WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Beyler bugün nvidia 44.03 detonator ı yükledim fakat bunu yükledikten sonra warcraft 3 oynayamıyorum çünkü warcraft e girmeye çalıştığımda ses geliyor fakat ekran kararıyor ve monitorun ısıgı sarıya dönüyor.Eskiden de oluyordu yeni detonatorla geçmişti fakat bu sefer en yeni detonator yuklu eskisini yüklesemde yeni bazı oyunlarda sorun cıkıyor acaba beta detonator mı yüklesem?Kullanan var mı hiç aranızda?Veya aynı problemi yaşayan.. Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 kullanmadım ama eğer lazımsa eski driverlarını yollayabilirim..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Saolasın baba bir tane site biliyorum betaların oldugu ordan cekersem daha hızlı olur ama cok sakat bir iş de olabilir mi bilmiyorum.Çok sinir bozucu bir olay ya midnightclub2 yi yüksek çözünürlükte oynayım diye war3 yaktık.Abim oynamasa çevircem eski haline war3 için feda olsun ama nabalım elimiz mahkum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 beta datonator fln nie kruuyosun ki official driverlaırnı kullan işte..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 official dan pek bir yara göremedim çünkü hep aksilik çıkartıyor.Ama yinede mecburen bir eski detonatorla deniyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 şu ana akda rbi tek frelancer asorun yaşadım.. bleki ayarlamarı yapmıyosundur (eğer sorunu performanssa ayarladan "dinamik" olanı seç..)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 44.03'ü tartışırkenee... nvidia'nın yeni driver'ları çıktı.. hemen onları indirip dene istersen ha? www.nvidia.com[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 eheh beyler ben ugraslarıma devam ettigimi burda pek adam olmadıgında muhabbet de olmadıgından yazamadım.Ama donanimhaber de forumum coshmuhtu vallaha.Çok kişide varmış bu problem hele ti4200 se kesin var.YEni ve eski toplam 5 driver denedim ve hiçbiri olmadı mecburen eski driverıma döndüm. Nvidia in salakligi,Zaten via ile uyushmazlıkları var bir de onla birleşince etraf sorunlarla dolu oluyor.Yeni ekran kartı alacaksanız radeon alın.Sürücüleri daha seyrek cıkıyor ama 3d mark 20 puan getirecegine nvidinkler gibi onu katlıyor. Lethe malesef ayarlar yüzünden de degil tek shpuhem anti alliasing i arttırınca eskiden boyle karardı.Ondan olabilir.Ama anti siz oyun oynayamam kusura bakmasınlar. [Bu mesaj WhiteRobe tarafından 16 August 2003 09:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar