Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Daha önce çok format atmıştım. Ama format atarken harddiski ikiye ayırmayı bilmiyorum. Bu işi nasıl yapabilirim? Ayrıca İlk defa XP kurcam dediğim gibi. Bu iş, Me veya 98 kurmak kadar kolay mıdır? Aklımda bulunması gereken şeyler var mı? Bu akşam birçok programımı ve pdfleri felan yedekliycem. XP kuramassam olmassa me veya 98 kurarız. Ancak dön babam dön format atmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya zaten wındows u kururarken kendı soruyor ayırıyımmı fat mı kurıyım ntfs mı falan fılan mrk etme gorursun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 xp nın yuklemesı daha uzun kac kere restart restart atıyor ama kolay yanı zorluk cekmezsın bıde uyarıyım sımdı eger sen wındows u yukle dedıgınde sana dos sacmalıgı solerse sen restartı cak sonra bıos ayarlarına gır ordan okuma oncelıgını cdrom a ver bolece cd rom daki boot diski calıstırcak ve otomatik dos sacmalıgını vermeden kendı hedesını kurup baslısyacak yuklemeye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 niye xp yukluyosun ? programlara kullanabilecegin hafizadan daha fazla yesin diye mi. her yeni cikan microsoft isletim sistemi daha fazla ram istiyor. me kullaniyorum catir catir memnunum. web develden en oturakli 3d oyunlarindan internete kadar hicbir rahatsizligini hissetmedim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 şu an xp kullanıyorum, alıştım bir kere. Yoksa Me'yi çok severim. Klasik şekilde format di mi? Başlangiç disketi tak, cd ile çalıştır, format c: yaz, formatı bitince, windows kurulumunu başlat... dos olayı olmadığından birşeyler oluyormuymuş neymiş. Öyle birşeyler hatırlıyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Format atmana gerek yok, zaten XP nin kurulumunda etkileşimli olarak disk bölümleme yapıyorsun. Rahat rahat yaparsın orda, burayı formatla, bunu sil, bunu ayır, v.s. diye. Her ne kadar Microsoft'un Office hariç hiçbir ürününden hazetmesem de, XP ile ME tartışılmaz iki işletim sistemi.. Stabilite isteyen birisi mutlaka XP veya 2000+ ya geçmeli.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bizim ark 3 dakkada xp kuruyo:) direk bi quick format, sonra dvd'den C Image yüklüyor bilgisayara ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sharky ne demek istediğini anlamadım. biraz daha ayrıntıya girer misin? merak ettim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yaf kendinin format atmana gerek yok yani. cd'den boot edince kurulum esnasında sana soruyor zaten, format atmak istiomusun vs die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Interactive Disk Partitioning 'i türkçeye çevirecem diye anam ağladı, yine de anlatamamışım :) Ceday 'ın dediği gibi abi.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 partition magic diye bir program var, cok pratik ve guzel. linux falan kurarken de ext3 bir partition falan yaratirken de kullanabilirsin. bu tarz bir programla once ayirip sonra format atabilirsin.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 cdden boot etçez yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yannıs yere yazmısım agagauahuhgagag sorry :lol: [Bu mesaj ZeuZ tarafından 16 August 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar