Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yapıoz[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 her mesajinda gulmesen bi de hani afedersin bit yavrusunun yeni anlami gibi Dracula :) Chem in ustalik alani flash degil Gif lerdir bi kere, kare kare yapar :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 gifle yapıyom zaten:) kare kare günün bütün saatlerinin uydu görüntüsünü almayı yeni bitirdim(30dk da bir aldım kastı ama)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sağol ya volfied.İnsanların kullandığı cümleler seviyelerini ve kendilerini belirtir,anlatır biliyo musun? Sağol kendine yaptığın iltifat için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ..."15" "15 30" "16" "16 30" "17" "17 30" "18" "18 30" "19" "19 30" "20" "20 30" "2"15" evet bitiyoo:) *!Çatt!* *!Bişi uçar* "Aa ramler"[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ne o dracula, birden baktin lafi yedin ciddilesiyosun onun da sonuna bi eki eki ekleseydin? her mesajinda, her konusmasinda gulen kisiye ne denir? yani biz o dedigim kavrami deriz hafif argocana, bilmiyom, zxaten kimseye laf sokma amacim yoktu benim, anlayaacgini umdugum hafif bir dille yazmistim chemical bitir de gorelim[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Komiksin ne diyim. Bi de aynaya bak.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ya yeter senle burda tartışmayacam.Senin seviyene inemiyecem kusura bakma.Bana müdahale etmek sana düşmez merak etme.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Benim seviyemi bilenler biliyor burda merak etme Chem bekliyoz[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Kötü haber:Bilgisayar o kadar resmi birleştirmeyi kaldırmıyo Kötü haber iki:uykum geldi:) kalite kısmakla uraşcak kafam yok iyi haber:denicem:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ya olmuyor ya:( çalışmıyo vallahi ben buraya resimleri koyuyorum Yerse yaparsınız Yemesse ben daha çok kasacam:) Da koyamıyom en az 5mb yok ben yarın daha küçük bi şekilde denicem ozmana kadar yapamıcaz[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yat uyu ya ne kasıon urasıon bu adamlarlar ya :P kendileri yapsınlar yiosa saf buldular seni :) bu arada o siteye daha önce bakmıstım cdden cok guzel ya.. yanlız amerika nerde diyerek dünya tarihinde yeni bi sayfa yepisyeni bi baslangıç yarattın ya chemi kardesim biravo :-P[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sabah 9 suları: Chemicalin evi... Chemicalin odası.. "Ah Bitiyor! evet hahah bitti lan dur lan şunuda siliiim hop oldu lan hahahaha save edii*Ciuv*...(sessizlik).." "ALAAH!! ELEKTİRİK DÜŞMESİİİ! ARHHH RESTAAAAAAARTT!!!!! HAAAAAAAAAARHH!!!" "ALLAH!" *!delirir* *!chemical odadan hızla çıkar ve koridorda şarkı sölemeye başlar* (Müzik Bad Manners:Can Can) "Dııı Dıdııdıdıt DIDIIDIDııtt DIIIIT DIDıdıdıt IDıdırıtııtt vüe vüe! EEDİİİM EDİM EDİM EEDİM EEDİM EDİM EDİMM EDİM EDİM EDİM EDİM EEE EDİM KİA KİA! EEEDİM! *!Ayaklar Hop Hop Hop Hopaaa 10 11 Chemical hareketi* BU İŞİN İÇİNE EDİİM! ELEKTİRİĞİE EDİİM HOP HOP HOP1 "DOĞA ALTTAKİLER VAR!" "ALTAKİLERE EDİİİM... Laa alalala.." Sabah sabah tööbe tööbe Gerçekden sabah evin içinde dansettim sırf bilgisayar resetlendi herşey silindi diye! can can diye küfrede küfrede bütün ev uyandı vallahi[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım [Bu mesaj Chemical tarafından 15 August 2003 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: XaYd3r, 15 August 2003 06:00 tarihinde demiş ki: bu arada baktım yok ztn yenimi gece olmuş nedir full ışık yanıo onlar ışık diil ki. ışıklar nasıl gozuksun uydu fotografında? :) [Bu mesaj Peradur tarafından 15 August 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 amerikanın yarısı aydınlık yarısı karanlık =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Chemical bışuna uğraşma Flash ne ki yaw dandik ben size 4D Studio Max ile yapıım hatta bi tane yapmıştım silindi:( Dünyaya meteor düşüyor ve patlıyor[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ışık diilse ne onlar?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ay'ın arka yüzü de ilgi çekici bence. :) koyulmuyor resim ama o aynı sayfadan bulabilirsiniz. bayagı ilginc geliyor bana Ay'ın bize görünmeyen yüzü. [Bu mesaj Peradur tarafından 15 August 2003 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Diablo, 15 August 2003 12:31 tarihinde demiş ki: ışık diilse ne onlar? Işık olmadıgı kesin de . hmmm belki cekilirken oluşan hatalardır. hani olur ya fotograf cekilirken bazı yerler yanık çıkar falan. Bilemicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bence gece yuruyusu yapiolar mumla[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Peradur, 15 August 2003 12:21 tarihinde demiş ki: onlar ışık diil ki. ışıklar nasıl gozuksun uydu fotografında? :) [Bu mesaj Peradur tarafından 15 August 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] önce öğren sonra mesaj at ayrıca onlar ışık değilse neler (resim hatasıymış ahaha daha neler uydu fotoğrafı bu) ve son olarakta neden sadece yerleşim kesiminin en çok olduğu bölgelerde var?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 xayder +1[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Işık nası mı görünsün? Işık görünmüyosa güneşin vurduğu yerleri nası görüyosun sen kardiş. Biz insanlar sadece ışığı görebiliyoruz valla.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 zaten orda 1-2 tane apartman yada nese onların ışıgı diilki bu milyonlarca evin ışıgının goruntusu ev yada herneyse işte[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 abi bu goruntu yazıs bulut fln gozukmuo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar