Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Tuşla 345milyon YTL kaybettirdi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3210 3310 da falan vardı tek tuş olayı.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
İnsanların başına sadece meraktan bişeyler gelmiyormuş demekki :) Klavye tuşundanda bişiler olabiliyormuş.

Şaka bir yanada yazık gerçekten. İnşallah toparlarlar kendilerini.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
bence olay üzerine acilen obezler için geniş klavyeler üretilmeli her tuşu enter gibi olan. (eğer olayı yanlış anladıysam sorun mouse daysa geniş mouselarda üretilebilir tabi)[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Mesaj tarihi:
said:
SunBird, 10 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Aslında japonyada olup o satılan hisse senetlerini almak lazımdı. Bi anda trilyoner olurduk valla. 1 Yen dediğin neki :P

de işte şirket iflas edince hiç bir mali değeri kjalmıyor o hisenin :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
şirketin salaklığı bütün hisseleri bi kişinin eline veriolar.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Mesaj tarihi:
*Diete Başlar*[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 11 Aralık 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...