darklander Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bugune kadar hic bir hileye basvurmayan ben beramus CZ de 1 aydir kosp kullanan ahmetkaya ve rava arph, kunt gibi tipleri gordukten sonra kosp kullanmaya karar verdim Belki bu sekilde ban yer lvl 62 de oyundan kurtulurum. Zaten hic zevk almiyorum artik oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bizden deil kospla öldüreceğin saf insanlardan helallik dile.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 buyse sana katılıoyrum kardes !![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Buyse, 10 Aralık 2005 11:18 tarihinde demiş ki: bizden deil kospla öldüreceğin saf insanlardan helallik dile. +101 işte budur[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: darklander, 10 Aralık 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Bugune kadar hic bir hileye basvurmayan ben beramus CZ de 1 aydir kosp kullanan ahmetkaya ve rava arph, kunt gibi tipleri gordukten sonra kosp kullanmaya karar verdim Belki bu sekilde ban yer lvl 62 de oyundan kurtulurum. Zaten hic zevk almiyorum artik oyundan kunt kosp kullanıyomu ki benim bildiğim kunt çok ii combo yapar[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bende kuntu cok iyi kombo yapiyo saniyodum 3 gun once bana 5li 5li ok sikana kadar. Gecen hafta cz ye girseydin gorurdun adamin elindeki enion bowla nasi herkezi oldurdugunu. human base i tek basina basiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Anlamıyorum.. Kosp, macro, dupe nasıl yapılır, onu bile bilmiyorum. Hiç de merak edip ssormadım kimseye nasıl yapıyorlar diye. Ya, bu tür oyunların zevki burda ama zaten. Hile yapacaksan git single oyunlar oyna. Otomatiğe bagla gitsin. Yok, benim kafam almayacak bu mantığı..[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar