Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinin Ünlü Warior'ı Waryaa hani..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 09 Aralık 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
Ayrica 1k $ =]
Onu Yazmasini birak O parayi dusunen bile Kafayi yemis derim.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Mesaj tarihi:
onu bırakın knight online oyunu oynayan bi arkadaşım vardı.o zmnlar ko da 2 server vardı. ares ve diez di sanırım.O arkadaş areste oynuyordu.nicki Commanderdı.arkadaş ko nun o zmnlardaki en iyi karakterine sahipti herkes biliyordu bunu.koreli bi adam bunun karaktere 15bin $ veriyordu.ama arkadaş satmamıştı (ki salak derim ben ona )
bin dolar bunun yanında bişey değil.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 30

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
15 dolar verip cidden satmadıysa kafasına ediyim
15000 dolara ben kendi karakterimis atarım lan
karaktersiz olurum hayatımın geri kalanında
15000 dolar be[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
bir inege 1k $ deymez :) elf olsa deyerdi[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Mesaj tarihi:
benim charları satıyorum 800 dolar -EU sylvanas

lvl 60 hunter with tiar 1 8/7
tiar 2 8/2

full para epic mount vs. vs.

lvl 60 rogue / burning
güzel mavi itemlar

+25 4-5 tane alt char eet fiyatta arttırdım 1200 dolar isteyen :) ehehe :)

charlar 800 dolar dolis'in isim hakkı 400 = 1200 dolar :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Mesaj tarihi:
1. si tiar ne tier mi ?
2. si full para ne full para derken ne demeyi kastediosun
(bu mal gene bana laf sokmaya çalışıo deme içinden) ciddi merak ettim full parayı[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
Mesaj tarihi:
15 bin dolar dasssssssssaq gecmisler be abi..[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!!
Mesaj tarihi:
full parayi bende anlamadin.tiar degil tier. 8/2 olmaz 2/8 olur. itemlari linkle...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
onu esprisine yazdım zaten abartıldığı için hiç bi şekilde ciddiyeti yok beyler yapmayın ya :) full para işte aa bilmiyomusunuz çoook kınadım ahaha :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Mesaj tarihi:
15000$ usd ona ben 5 tane wow paketi internet cafedeli uyelıgımı evdekı makınemı bılgısayar masasını ve 7610 telımı verıp yanındada 1.90 boyunda duzgun fızıklı bır rus hatunu ayarlarım :)

geriye 10000 dolar karım kalır eheh :D
  • Yeni Oluştur...