Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranızda delimanyak sporlarla uraşan var mı

Wazzz

Öne çıkan mesajlar

tupsuz daliyosun iste adi ustunde :D dalabildigin kadar dal nefes cigerlerinde kitlenince anliyosun bunun ne kadar sakat oldugunu indigin kadar cikacaginida goz onunde bulundurmani tavsiye ederim ama mutlaka yaninda biriyle dene bi de yaz sezonunu beklemen lazim galiba sular soguktur biraz simdi :D[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns...
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 ay üst kas gruplarını güçlendirdim, esneklik çalışmaları yaptım, dinamik ve statik strechingler ve yoga oturuşları, duruşları vs ile ilgilendim. Özellikle sırt kas grubunu ve karını iyice güçlendirdim. Zaten haftada 3gün koşuya ıkıyordum yani bacakların durumu iyiydi. Ama ağırlıkla koşarak ve ağırlıksız uzun mesafe koşarak dayanıklılık arttırdım.
Gerisi ise daha çok teknik... Benden başka yapan olmadığı için hocam veya mentorum yoktu (:( ühühüh) yabancı forumlardan falan yardım aldım, bir sürü video izleyip bol bol tekrar yaptım.

Koruma olarak; yapışkalı bandajlar ve çok ince çorap atellerden falan yararlanıyorlar... Ben de bir kaç kez dizlere ve dirseklere bandaj yaptım.
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 05 Aralık 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Kendo İaido..Bide FreeRun Olacak İnsallah Şimdilik Hazırlanma Dönemindeyim Dasaa Saolsun...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...