Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 varsa yazsın ben uçaktan atlıyorum en son onu yapmaya karar verdim ya siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 vala delimanyak mı bilmiyorumda fitness yapıyorum 4 yıldır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende çiftçilik yapıyorum doğduğumdaan beri hoş bi spor[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben boyun kası yapıom kafayla boyun bütün olacak... hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben dagcilikla ugrasiyorum[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: pegasus_end, 05 Aralık 2005 01:19 tarihinde demiş ki: ben dagcilikla ugrasiyorum onudayaptım yapıyorum sky dive kadar ex bulamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tupsuz dalisi oneririm sana o zaman,adranalin dozu senin elinde.[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nasıl birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tupsuz daliyosun iste adi ustunde :D dalabildigin kadar dal nefes cigerlerinde kitlenince anliyosun bunun ne kadar sakat oldugunu indigin kadar cikacaginida goz onunde bulundurmani tavsiye ederim ama mutlaka yaninda biriyle dene bi de yaz sezonunu beklemen lazim galiba sular soguktur biraz simdi :D[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 skydiving?! HANİ NEREDE? Ayrıntı isterem! Le Parkour icra ediyoruz bir süredir... Sakatlık sonrası nakahet dönemindeyim ama bahar aylarına kadar iyileşmiş, turp gibi olurum (inşallah)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @dasaa bu spor icin on bi calisma yaptiniz mi yani esneklik fln,bi de koruma kullaniyomusunuz.[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 3-4 ay üst kas gruplarını güçlendirdim, esneklik çalışmaları yaptım, dinamik ve statik strechingler ve yoga oturuşları, duruşları vs ile ilgilendim. Özellikle sırt kas grubunu ve karını iyice güçlendirdim. Zaten haftada 3gün koşuya ıkıyordum yani bacakların durumu iyiydi. Ama ağırlıkla koşarak ve ağırlıksız uzun mesafe koşarak dayanıklılık arttırdım. Gerisi ise daha çok teknik... Benden başka yapan olmadığı için hocam veya mentorum yoktu (:( ühühüh) yabancı forumlardan falan yardım aldım, bir sürü video izleyip bol bol tekrar yaptım. Koruma olarak; yapışkalı bandajlar ve çok ince çorap atellerden falan yararlanıyorlar... Ben de bir kaç kez dizlere ve dirseklere bandaj yaptım. [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 05 Aralık 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 himm baya uzun bi surec yani bu neyse sagol cevaplarin icin[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 olay budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: tilki, 05 Aralık 2005 01:18 tarihinde demiş ki: ben boyun kası yapıom kafayla boyun bütün olacak... hadi bakalım... neden sadece boyun kası ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla benimki normal bi spor kayak.. :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende WWC yapmak istiyorum. =p[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Dağcılık, kaya tırmanışı, kayak ve buz hokeyi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 uçaktan paraşütle atlamayı bende çok isterdim bi gün deniycem :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben yuzucuyum lisansli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Valla Kendo İaido..Bide FreeRun Olacak İnsallah Şimdilik Hazırlanma Dönemindeyim Dasaa Saolsun...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pride heavy weight championshipe katilmak istiyorum ama 60 kiloyum www.pridefc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dağcılık ve aikido yapıorum bi de dağ bisikleti olayına giricem inşallah[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben kaykaycıyım :D[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 wala dansı spor kategorisine alıosn war ..capoeira yapıorm oda bi spor sayılır:Dve bence manyak bi spor:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar