Joey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yaaaa sizdede böyle bişi varmı oyuna büyük zorluklar sonrasında giriyoruz neyse oyunda biraz takıldıktan sonra belkide 5 dk sonra dc verio acaba diyorum bütün server a mı dc verdi ama bi giriyorum herkez oyunda merchant lar devam edio. sorun neyde acaba telekom mu yoksa k2network mu gerçi hoş sonucu öğrensekte ne yapıcaz oda belli değil ya neyse[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneTo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dupe cilere gün doğdu :)[signature][hline]Nick:GeneTo Server:ARES Clan:Kurulmasını ßeklıyorum LvL:52.5 NP:704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O çok nadir oluyor bana. Xigenondayım. Söylediğin gibi dc oluyorum ara sıra. Sanırım hatlardan.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hatlardan o. www.telekomakafamgirsin.tk gerçek bi sitedir[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 giridkten sonre sürekli dc olma sebebi server yoğunken bizim dandik türk telekom ağı buna dayanamıyor ve internet düşüyor 3-5 saniyeliğine tabi dc oluyosun hatta msn flnda kopuyo ama tekrar bağlanıyor direk....kısaca; [spo1=gızlar bakmasın 18+++yaş içindir]türktelekomakafamgirsin[/spo][signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar