Nicolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fb nin haklarını savunurus üzülme sen banlanan arkadas:)eaeauehuaehau[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Aman iyi savunun çok pis hakkını yiyoruz fenerin:D[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fenerbahçe'nin beklenildiği gibi yenildiği maç. zaten onlardan daha iyisini beklemek çok olur. aziz yıldlrım ve daum'un tek amacının ligteki galatasaray'ın 4 yıl üstüste şampiyonluk rekorunu geçmek olduğu bir kez daha tescillendi. maçı kazanmak zorunda olan fenerbahçe 4-3-2-1 gibi çok saçma ve anlamsız bir taktikle sahaya çıkmıştır. bu kafayla fenerbahçe avrupa'da hüsran yaşamaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fb'nin yenilmesiyle tatmin olmak nasıl bir acizliktir?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o grup fb nin çekebileceği en kolay gruplardan biriydi evet bekleyin görün elendiğiniz takımlar neler yapabilecek avrupada :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fanatik Daumun kafasında bir şapka üstünde:Birgün bende avrupada başarılı olacağım .... Sabah Bir fener klasiği Biz fener avrupada başarısız dediğimizde hadi canım diyordunuz. şapkanızı koyun önünüze düşünün.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Mike, 07 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: sdşkgjsdkgsjdlgk nası goller attığınızıda biliyoruz. sölesene bana son 5 seneki başarını eauhsfjhdsg tromsoyu yenersiniz 10 sene sonra tromso cl ye katılmaya hak kazanınca bak cl deki takımı yendik die sevinirsiniz. Dua edin aziz yıldırım almasın gs yi bukadar diyorum size. ya sana gülüyorum varya çekemiosunuz bazı şeyleri fenerliler neden böle yaa :) ehehehe[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) [b]mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Avrupa fenere çok büyük. fener sebata kayseriye 7 atmaya devam etsin. Hala federasyonun kapısında herkes yabancı olsun diye dilene dursun. CL de en çok gol yiyen 3 . takım olsun. hah! biz 5 yediğimiz zaman bile 12 gol yedik. =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oki , ligdede sampiyon olmaya devam etsin. besiktasta averaj takim olmaya devam etsin? bu tarzmi cevap vermek lazim sana black ;)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zebby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kıskananlar çatlasın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 etsin zegna bak yayla gibi lig.İsteyen istediği hakemi istediği maça atıyabiliyor. Nasıl bir demokrasi nasıl bir özgürlüktür =) Beşiktaş averaj takımı ehe! =) Averaj takımı dediğiniz takım 4. oluyor ligde Madem Ligin kalitesiz olmadığından bahsediyorsunuz. 41 sezondur en kötü sezonunu yaşayan takım nasıl oluyorda 4. oluyor. Olsun yüzyıllarca şampiyon olsun fenerbahçe ama asla bir beşiktaş gibi çeyrek final bir gs gibi Final oynayamayacak. Karakterinde var =) bkz. boğaz köprüsünde kazalar genellikle Avrupa ya geçiş yönünde oluyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Zaten FB bir final oynarsa alemce g.t olcaz da şimdi atıp tutuyoz :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 black bjk suan lider olsa boyle konusacakmiydin turkiye ligi hakkinda? eger bjk liderken sen boyle konussan disimi kirarim.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zegne ole deme black oldukça objektif yorumlar yapıo sdfg[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 LİDER OLAMIYOZ LAN ÜSTÜMÜZE GELMEYİN :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Olsun yüzyıllarca şampiyon olsun fenerbahçe ama asla bir beşiktaş gibi çeyrek final bir gs gibi Final oynayamayacak. Karakterinde var =) NOKTA[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Aralık 2005 20:16 tarihinde demiş ki: LİDER OLAMIYOZ LAN ÜSTÜMÜZE GELMEYİN :( VİRGÜL[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revenge Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: BulletRide, 09 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Zaten FB bir final oynarsa alemce g.t olcaz da şimdi atıp tutuyoz :) Aa şimdi yiğidi öldür hakkını ver,yıllardır final oynadıkları bi Türkiye Kupası,araya giren yayla,çayır cup finalleri falan var :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 Sonraki 8.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Avrupa fenere çok büyük. fener sebata kayseriye 7 atmaya devam etsin. Hala federasyonun kapısında herkes yabancı olsun diye dilene dursun. CL de en çok gol yiyen 3 . takım olsun. hah! biz 5 yediğimiz zaman bile 12 gol yedik. =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oki , ligdede sampiyon olmaya devam etsin. besiktasta averaj takim olmaya devam etsin? bu tarzmi cevap vermek lazim sana black ;)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kıskananlar çatlasın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 etsin zegna bak yayla gibi lig.İsteyen istediği hakemi istediği maça atıyabiliyor. Nasıl bir demokrasi nasıl bir özgürlüktür =) Beşiktaş averaj takımı ehe! =) Averaj takımı dediğiniz takım 4. oluyor ligde Madem Ligin kalitesiz olmadığından bahsediyorsunuz. 41 sezondur en kötü sezonunu yaşayan takım nasıl oluyorda 4. oluyor. Olsun yüzyıllarca şampiyon olsun fenerbahçe ama asla bir beşiktaş gibi çeyrek final bir gs gibi Final oynayamayacak. Karakterinde var =) bkz. boğaz köprüsünde kazalar genellikle Avrupa ya geçiş yönünde oluyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Zaten FB bir final oynarsa alemce g.t olcaz da şimdi atıp tutuyoz :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 black bjk suan lider olsa boyle konusacakmiydin turkiye ligi hakkinda? eger bjk liderken sen boyle konussan disimi kirarim.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zegne ole deme black oldukça objektif yorumlar yapıo sdfg[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 LİDER OLAMIYOZ LAN ÜSTÜMÜZE GELMEYİN :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Olsun yüzyıllarca şampiyon olsun fenerbahçe ama asla bir beşiktaş gibi çeyrek final bir gs gibi Final oynayamayacak. Karakterinde var =) NOKTA[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Aralık 2005 20:16 tarihinde demiş ki: LİDER OLAMIYOZ LAN ÜSTÜMÜZE GELMEYİN :( VİRGÜL[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: BulletRide, 09 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Zaten FB bir final oynarsa alemce g.t olcaz da şimdi atıp tutuyoz :) Aa şimdi yiğidi öldür hakkını ver,yıllardır final oynadıkları bi Türkiye Kupası,araya giren yayla,çayır cup finalleri falan var :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar