Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

44.03 Uyuşmazlığı!!

WhiteRobe

Öne çıkan mesajlar

Beyler bugün nvidia 44.03 detonator ı yükledim fakat bunu yükledikten sonra warcraft 3 oynayamıyorum çünkü warcraft e girmeye çalıştığımda ses geliyor fakat ekran kararıyor ve monitorun ısıgı sarıya dönüyor.Eskiden de oluyordu yeni detonatorla geçmişti fakat bu sefer en yeni detonator yuklu eskisini yüklesemde yeni bazı oyunlarda sorun cıkıyor acaba beta detonator mı yüklesem?Kullanan var mı hiç aranızda?Veya aynı problemi yaşayan..
Saygılarla...
Sosyal ağlarda paylaş

Saolasın baba bir tane site biliyorum betaların oldugu ordan cekersem daha hızlı olur ama cok sakat bir iş de olabilir mi bilmiyorum.Çok sinir bozucu bir olay ya midnightclub2 yi yüksek çözünürlükte oynayım diye war3 yaktık.Abim oynamasa çevircem eski haline war3 için feda olsun ama nabalım elimiz mahkum...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh beyler ben ugraslarıma devam ettigimi burda pek adam olmadıgında muhabbet de olmadıgından yazamadım.Ama donanimhaber de forumum coshmuhtu vallaha.Çok kişide varmış bu problem hele ti4200 se kesin var.YEni ve eski toplam 5 driver denedim ve hiçbiri olmadı mecburen eski driverıma döndüm.
Nvidia in salakligi,Zaten via ile uyushmazlıkları var bir de onla birleşince etraf sorunlarla dolu oluyor.Yeni ekran kartı alacaksanız radeon alın.Sürücüleri daha seyrek cıkıyor ama 3d mark 20 puan getirecegine nvidinkler gibi onu katlıyor.
Lethe malesef ayarlar yüzünden de degil tek shpuhem anti alliasing i arttırınca eskiden boyle karardı.Ondan olabilir.Ama anti siz oyun oynayamam kusura bakmasınlar.

[Bu mesaj WhiteRobe tarafından 16 August 2003 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...