Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Valla daha önce okumuş olsam bi bakardım be Mayhem. Ama malum. 4 Ocak'ta Haggard var ona gelirsin artık =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ya bide bişi sorcaktım. Şimdi aklıma geldi. Uthark Runa'da elektroda bi sorun mu vardı yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Chridtofer'la Kristian'ın tam ortasındaydım, en önde. Bu arada, sahneye bozuk para atan salağı da esefle kınıyorum burdan.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşımı zor zaptettim,beraber zıpladık hopladık şişelerce su bitirdik,ama atılan havluları kapamadık ama kendimi ermiş hissettiğim anlar oldu bazı şarkılarda.Yeni Melekten son çıkanlar olduk,kovdular bizi"arkadaşlar kapatıyoruz artık"diyerek,havluları kapamadım,ama yerince gördüm,ama yeterince coşsamda az sürdü gibi geldi,ruhum titredi,kafamız savruldu heheh. Motorhead coverıda iyiydi,hoştu,o da coşturdu,birde konserden önce 7,5 civarında yeni meleğin orda grup üyelerini gördük yakından,ama sıradabeklemeyip bira içmeye gittik,güzel bir geceydi,hepinizi seviyorum :D[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 birde yeni albümden bi tane söylediler,daha doğrusu instrümental bir parçaydı,güzeldi ismini duyamadım o ayrı.[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Theli'nin introsu çaldı sadece enstrumantal olarak. ?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sadece theli albümününü dinlemediğini bildiğim arkadaşım sallamış o zaman tamamdır.[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 therion torentim yeni bitti... evet bayağa bişey kaçırmışım ben:) neyse gelecek sefere artık gelirler di mi? gelsinler gelsinler iyidir[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ikinciye geldiler ama gene gelsinler isteriiz[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Benim için bile gelirler sırf. O kadar kesin konuşuyorum.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 :)[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yazdığım şarkı listesinde 1 tane eksik var galiba? Var mı hatırlayan? Şu davulcunu bi ara hiç çalmadığı kadar hızlı çaldığı bi yer vardı, o mu acaba?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yarında izmirdeeeee yeah[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kristianla kanka oldum bana bol bol poz verdi göz göze konser geçirdik sonra bi sarki arasinda KRITIAAAAN STIIIIICK diye bairdin atti penasini pekte güzel bi pena hem calmaya doyamiyorum hem calmaya kiyamiyorum ucanadam aktiftabletin geldigini söyledi belki yakinimizdadir diye bol bol yüksek sesle DEMEK AKTIFTABLETTE GELICEK dedim ama kimseden tepki gelmedi hatta birisinin o oldugunu dusunup yaninda 7-8kez paticik aktiftablet vs. kelimelerini kullandik ama bakmadi konsere gelince tek kelimeyle muhtesemdi metal dinlemeyi pek sevmezdim sadece ucanadam için gitmistim ama sanirim ondan 3-5 kat daha fazla eglendim ucanadamin teleg,fonuyla birsürü fotoraf cektim belki koyar siteye hayatimin konseriydi evet...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: aktiftablet, 12 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Katılıyorum. İstanbulda yeni meleki doldurduk, ben de korkmuştum, ilgi az olur diye. ERken geldiğimiz için en öndeydik. 8de kapı açıldı 9.30da Therion çıktı. 2 saatten biraz fazla kaldılar. Şarkı seçimi geçen konserden daha iyiydi. Çok iyiydi. Grubun performansı zaten süperdi. Yalnız etrafımda 14-15 yaş diye tabir ettiğmiz , tek albüm dinleyip konsere gelen, konser nası izlenir pek bilmeyen tipler vardı. Kızlar bunların saçma sapan hareketlerine dayanamayıp arkalara gitmek zorunda kaldılar. Konser tek kelimeyle ultraydı! Mats Leven The Khlysti Evangelist'de sözleri bilen birilerini aradı, en önlerde beni buldu, göz göze söyledik. Hemen yanıma koşup elimi tuttu. (ona göre kimle konuştuğunuzu bilin) Back vokal hanımlar çok güzellerdi. Şarkı arasında su içerken, işaret parmağıma birisine doğrultup "sen" dedim, bana baktı :rock: yaptım ("you rock" anlamında..) gülümsedi.. Süper konserdi düper konserdi mükemmel konserdi. aa eger elini tuttugu isan sensen biz seninle yanyana sayiliriz 3 kisi filan vardi aramizda :-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 buyrun buda bulabildigim tek resmi...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i][Bu mesaj duende tarafından 14 Kasım 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Abi hiç duymadım yaa, arkadaşla konserden önce çalan saçma şarkıların geyiğini yaptık. (Hay allah bu da gotik.. vs ) :D Bakın o resimde Kristianla Christofer arasında fazlak bi bodyguard var. Tam önündeydim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 biz de onun yanındaki bodyguardın tam önündeydik :) said: duende, 14 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: sanirim ondan 3-5 kat daha fazla eglendimhadi lan ben senden daha çok eğlendim :P[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tlf ile Kristian'ın fotorafını çeken adamı hatırlıyorum. Hatta Kristian göz falan kırparak , gitarını dik tutup karizma bi poz vermişti. Demek o sendin. Göndersene fotorafı.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fotoğraflar bende ama bilgisayarın bluetooth u çalışmıyor ne zaman koyabilirim bilmiyorum, başka bi bilgisayara aktaracağım fotoğrafları.[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 evet evet o bendim bana söz kirpti 8-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 walla ben önlerin biraz arkalarındaydım ama benim tel foto çekmiyordu ama konser süperdi kafa sallamaktan boynum tutuldu gelmeyenler çok şey kaçırdılar konserin sonunda kızların havulaları parçalamaları çok komikti :) [Bu mesaj SorroW tarafından 17 Kasım 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oy oy benim boynum daha 2 gün önce filan düzeldi. bende cikista havluyu ayiracak bisey bulamayinca yakarak ayirmaya calisan bi gru görmüstüm kesin yakmislardir bütün havluyu :-).[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Abi yollayın artık çektiğiniz fotoları.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İzmir konseri nasıldı?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar