Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yok cidden Dani'nin ses tellerinde bi problem var su an. Herifte İbrahim Tatlises'ten yüksek oktav ses vardi da artik cikaramiyo : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ibrahim tatlisesin sesinde ozel bi durum yok ki, oyle kendi capinda alleaah malleaahh bisiler aniriyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İbrahim Tatlıses'de gerçekten güçlü bir ses var. Bunu müziği bizler gibi zevk olarak görmekten de öte, bu işin emekçileri, ustaları olmuş insanlar dahi kabul ediyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: lizardking, 09 Aralık 2005 19:03 tarihinde demiş ki: bi kere günah..bi de brutal vokali ses telleri olan herkes yapabilir diye düşünüyorum.. saka dimi bu ? kamera nerde ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ses tellerine günah demeye çalışmış sanırım? ya kıçınızdan böğürmezseniz bişicik olmaz. ama adabıyla böğüreceksin. o adamlar sizin zannettiğiniz gibi boğazı paralayıp da söylemiyorlar zaten, ondan o kadar ses sorunları olmuyor. scream de .... yapmayın yav:( acıyın bize[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sesi bilinçsiz çıkarmaya çalışırsan gırtlağın baya bir tahriş olur =)) Ama Atrocity,Amon Amarth vs. gibi öküz gibi böğ böğ böğüren grupları yakından izledim.Adamlar böğürürken kibar böğürüyorlar.Yani bir arkadaşın da dediği gibi teknik böğürüyorlar.Yoksa işi bilmeyenler gibi höykürmüyorlar salya tükürük falan saçarak. Bu arada o herkes böğürür diyen arkadaşa da "rofl" diyorum.Aha da yuvarlandım yerde. İbrahim Tatlıses'i aradım Lethe'yi söylücekmiş.Opeth konserinde alt bişey olarak :D[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 herkes böğürürde niye böğürelim ki? amaç ne?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kızlara hava atmak için :) değil tabii ki.Ne biliyim işte kulak bu ota da konar b.ka da.Yıllardır DT dinlerim ; vokallerine de aşığım ama neden? diye sorsan bilemiyorum.Zevk işte bir nedeni yok.WoW'a para vermek gibi birşey bu da.[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor... edit : cık herkes böğüremez. [Bu mesaj deadwoll tarafından 10 Aralık 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bırakın brutalı öğretmenlerde bile inanılmaz bir gırtlak kanseri riski var.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar