Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşlar, elimde tam 100 sayfalık, acill yazılması gereken bir ödev var ve zamanım inanılmaz kısıtlı.. Ödevi scanleyipde el yazısını direkt word'e atabilcek bir program duymuştum sanki.. Böyle birşeyi bilen veya daha önce kullanmış olan birileri varmı? Biraz hayati :( (Ayrıca sizi çok seviorum *yalakalanır*)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abbyy fine reader... kullanıyorum türkçe desteğide var..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 07 Aralık 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çok çok teşekkür ederim.. buldum.. inndir.com dan indiriyorum, 36 Mb.. sitesinde ise türkçe destekli 64 MB lik bi versiyonu var ama onu da indirebilirim ayrıca.. 36MB lik demo.. sate 15 sayfaya izin veriyormuş sanırım.. O da yeter.. :) inşallah el yazısını güzelcenek okuyabilir allahım inşallah :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çok uğraştım o programla önce adamın el yazısından alfabe ayarlaman gerek tek tek harflerle. baya bi zahmetli yani.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 canımın içi, ""100"" sayfa.. yani.. 100 syfayı yazmaktan sa, el yazısı ayarlarım 3 gün, daha ii :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 vay be icat ettiler yani onu :D ödev yazarken çok hayal ederdimde çıkmamıştı o zamanlar.[signature][hline]SAÇMALIYOSAM UYAR BENİ Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 3 günde ayarlayabileceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki düzeltmelerle filan 100 sayfayı direk yazmaya yakın zaman alacaktır. Belki 500 sayfalık bir şey olsa daha mantıklı olurdu.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 100 sayfa yazı ortalama 25 saatte yazılır zaten. günde 8 saat yazsan 3 günde biter. Kasmana değecek bişi değil.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 düzeltmeler için wordde otomatik şettiririm.. %80 dorular.. gerisin de artık hede hödö :D:D[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 neyse sen bi gör programı anlarsın ne demek istediğimi benim.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bena 10 aasyf yı 3a aguandea yaazıyorum doktor yazısı gibi yazım var hocalarınokuya bilcegi sekle anca 3 gunde geliyo 10 syf ondan bana ole uzun odev vermezler pek :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adını bilmiyorum ama sen konustukça sözlerini word de yazan programlar var.Once her harfi ve sayıyı okuyosun bir kere 15dk sürmez yani oda sonra sen konuş o yazsın..[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: BullDoG, 07 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: bena 10 aasyf yı 3a aguandea yaazıyorum doktor yazısı gibi yazım var hocalarınokuya bilcegi sekle anca 3 gunde geliyo 10 syf ondan bana ole uzun odev vermezler pek :D bull senin burdaki yazın bile okunmuyor :D[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 @AzureSlayer: +1[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şimdi cidden program (abby reader) bir halta yaramıyor mu yani?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 en son çıkan versiyonunu bilemiyorum açıkçası benim uğraştığım 6.0'dı galiba.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Abby FineReader 8.0 Professional Edition - Demo (türkçe destekli) / Akabinde kırdım tam sürüm yaptım bir de üstüne.. Yannız scanner yok, arkadaş getiricek yarın onu bekliyorum.. Eer bi halta yaramıosa, çocuk istanbuldan gelcek yanıma, bari dur getirme scannerı diyim diye şeettim..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Dragonmax, 07 Aralık 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Abby FineReader 8.0 Professional Edition - Demo (türkçe destekli) / Akabinde kırdım tam sürüm yaptım bir de üstüne.. Yannız scanner yok, arkadaş getiricek yarın onu bekliyorum.. Eer bi halta yaramıosa, çocuk istanbuldan gelcek yanıma, bari dur getirme scannerı diyim diye şeettim.. sen bir dene belki iyileştirmişlerdir programı.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu programı kullanan arkadaşlar bişiler sölerse bizde bilgi edinelim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 El yazısıyla zor biraz kitap olsa abby ile kitap taramışmılığım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Leader in dedigi gibi el yazisi cok ugrastirirda.. 100 sayfa gercekten cok degil yani terimler icermiyorsa duz yazi gibi birsey ise 5 gunde biter hemde oyle cok kasmadan yaparsin tabi cook yavas yaziyorsan normal :)[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bir halta yarayanini bulsanda sen yazmaya basla . zira ocr programlarinin ise yarayanlari cok para bununla beraber ise yarar hale getirilmeleri uzun zaman aliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Abbyy Fine Reader 5.0'ı kullanıyorum ve babamın sözlük yazma çalışmalarında yardımcı olması amacıyla çok kez başvurdum. Kullanımı son derece kolay ve işini görecek süper bir program... Anlamakta, kullanmakta güçlük çekersin diyenlere de, ben bir anlam veremedim!!![signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: BullDoG, 07 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: bena 10 aasyf yı 3a aguandea yaazıyorum doktor yazısı gibi yazım var hocalarınokuya bilcegi sekle anca 3 gunde geliyo 10 syf ondan bana ole uzun odev vermezler pek :D gayet belli okurken baya bi zorlandım :)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ii programa benzio[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar