Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bildii gbi yapsın!!!

N-c

Öne çıkan mesajlar

kusura bakma cintonik ve kusura bakmayın pati ailesi sinirlenip yazdım ama şimdi deiştirdim ii günler diliorm[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
*garbage sevenler derneği üyesi*
garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!

[Bu mesaj N-c tarafından 10 Aralık 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj N-c tarafından 10 Aralık 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman seni sevmiyodur vakit geçiriyodur ayrıl hemen.

Verdiğin bu kadar bilgiyle böyle bi yorum yapsak ayıp olmaz mı Cintonik kızmaz mı bize?
Patide her iki tarafıda bildiğimiz çiftlerin özel hayatlarıyla ilgili topic açarken biraz daha dikkatli olması ve ilişkilerini yıpratmaması gerekir bence.

Edit:Arkadaş mesajını editlemiş bi anlamı kalmadı yazdıklarımın.

[Bu mesaj Whiskey tarafından 10 Aralık 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gıcık etti bende gıcık etmek için açtım ama ilk yazdıın cümleye kabul etmek istemesemde içten içe katılıyorum galiba bilmiyorum ama... neyse teşekkür ederim yinede[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ihmal ettigimden falan degil.bi kaç gundur msn de mevcut olan mesaj gonderim probleminden kaynaklanıyo.arada sırada yazdıgım mejsalar ya geç gidiyo ya hiç gitmiyo.oda alındı haklı olarak yannıs anlama oldu.uzatmayalım kapatalım bole :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 10 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
baslikla ne alakana derken editlendigini farkettim tabi, cintonik hepimiz seni cok seviyoruz arkadasım
ben hepinizden çok seviorum hehe
=)[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 10 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
ya ihmal ettigimden falan degil.bi kaç gundur msn de mevcut olan mesaj gonderim probleminden kaynaklanıyo.arada sırada yazdıgım mejsalar ya geç gidiyo ya hiç gitmiyo.oda alındı haklı olarak yannıs anlama oldu.uzatmayalım kapatalım bole :)

evet cintonik haklı bu aralar msnde sorunlar var.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

ben seni tokatlasam zarek.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bi git[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...