Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ehuehe animal planet'te belgesel vardı yarıldık yaw herif yakaladı bağırıyo skink'i tuttum skink'i tuttum diye sonra kanının yeşil olduğunu göstermek için gözüne iğneyi sokup kan almaya başladı hayvan çırpınıyo herif diyo ki bu işlemin hiçbi zararı yoktur programın adıda big adventure of o'shea o şeyin büyük macerası :)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 izledim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hmm yeşil hangi metal acaba bronz olabilir mi ki[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ne alaka?[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kana rengi veren kandaki metaldir demir kırmızı bazı deniz canlılarındaki bakır mavi renk verir o alaka yeşil hangisi acaba diye düşündüm de bronz olması lazım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Toksitler di kana yeşil rengi veren Parazitlerden kurtulmasını sağlıyodu hayvanın[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bizimki de yeşil olsun. skink ve kertenkele diyince aklıma Warhammer geldi bir an kılıcımı arıyordum. Meğersem zararsız bir kertenkeleymiş.. Kahrolsun Slannlar kahrolsun kroxigorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 o hayvan oksitlenmiş...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bi an dusundumde simdi koskoca adama skinki tutturmuslar... arti abi hayvanin nie gozunden sadist bi bu hgerif?bacaandan govdesinden falan ceksene...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 demir kirmizi degildir ki kirmizi kan hucreleri demir tasir, iclerinde demir olmasa bile kirmizi kan hucreleri kirmizidir, ve %50 demir eksiligi gorulen olmus insanda bile kan kirmiziligini kaybetmez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bana değil lise 1 kitabına söyleyin :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hajim harbi ya ne gözü fln? kör edecek hayvancaazı.. alsın bacaandan mı alıo artık neresinden alıosa.. sadist herif.. :hrr: yazık.. !![hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ya beyler şimdi şöle bişi var onların vücutunda başka bi yerinden kan alınması halinde hayvanın ölme ihtimali var ve canı feci acır iğneyle alınır çünkü öle Gözünden alınmıyor gözünün kenarına plastik boru deydiriliyor iğne değil ve borunun içine kan çekiliyor Kuşlarından tırnaklarından kan alınıyor iğnesiz[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sarılık lan o hayvanlar bi insanda kanı yeşil yapacak kadar sarılık mikrobu olsa doğar doğmaz ölürdü diyodu oşey[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Chemical, 14 August 2003 17:45 tarihinde demiş ki: izledim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Kacırmaman imkansız zate bole seyleri :lol:[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 abi bu chem aynı anda nasıl hem tv izleyip hem internette takılıp hem ablasıyla uraşabiliyo abi bi gün 24 saat hreif 36 saat yaşıyo ben beceremiyorum sadece birisini yapabiliyorum[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar