Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocukluk resimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben büyüdükce bozulanlardanim sanirim. kücükken sarisin ve mavi gözlüymüsüm . simdi ise kumral ve yesil gözlüyüm.
Bu arada bu dopigin de civigini cikarip , garbage'a tasinmasini saglamasak iyi ederiz..
[spo1=daha bebeklikten belliymis] yarma gül olacagim lol =)
[/spo]
[spo2=abucibicibib][/spo]
[spo3=gelecegimi parlak görüyorum][/spo]
[spo4=roaarrr][/spo]
[spo5=mmmhh][/spo]
[spo6=aman abucibicibicibi][/spo][signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
I want you to lead me take me somewhere
don't want to live in a dream...one more day
Sure, if we change my perspective
im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place ..
lylide..

Mesaj tarihi:
@vanille: ikinci resimdeki çok tatlı çıkmış özellikle de gözler.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Mesaj tarihi:
Vanille senin çoçuklugunu kendi çoçukluguma istiorum :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Mesaj tarihi:
ıyk salyasız olanı yok muydu[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben küçükken sarışın ve mavi gözlüymüşüm sonradan kararmışım diyenlere sorulması gereken bi soru var ama neyse bende kalsın :D

kızmayalım pls[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj zarek tarafından 05 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
laaaayn cok şekermişsin vanil, ahuaz, benim yok belki yarın ayarlarsam koyarım bebekliğimi[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:

ben de koyayım

ps: Fake olan resimler, haber verilmeksizin silinecektir.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

Mesaj tarihi:
said:
oper, 05 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
dayanamadım :)
[spo4=auhauh4][/spo]

bu sonuncusu pek olmamış.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:

@BeIlow: Fotoğrafları bulabilsem koyardım da "aradaki yedi farkı bulun" oynatırdık patilere :P.

Bi de ALBÜM'de koymuştum ama yine koycam
[spo1=asdfqwaxvcxv][/spo][signature][hline]Miburo!
Whadda?!? O_o

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 05 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

küçükken sarışın olup sonra koyulaşan tayfasına benide ekleyin

[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.

Mesaj tarihi:
o ilk resimde köpegin arkasinda duran, yirtik pirtik kot pantolonlu gariban da benim..vanille`in ablasi...bana hep böyle pacavralar giydirirlerdi....gördügünüz gibi de yemegimi köpekle paylasmak zorundaydim*hüngür*[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak...
Mesaj tarihi:
ehu süpermiş resimler bende koyucam.

[spo1=evet eskiden sezercik diyolardı bana :)]http://img226.imageshack.us/img226/7100/jrerdem0fo.jpg[/spo]
[spo2=abim ve ben :)]http://img226.imageshack.us/img226/7757/jrerdem48im.jpg[/spo][signature][hline]--
homines libenter quod volunt credunt.
  • Yeni Oluştur...