behran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 az önce postlandı hemen yazıyorum çekin.... cd 1 cd2[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yok kaçırmışız biz treni çekemedik, ne yapalım artık bekleriz biraz daha...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 esprimi yapmaya çalıştın? eğer öyleyse berbattı[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ne espirisi yahu ciddi ciddi çekemedim linkler kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bunlar e donkey için link yani normal bir şekilde download edemiyorsun[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Reloaded' in DVD si cikti mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ben 14 Ekimde çıkacak diye biliyorum. Anlamadığım 14 ekimde çıkacak DVDnin ağustosta Rip' i nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abi ankarada heryerde dvdsi var 10 milyon.orjinal değil ama bildiğiniz dvd.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 selamon soryy o dvd yi biliyorum vcd den yapılmış.bu ise gerçek rip.bütün yabancı forumlar bunla kaynıyo hatta resimlerini koyiyim. o önceden çıkma olayına gelince bende bilmiyorum.bir şekilde koyuyorlar nete işte.[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D[Bu mesaj behran tarafından 10 August 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eğer linkler bozuksa bu adresten alabilrisiniz[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 3 farklı grup release etmiş MR'ın DVDRipini. En iyisi Zen'in 2CDlik ac3 kopyası(ymış). Diamond diye bir grup da çıkarmış ama görüntü çok iyi değilmiş. Paticik'de gönderilen kopya güzel diyorlar ama AC3 değil(miş). Ben forumların yalancısıy(mış)ım. :)[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 evet zen ninki öle ve daha fazla kaynak var..[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ühü nerden indircez[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bizim ark DC de sıraya koymustu bile, belki inmiştir şimdiden adam günde 6-7gb film-anime indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 indirmiş, lezzett :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bu Dvd ripler genelde filmin cikisindan sonra dünyaca ünlü elestirmenlere ve oskar akademisine yollanan dvdler ama bir sekilde caliniyor.Örnegin genelde bunlarda ingilizce alta yazi gecer,. Kopya edilmez elestiri yada öneri amaclidir falan diye.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Beyler bunun alt yazısını nereden bulabileceğimi bilen varmı ? divxaltyazi.com a yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Zen' in ki için buradan download edebilirsin. Yok eger olmazsa bir de buradakileri de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Zen inki süper..bizzat test ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Valla ben de merak ettim indiriyoeum şu anda. Gerçi inanılmaz yavaş iniyor ama olsun eninde sonunda bitecek nasıl olsa. Kablonet 64k alanlara 128k uygulamasına son mu verdi bilmiyorum nedense bir haftadır hiç bir downloadda 64k hızın üzerine çıkamadığımdan öyle bekliyorum bitsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ya nete önceden düşmesi şaşılacak birşey değil, sonuçta vizyona taa ne zaman girmiş bi film. Mesela radioheadin son albümünün tüm şarkıları nette dolanıyodu daha albüm çıkmadan haftalar önce.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 zen nin movie si için altyazı çıktı burada[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 filmin kalitesi baya iyi.ayrıca bazı saheneler baya değiştirilmiş.özellikle şato daki dövüş neredeyse %80 yeni[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 pardon yaf neresi yeni? cok dikkat etmedim de bi bakkim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 afedersiniz de filme nası altyazı koyuyosunuz ya bana da öğretin. :)[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar