master_tyrael Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beyler bi öretirmisiniz[signature][hline]silkroad server : TROY nick :huntertyrael lvl :6 okcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet ESC'ye bas oradan Exit yap.Sonra Uninstall butonunu bul oradan Next Next de party kurulmuş olacak. ya da sağ üst köşede Arama butonu var.Oraya tıkla Party yaz önüne gelecek bir kaç milyon konudan birini şeç ve oku[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DarKRideR, 10 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Evet ESC'ye bas oradan Exit yap.Sonra Uninstall butonunu bul oradan Next Next de party kurulmuş olacak. ya da sağ üst köşede Arama butonu var.Oraya tıkla Party yaz önüne gelecek bir kaç milyon konudan birini şeç ve oku Darkrider Allah iyiliğini versin. Ancak yanlış cevaplamışsın. Fakat sanıyorum doğrusu şu : http://www.partynasilkurulur.gov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aslına bakarsanız daha önce sorulmamış :P Ben oyunu oynamadım ama her oyunda olduğu gibi kuruluyordur sanırım. Birine tıkla /party /invite /create vs. gibi komutları dene olmadı bir bilen açıklasın :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaf aç party menüsünü invite de(adama tıklamış olman lasım ama :D)[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 party menüsünü bilmiosan da aç inventory ni sora en alttaki tuşa bas partty menüsü açılmış olur :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 "P" tusu ile menu aciliyor zaten. ayrica suphesiz en buyuk yardimci "H". adamlar resimlerle anlatmislar herseyi. herseyi ayaginiza istemeyin ya.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sağ altta party menü var. Ona tıkla yada kısa yolu ''p'' direk. Zaten açılınca menü add falan filan var. Azıcık ingilizcen varsa zorlanmazsın. ( ingilizcen yoksa hiç kasma bence, sonuçta questler hedeler hödöler hep ingilizce )[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar