Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Format atıp ilk defa XP kurcam

Bone

Öne çıkan mesajlar

Daha önce çok format atmıştım.
Ama format atarken harddiski ikiye ayırmayı bilmiyorum. Bu işi nasıl yapabilirim?

Ayrıca İlk defa XP kurcam dediğim gibi. Bu iş, Me veya 98 kurmak kadar kolay mıdır? Aklımda bulunması gereken şeyler var mı?

Bu akşam birçok programımı ve pdfleri felan yedekliycem. XP kuramassam olmassa me veya 98 kurarız. Ancak dön babam dön format atmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xp nın yuklemesı daha uzun kac kere restart restart atıyor ama kolay yanı zorluk cekmezsın bıde uyarıyım sımdı eger sen wındows u yukle dedıgınde sana dos sacmalıgı solerse
sen restartı cak sonra bıos ayarlarına gır ordan okuma oncelıgını cdrom a ver bolece cd rom daki boot diski calıstırcak ve otomatik dos sacmalıgını vermeden kendı hedesını kurup baslısyacak yuklemeye[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

niye xp yukluyosun ? programlara kullanabilecegin hafizadan daha fazla yesin diye mi. her yeni cikan microsoft isletim sistemi daha fazla ram istiyor. me kullaniyorum catir catir memnunum. web develden en oturakli 3d oyunlarindan internete kadar hicbir rahatsizligini hissetmedim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

şu an xp kullanıyorum, alıştım bir kere. Yoksa Me'yi çok severim.

Klasik şekilde format di mi? Başlangiç disketi tak, cd ile çalıştır, format c: yaz, formatı bitince, windows kurulumunu başlat...

dos olayı olmadığından birşeyler oluyormuymuş neymiş. Öyle birşeyler hatırlıyorum sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Format atmana gerek yok, zaten XP nin kurulumunda etkileşimli olarak disk bölümleme yapıyorsun. Rahat rahat yaparsın orda, burayı formatla, bunu sil, bunu ayır, v.s. diye.

Her ne kadar Microsoft'un Office hariç hiçbir ürününden hazetmesem de, XP ile ME tartışılmaz iki işletim sistemi.. Stabilite isteyen birisi mutlaka XP veya 2000+ ya geçmeli.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...