n00b Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beyler her yerde patos fln diyorlar,nedir bu patos bilgisi olanlar açıklayabilirmie[signature][hline]Marl0_on:Seni Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 patos diye bi cips var. lezzetli baya. deneyin tavsiye ederim[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Metakuso, 10 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: patos diye bi cips var. lezzetli baya. deneyin tavsiye ederim :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n00b Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Metakuso, 10 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: patos diye bi cips var. lezzetli baya. deneyin tavsiye ederim osmancan:sen benim cipsi yemedin galiba:)[signature][hline]Marl0_on:Seni Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 screenshotlarda 4. sayfada Burial bi resmini yollamis ordan bakabilirsin ayrica kendisi oyunun tanrisi olup karus irkini yaratmis sahistir (yanlis hatirlamiyosam)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 PATOS NEDİR SORUSUNA CWP ARIOSAN GOOGLEDA ARA NEYMİŞ BAKAM:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n00b Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: ZiFir, 10 Aralık 2005 12:52 tarihinde demiş ki: screenshotlarda 4. sayfada Burial bi resmini yollamis ordan bakabilirsin ayrica kendisi oyunun tanrisi olup karus irkini yaratmis sahistir (yanlis hatirlamiyosam) eyvallah.[signature][hline]Marl0_on:Seni Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n00b Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: ZiFir, 10 Aralık 2005 12:52 tarihinde demiş ki: screenshotlarda 4. sayfada Burial bi resmini yollamis ordan bakabilirsin ayrica kendisi oyunun tanrisi olup karus irkini yaratmis sahistir (yanlis hatirlamiyosam) [spo1=1]http://img214.imageshack.us/my.php?image=17jl1.jpg[/spo] bumu?[signature][hline]Marl0_on:Seni Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n00b Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [spo1=1][/spo] bumu :p[signature][hline]Marl0_on:Seni Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 patos japonda servr vardı bi tane japonca ismi ama ingilizce karşılığı patostu...[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 10 Aralık 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ewt hoca o pathos oluyo ayrica yanindakiler de messengerlari olup gorursen yanlarina bile yaklasmamani tavsiye ediom bir messenger full itemli bir warriora 2000 civarinda damage veren bir boss.bu pathos da 10 tane isilionu cebinden cıkaran bi asmis kisilik oluyomus[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 adam pathos u sormuyo. patos u soruyo. :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyunun hikayesiyle ilgili bi ayar canavarlarla ilgili yazıları okursan habire patosla dark armynin yaptığı bi savaştan bahsediyo tabi ingilizcem yeterlioolmadığı için anlatmam pek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyunun ne hikayesi olcakki biz orkları böle büyücüler çamurdan yarattı sonra insanalrın başına bela olduk yedik biçtik onları asdjbuhsadbkdsadas:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _KoRn3R0th_, 10 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: oyunun ne hikayesi olcakki biz orkları böle kötü büyücüler çamurdan yarattı sonra insanaların başına bela olduk yedik biçtik onları asdjbuhsadbkdsadas:-) [signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Metakuso, 10 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: adam pathos u sormuyo. patos u soruyo. :D eh o da bi bakis acisi[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamSocrateS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eet ya messenger of pathos die bi boss varmış hiç gören var mı ? nick = :::SocrateS::: Nation= ORC Clan = HeavenTheLord LVL= 61 ( Shadow Vain ) Np= 24.XXX[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n00b Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Reactive, 10 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: oyunun hikayesiyle ilgili bi ayar canavarlarla ilgili yazıları okursan habire patosla dark armynin yaptığı bi savaştan bahsediyo tabi ingilizcem yeterlioolmadığı için anlatmam pek mümkün değil nasıl bi savaş bu?ayrıca dark army de ne[signature][hline]Marl0_on:Seni Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dungeons & dragons adlı genel olarak frp diye adlandırılan oyunun players book unu alın okuyun cogu oyun bu kitaptan esinlenir isimler deişir charlar deisir ama olay aynıdır genelde...[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar