kanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Güzel bir programcı yardımıyla süper sömürülücek birşey buldum, aslında bu hepimizin dikkatini çekmiştir netlimiter kullananlarda. Bigün downloadda 12kbps limitini kaldırdığımda 380kb saniyede indirmeye başladı ve yavaşça ADSL limitine doğru düşmeye başladı.Burda garanti bi yanlışlık var modemde falan, bunu sömürecek herhangi bişey bulamazmıyız ? belki japonlar gibi 100mb'e ulaşabiliriz ne dersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ok ulasırız bi ara[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bişey çıkmaz ordan o hız bir süre sonra normale dönüyor.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 peak'tır büyük ihtimal[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yalanciktan o yalanciktan :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kandırıyor[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 netlimiter ın veya telekom şubesindeki bizi internete bağlayan bilgisayarın bufferın da (ara bellek mi deniyo ne öyle bişi) kalan veriler olsa gerek.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Aralık 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yalan değil banada oluyor 200 le çektiğim sonra düştüğüm o süre zarfında 200 le bariz çekiyor yani saniyede.hatta bi ara pause reconnect yapıodum bug halini almıştı ama geçti şimdi olmuo[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 190 mb yüzünden makinam kilitlenmişti.. aynı olay sebebiyle...[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cache hede hodo[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 256kbit modemin max download kapasitesi yaklasık 28kb tır.[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adsl'den değil, download ettiğin adresle ilgili birşey. Çok sık rastlanılmaz.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Denemedim ama ufak bir test ile anlayabiliriz sanırsam. Sadece bir fikir ama paylaşayım; Üç dört adet dL başlatıyoruz. Bunların hızını maximum hızımıza göre limitliyoruz. Mesela 256K kullnıyorsanız toplamlarını 25-26 k olacak şekilde limitleyin bunları. Eğer toplamda 25kb civarında görünüyorsa DL'ınız bir süre sonra tick'leri kaldırın. Bakın bakalım yine hız tavan mı yapıyor yoksa pek değişiklik olmuyor mu ? Anladınız dimi ? (:[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Muhallebi, 09 Aralık 2005 22:10 tarihinde demiş ki: adsl'den değil, download ettiğin adresle ilgili birşey. Çok sık rastlanılmaz. Ne alaka? ADSL'den değil, adresten diyorsun. 56k bağlıyken de 700k görenlere ne gibi bir açıklaman var? Durum tamamen Windows'un salak bir hesabından ibarettir burada, asla ve asla o hız gerçek değil. Bu kadar basit. Site ya da modem ya da bağlantı türü farketmez.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pardon. bbq[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: AzureSlayer, 09 Aralık 2005 22:06 tarihinde demiş ki: 256kbit modemin max download kapasitesi yaklasık 28kb tır. hadi canım... modemin kapasitesi diye bir şey yok. yani var da senin bahsettiğim gibi değil. 10mbit falan oluyo genelde adsl modemlerin download hızı. senin bağlantının 256 olmasının sebebi aldığın modem değil, sana verilen bağlantı o. bir ara kablonette bug vardı. hala var mı bilmiyorum. TCP/IP ayarlarından IP adresimi değiştirirken bulmuştum şans eseri :) bilen var mıdır onu da bilmiyorum. rasgele bir IP girdim ve bağlantım 1mbps oldu. herhalde 1 mbit bağlantılı birinin IP adresini yazdım. öyle düşünüyorum :) 1-2 saat içinde anlayıp kesmişlerdi bağlantıyı. tekrar bağlandığında 128k idi :)[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İstersen downloadunu hızlandırabilirsin ama suç, eşşek kadar ceza ödersin sonra =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hayır ADSL'de yapamaz. Kablo'daki olan ADSL'de yok.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oha IP sallayıp 1 mbps 'a ulaşmak destan olmuş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kablo modemlerin bazılarında modemin kjonfigürasyon dosyası değiştirilebiliyodu. İnsanlar bu sayede çok ilginç hızlara ulaştılar ama bu olay yasadışıydı -hala öyle gerçi.[signature][hline]elemanın biri demiş ki: "Dans etmeye hazırmısın tüm enerjini bu yaz akşamında denize karşı ayın ışımasıyla denizin dalgarını tahrik eden sesiyle benle mahrem derinliklere dalmaya hazırmısın" Miburo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Uncap metodu ile sunucuya kendi bağlantı hızı dosyanızı yollayabilirdiniz seneler önce. Daha sonra sistem değişti, benim gibiler elendi, bir süre kablo internet kullanmamıza da izin verilmedi. Sonra akıllandık, parasını ödeyerek teknik desteğiyle kullanmayı öğrendik paşa paşa.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Her ay yoktan var olan, hiçlikten meydana gelen sorunlarımızı çözen teknik desteğe her ay tam tamına 25YTL ödedik zamanında. Ama iyiydi, güzeldi her şey; denizaltı kablolardan başka hiçbi şeye/kimseye küfretmek/beddua etmek zorunda kalmıyoduk. Duygulandım şimdi...[signature][hline]elemanın biri demiş ki: "Dans etmeye hazırmısın tüm enerjini bu yaz akşamında denize karşı ayın ışımasıyla denizin dalgarını tahrik eden sesiyle benle mahrem derinliklere dalmaya hazırmısın" Miburo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 banada oluyor arada bi kere 1 sn de 3.5 mb lık film dl ettim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 30 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 forumlarda 232434 kez konuşuldu adslde tricklen hız yukseltemezsiniz kabloda olan şey adslde olmaz.O başlangıctaki yüksek hızlarda snyeye göre byte gelişiylen ilgili ilk başta tabiri caizse şişip geliyor pause resume yapa yapa birşey elde edemezsiniz yani.[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Coğu adsl modem 10mbit e kadar çekiyor :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar