ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BL de oynuyordum birden bire oyun dondu sonra dc. Gerisi mağlum...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu nedir arkadaşlar topic'i açtığımdan beri böyle ve hala da aynı... NOT : Ayrıca Burning Legion server'ında böyle WDB / InterFace / WTF sildim ama bişi değişmedi...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kendi kendine düzeldi sorun bl uçmuştu bir ara sanırım :)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: ad3m, 09 Aralık 2005 05:16 tarihinde demiş ki: Bu nedir arkadaşlar topic'i açtığımdan beri böyle ve hala da aynı... NOT : Ayrıca Burning Legion server'ında böyle WDB / InterFace / WTF sildim ama bişi değişmedi... Yine böyle oldu arkadaşlar millet bana şakır şakır mesaj atıyor bende tık yok ve bu kez evdede değilim :([signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar