DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [spo1=zzz][/spo] yavv malice yesem bu kadar vuramaz bana normalde 1100 fln vuruyo bana bu spikela geldi durup dururken bi koydu öldüm :([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 demek durup dururken vurdu :( yazık :( said: DownTown, 10 Aralık 2005 07:07 tarihinde demiş ki: [spo1=zzz][/spo] yavv malice yesem bu kadar vuramaz bana normalde 1100 fln vuruyo bana bu spikela geldi durup dururken bi koydu öldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 malice yemediğine eminsen acı koymuş dv rulzz[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 vuran adam o damege vurunca inanamamıştır xD[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: hackersin, 10 Aralık 2005 07:14 tarihinde demiş ki: demek durup dururken vurdu :( yazık :( said: DownTown, 10 Aralık 2005 07:07 tarihinde demiş ki: [spo1=zzz][/spo] yavv malice yesem bu kadar vuramaz bana normalde 1100 fln vuruyo bana bu spikela geldi durup dururken bi koydu öldüm :( aa espri yapmış dur güliyim azcık hahahahaha[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oharas bi mage oLarak oyunu bırakıyom bu foto sonrasında ^^[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 15xk nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İlk kez görüyorum bu criticalı hmm...%0.1 lik bir ihtimal o. Yani 1000 spikedan birinde olma ihtimali var. Senin kutup ayısı misali olmuş :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 walla ya tam bowla gircektim kenardan gidiyodum birden çıktı spike vurdu geçti bu adam set shell +8 shard & dw var elinde beramusun en sağlam assaslarından[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evt cok saglam lvl 66 itemleride cok güzel ama mutlaka sen malice yemişindir yoksa öle bi damge imkansız gibi bişi[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DownTown, 10 Aralık 2005 07:07 tarihinde demiş ki: [spo1=zzz][/spo] yavv malice yesem bu kadar vuramaz bana normalde 1100 fln vuruyo bana bu spikela geldi durup dururken bi koydu öldüm :( dagger defans hayat kurtarır ;)[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 burda bi zamanlar mage değil çuval diye bi başlık vardı birden onu hatırladım :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 haha :D ya ztn bu char öylesine oynuyom dagger defansı fln yok gerçekte olimpiada oynuyom bunu arada bi girip pk yapıyom o kadar :D:D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DownTown, 10 Aralık 2005 07:07 tarihinde demiş ki: [spo1=zzz][/spo] yavv malice yesem bu kadar vuramaz bana normalde 1100 fln vuruyo bana bu spikela geldi durup dururken bi koydu öldüm :( Alakası yok adam sana normal ,vurmus :lol:[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :A_FEW_GOOD_MAN NPS : 1XX.XXX LVL : 64 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın o geldıgınde coktan gitmiş olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 söyledim ama sakalım yokki dinlensin :PpPp[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain)%80 RuN Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O vuran adamin vurdugu kritical falan deil ben soleyim o adam kosp gibi bi program kullaniyo hem okcu oluyo hem aSSAsin degisik kombolar yapiyo ve hepsini tek vurusta vuruyo falan filan cok merak ediyorum ranking de 7. mi ne bu adam 5li ok kullanirken falan nasi banlanmiyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 acaba hikaye yazarımısın ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: darklander, 10 Aralık 2005 11:07 tarihinde demiş ki: O vuran adamin vurdugu kritical falan deil ben soleyim o adam kosp gibi bi program kullaniyo hem okcu oluyo hem aSSAsin degisik kombolar yapiyo ve hepsini tek vurusta vuruyo falan filan cok merak ediyorum ranking de 7. mi ne bu adam 5li ok kullanirken falan nasi banlanmiyo diye yok abi o adam tapınakçı. polatın orta kolu. sağı solu toplayıp ortadan vuruo.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 AMuuahauhauh fellaket yapıştırmış :D[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben bizzat bu adamin bana 5li ok attigini biliyorum keske ss alsaymisim. Ama o kadar cok insan artik kullaniyoki hangi birinin ss ini alacaksin. Inanmayanlar olabilir saygiyla karsiliyorum. Ama ben bu adami bana 5li ok cakarken gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 alala bak sen o kadar kosp kullandım butun kombolarını denedim ama nedense senin dedigin gibi bir sey gormedim alala enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tmm da be guzel kardeşim 5 li ok kullansa 5 tane damage olur bu bildigimiz darkvane in krtigi kodumu oturtuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamSocrateS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Rava Arph ın lvl i ztn 64 o adamın sana o kadar dmg vurması dogal bşy ve ztn paper sın kosp fln yok ortada spike dmg i sadce :) Server= Beramus nick = :::SocrateS::: Nation= ORC Clan = HeavenTheLord LVL= 61 ( Shadow Vain ) Np= 24.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben resmi açamıyorum[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aha açıldı. bişi yok o dmgda. normal yani[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar