Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hmm pek beğenmedim ya başım ağrıdı ^_^ robot ırkından oldum warrior, başta yaptım tutorial ı okay. kamera ya uyuz oldum bi de mousela ilerlemeye -.- neyse görev verdi adam git şunlardan öldür falna die. HQ nun yakınında bulursun dedi etrafta dolandım bulamadım bişey mine a falan ışınlandım millet duruo ööle derken kapattım oyunu hehe . Beceremedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sıkıldım bende acaip vasat bir oyun. Map büyük koşma olayı çok yavaş yürümeyi düşünemiyorum bile. Lag çok crafting kötü. Sildim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yarım saat oynadım sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 aklımageldi sabah sabah söliim dedim böle idiyot bi main theme olur mu bi oyuna ya alakasız aşk şarkısı koymuşlar. Kız böle kapsülden çıkıo demoda falna when i first see you saçma sapan haha şaka gibi . neyse -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ehhe free mi olmus ya tuh zamaninda para verip almistim denemek icin tam cinli oyunu kas kas kas sora duzeltmislerdi gerci ama degisik bi lvl sistemi vardi hizli levet atlamak iyi deildi filan skilleri ayri ayri kasmak lazimdi vs amaan eheh cacik olmaz lvl 28 de mi ne birakmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 oyun pathlenirken calan muzik yüzüdnen kactım oyundan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bende para verip almistim oyunu..sonra cesitli nedenlerden cok baymisti oyun.pek bir degisiklik yok diyebilirim.cm para kazanamadigi icin updateleri yapmiyor..oynayacaksaniz accretia olmayin.cok fazlalar, her chipwaru kazaniyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Tam başliyayım diyodimki sitesinde serverlar 1 ay sonra kapanacak yazıyor,koreli firmadan lisansı alamamışlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 acclaim.com un oyunlarini deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar