Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlış bende mi ya da yerimde olsanız ne yapardınız???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir sene bir kızın peşinde koştum.Bu koşmak ta sadece dilde.En sonunda dayanamayıp gidip arkadaşlarının içerisinden çektim ve konuştum.Hani amacım ilanı aşk değildi ama sadece onu tanımak istiyordum.O an tanışır gibi olduk ama sonra...
Yüzüme bile bakmadı ve benim varlığımı hissettiği her saniye şekilden şekile girip tavır koydu...
Bir senenin mükafatının bu olacağını bilseydim benim için zor olanı yani kızı dışarı çıkarıp konuşmayı asla denemezdim...
Son bir kere daha konuşmak istedim ama bazı bölgeler kalkmış uçuyordu ve uzanamadım...
Hani bakılmayacak biri de değiliz ama neyse...:(:(:(
Mesaj tarihi:
yanlış anladın mehmet ben fistana kustum sana degil.. :)

ben de dertliyim zaten.. bu şansım ne zaman ters dönecek acaba diye kara kara düşünüyom :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
kullandim seni anliyo musun kullandim, ben aslinda jaleye asigim, hersey bi oyundu, sadece jaleye ulasmak icin sevistim senle muaahahahah...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
yanlış yapıyorsun yaşamına oldugu gibi onu hiç görmemiş gibi devam et böyle yaparsan kendine yaparsın sadece...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
evet yanlış yapıyorum ama bunun doğrusuda yok ki?Bundan sonra en fazla ondan uzak durabilirim.Hani onun için de okulu bırakamam...
onun soluk yüzü ve bu şehir güngeçtikçe çekilmez olacak işte.Napalım sabredecez...:(
Mesaj tarihi:
sabretmek zorunda diilsin. ben olsam sağlam bi laf sokar çeker giderdim. sonradan görsende kafasını çevirir zaten sende aynısını yap. sana bugün değer vermeyen insan 2 yıl sonra da 10 yıl sonra da varmez. sallaaaa[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
abi harbiden koycan lafı arkana bakmadan gitcen[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
Mesaj tarihi:
haklısınız gel de bunu bana anlat zor olanı başardım ama en kolay işi yapamadım...
Ama az kaldı bulunduğumuz yer küçük elbet bir gün benim ayağıma gelecek...(bu bir ümit değil)
Mesaj tarihi:
bence hiç bekleme. gelmesin. zamanında olur herşey. sonra gelse de sen koyacan postayı. dedim ya sallla değmezzz[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
  • Yeni Oluştur...