Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

therion 11.11.2005 de yani yarın yeni melekte

amon

Öne çıkan mesajlar

arkadaşımı zor zaptettim,beraber zıpladık hopladık şişelerce su bitirdik,ama atılan havluları kapamadık ama kendimi ermiş hissettiğim anlar oldu bazı şarkılarda.Yeni Melekten son çıkanlar olduk,kovdular bizi"arkadaşlar kapatıyoruz artık"diyerek,havluları kapamadım,ama yerince gördüm,ama yeterince coşsamda az sürdü gibi geldi,ruhum titredi,kafamız savruldu heheh.
Motorhead coverıda iyiydi,hoştu,o da coşturdu,birde konserden önce 7,5 civarında yeni meleğin orda grup üyelerini gördük yakından,ama sıradabeklemeyip bira içmeye gittik,güzel bir geceydi,hepinizi seviyorum :D[signature][hline]Headbangers Rules!
Sosyal ağlarda paylaş

therion torentim yeni bitti... evet bayağa bişey kaçırmışım ben:)
neyse gelecek sefere artık
gelirler di mi? gelsinler gelsinler iyidir[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

kristianla kanka oldum bana bol bol poz verdi göz göze konser geçirdik sonra bi sarki arasinda KRITIAAAAN STIIIIICK diye bairdin atti penasini pekte güzel bi pena hem calmaya doyamiyorum hem calmaya kiyamiyorum ucanadam aktiftabletin geldigini söyledi belki yakinimizdadir diye bol bol yüksek sesle DEMEK AKTIFTABLETTE GELICEK dedim ama kimseden tepki gelmedi hatta birisinin o oldugunu dusunup yaninda 7-8kez paticik aktiftablet vs. kelimelerini kullandik ama bakmadi

konsere gelince tek kelimeyle muhtesemdi metal dinlemeyi pek sevmezdim sadece ucanadam için gitmistim ama sanirim ondan 3-5 kat daha fazla eglendim ucanadamin teleg,fonuyla birsürü fotoraf cektim belki koyar siteye

hayatimin konseriydi evet...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 12 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
Katılıyorum. İstanbulda yeni meleki doldurduk, ben de korkmuştum, ilgi az olur diye.

ERken geldiğimiz için en öndeydik. 8de kapı açıldı 9.30da Therion çıktı. 2 saatten biraz fazla kaldılar. Şarkı seçimi geçen konserden daha iyiydi. Çok iyiydi. Grubun performansı zaten süperdi. Yalnız etrafımda 14-15 yaş diye tabir ettiğmiz , tek albüm dinleyip konsere gelen, konser nası izlenir pek bilmeyen tipler vardı. Kızlar bunların saçma sapan hareketlerine dayanamayıp arkalara gitmek zorunda kaldılar.
Konser tek kelimeyle ultraydı! Mats Leven The Khlysti Evangelist'de sözleri bilen birilerini aradı, en önlerde beni buldu, göz göze söyledik. Hemen yanıma koşup elimi tuttu. (ona göre kimle konuştuğunuzu bilin) Back vokal hanımlar çok güzellerdi. Şarkı arasında su içerken, işaret parmağıma birisine doğrultup "sen" dedim, bana baktı :rock: yaptım ("you rock" anlamında..) gülümsedi.. Süper konserdi düper konserdi mükemmel konserdi.

aa eger elini tuttugu isan sensen biz seninle yanyana sayiliriz 3 kisi filan vardi aramizda :-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

biz de onun yanındaki bodyguardın tam önündeydik :)

said:
duende, 14 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
sanirim ondan 3-5 kat daha fazla eglendim
hadi lan ben senden daha çok eğlendim :P[signature][hline]Hepsi dansçı !
Hepsi yorumcu !
Hepsi R&B tutkunu !
Hepsi performans sanatçısı !
Hepsi bir ilk !

GRUP HEPSİİİİ !!!
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben önlerin biraz arkalarındaydım ama benim tel foto çekmiyordu ama konser süperdi kafa sallamaktan boynum tutuldu gelmeyenler çok şey kaçırdılar konserin sonunda kızların havulaları parçalamaları çok komikti :)

[Bu mesaj SorroW tarafından 17 Kasım 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...