Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda ben de bir tiki ile tanıştım mutluyum gururluyum

zarek

Öne çıkan mesajlar

benim okulumdada birsürü tiki var ya oturup sabah aksam "surda sunu gördüm kesin almam lazım" muhabbeti yapıolar hatta ucak gecerken ellerini sallayıp " quentin sen bikaç tur daha at ben geliyorum" "saga cek bekle" falan böle iki saat uzatılan iğrenc tiksinç böhh getiren muhabbetler... aman allahım!!![signature][hline]"Dünya mavi...
Ben o kara lekeyim...
Ben bu dünyaya ait değilim...
Böyle olmasını ben istemedim ... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 10 Aralık 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
ne bu tikky den sorna bide apache mi cıktı basımıza :) tikkyleryetiyodu bi aralar akmerkezde gezenler falan tikky gazetelerde vardı lol napyıosun cocum akmerkezde gezcez anne napcanız hicc gezincez.. degisik bi eglence

aahahah super[signature][hline]"Dünya mavi...
Ben o kara lekeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

kantinde oturuyorduk kızlarla onlarda yeni acılan cevahir alısveriş bi ne ondan konusuyolar... akmerkezden daha buyuk falan diyolar bende dedim evet gördüm şişlide orayı ama hiç akmerkeze gitmedm.. biranda hepsi dönüp bana baktı "gercekten mi.. aa hiç gitmedin mi "falan. noluoz dedim gitmedim m.koim ne var orda yaaa cok sasırdılar ama valla .. en son dedim "ben dedirtmem elif akmerkezde dolasıo die" dedim susturdum[signature][hline]"Dünya mavi...
Ben o kara lekeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonfbonf, 10 Aralık 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
tikilerin tikini kesiceksin olacak bitecek (sadece kelime oyunu yapma amaçlıdır..swh)

oha swh ı foruma da taşıdınız ya ben daha birşey demiyorum size.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Sosyal ağlarda paylaş

öff yeter be tiki tiki başka işiniz yok tikiler tiksin sizi(kelime oyunu amaçlıdır yanlış anlaşılmasın)[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayayekokocambo, 10 Aralık 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
said:
bonfbonf, 10 Aralık 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
tikilerin tikini kesiceksin olacak bitecek (sadece kelime oyunu yapma amaçlıdır..swh)

oha swh ı foruma da taşıdınız ya ben daha birşey demiyorum size.

nesi var ki?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black-ice, 10 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
eskiden rotring'in tikky diye kalemleri vardı.
böle mavi üzerine beyaz boya saçılmış gibi falan.
çok güzeldi onlar

evet bende çok severdim o kalemleri çok aradım ama bulamadım doğal olarak, şimdiki rotringler çok kaba
rotringi tikkylikten değil sağlam olduğu için kullanırım ama kaybetmek canımı çok sıkıyor duygusal bi bağ oluşuyo bi zaman sonra kalemle insanın :)[signature][hline]darkening
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonfbonf, 10 Aralık 2005 10:29 tarihinde demiş ki:

nesi var ki?

ekşi sözlükte smiley koymak pek hoş karşılanmadığı için çıkmış birşey o. gelipte 1001 çeşit smileyin olduğu forumda swh demek garip.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...