği kadarını birden indirmiş gibi görünecektir. Anlatabildim mi bilmem (:[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar