Sensible Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hadi bakalım herkes çocukluk resmini göstersin :)[signature][hline]N i g h t w i s hKerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning LegionFree Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oha kardeş miyiz yoksa?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben büyüdükce bozulanlardanim sanirim. kücükken sarisin ve mavi gözlüymüsüm . simdi ise kumral ve yesil gözlüyüm. Bu arada bu dopigin de civigini cikarip , garbage'a tasinmasini saglamasak iyi ederiz.. [spo1=daha bebeklikten belliymis] yarma gül olacagim lol =)[/spo] [spo2=abucibicibib][/spo] [spo3=gelecegimi parlak görüyorum][/spo] [spo4=roaarrr][/spo] [spo5=mmmhh][/spo] [spo6=aman abucibicibicibi][/spo][signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim I want you to lead me take me somewhere don't want to live in a dream...one more day Sure, if we change my perspective im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place ..lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Küçükkende aynıymışım be :P Harbiden aynıymışım küçükkendemi insan aç olur :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @vanille: ikinci resimdeki çok tatlı çıkmış özellikle de gözler.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Vanille senin çoçuklugunu kendi çoçukluguma istiorum :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ıyk salyasız olanı yok muydu[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dişler yakıyo vanille =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben küçükken sarışın ve mavi gözlüymüşüm sonradan kararmışım diyenlere sorulması gereken bi soru var ama neyse bende kalsın :D kızmayalım pls[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. [Bu mesaj zarek tarafından 05 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 laaaayn cok şekermişsin vanil, ahuaz, benim yok belki yarın ayarlarsam koyarım bebekliğimi[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben koymam resmimi buraya.. nazar değer sonra :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çok şekermişsin ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben dimi? said: ExtRaFlush1R, 05 Aralık 2005 17:49 tarihinde demiş ki: [spo1=ben][/spo][Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 05 Aralık 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vanille pek şekermişsin :)[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben de koyayımps: Fake olan resimler, haber verilmeksizin silinecektir.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dayanamadım :) [spo1=agugu][/spo] [spo2=agugu2][/spo] [spo3=agugu3][/spo] [spo4=auhauh4][/spo][signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sı-kıl-dım[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vanille coook $ekermi$$sin..:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: oper, 05 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: dayanamadım :) [spo4=auhauh4][/spo] bu sonuncusu pek olmamış.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dikkat ettiysen agugu degil auhauh yazdım :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @BeIlow: Fotoğrafları bulabilsem koyardım da "aradaki yedi farkı bulun" oynatırdık patilere :P. Bi de ALBÜM'de koymuştum ama yine koycam [spo1=asdfqwaxvcxv][/spo][signature][hline]Miburo!Whadda?!? O_o[Bu mesaj Kojiroh tarafından 05 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 küçükken sarışın olup sonra koyulaşan tayfasına benide ekleyin[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 o ilk resimde köpegin arkasinda duran, yirtik pirtik kot pantolonlu gariban da benim..vanille`in ablasi...bana hep böyle pacavralar giydirirlerdi....gördügünüz gibi de yemegimi köpekle paylasmak zorundaydim*hüngür*[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehu süpermiş resimler bende koyucam. [spo1=evet eskiden sezercik diyolardı bana :)]http://img226.imageshack.us/img226/7100/jrerdem0fo.jpg[/spo] [spo2=abim ve ben :)]http://img226.imageshack.us/img226/7757/jrerdem48im.jpg[/spo][signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar