N-c Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kusura bakma cintonik ve kusura bakmayın pati ailesi sinirlenip yazdım ama şimdi deiştirdim ii günler diliorm[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! [Bu mesaj N-c tarafından 10 Aralık 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj N-c tarafından 10 Aralık 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O zaman seni sevmiyodur vakit geçiriyodur ayrıl hemen. Verdiğin bu kadar bilgiyle böyle bi yorum yapsak ayıp olmaz mı Cintonik kızmaz mı bize? Patide her iki tarafıda bildiğimiz çiftlerin özel hayatlarıyla ilgili topic açarken biraz daha dikkatli olması ve ilişkilerini yıpratmaması gerekir bence. Edit:Arkadaş mesajını editlemiş bi anlamı kalmadı yazdıklarımın. [Bu mesaj Whiskey tarafından 10 Aralık 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gıcık etti bende gıcık etmek için açtım ama ilk yazdıın cümleye kabul etmek istemesemde içten içe katılıyorum galiba bilmiyorum ama... neyse teşekkür ederim yinede[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya ihmal ettigimden falan degil.bi kaç gundur msn de mevcut olan mesaj gonderim probleminden kaynaklanıyo.arada sırada yazdıgım mejsalar ya geç gidiyo ya hiç gitmiyo.oda alındı haklı olarak yannıs anlama oldu.uzatmayalım kapatalım bole :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 baslikla ne alakana derken editlendigini farkettim tabi, cintonik hepimiz seni cok seviyoruz arkadasım[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hmm öptüm[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: dory, 10 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: baslikla ne alakana derken editlendigini farkettim tabi, cintonik hepimiz seni cok seviyoruz arkadasım ben hepinizden çok seviorum hehe =)[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ehhe sanal kavgalar da yansıdı bakalım nolcak :)[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 cintonik ay em the ownage dedi.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Cintonik, 10 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: ya ihmal ettigimden falan degil.bi kaç gundur msn de mevcut olan mesaj gonderim probleminden kaynaklanıyo.arada sırada yazdıgım mejsalar ya geç gidiyo ya hiç gitmiyo.oda alındı haklı olarak yannıs anlama oldu.uzatmayalım kapatalım bole :) evet cintonik haklı bu aralar msnde sorunlar var.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bana kalırsa bu hatun tokatlanmalı bi anla dinle sonra topic aç[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben seni tokatlasam zarek.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hep dediğim gibi gerekirse ben dahil hiç kimseyi tokatlamaktan çekinmeyin. [spo1=hmm]bu arada sıkar biraz.[/spo][signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi git[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 uyuyun artık tartışmak gereksiz[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 laverda çekil aradan[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Cintonik, 10 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: msn de mevcut olan mesaj gonderim probleminden kaynaklanıyo phauahha :-)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar