Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bond Kızı hangisi olmalı? jesica alba-angelina jolie-bille piper

amon

Öne çıkan mesajlar

Jessica Alba çok iyi gider.Angelina Jolie yaşlandı ve nasıl desem uymaz yani yeni Bond'a :)

O değilde bence Eric Bana (böyle miydi :) ) Bond olmalıydı.O adam çok iyi bir oyuncu ya :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 07 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Jessica Alba çok iyi gider.Angelina Jolie yaşlandı ve nasıl desem uymaz yani yeni Bond'a :)

O değilde bence Eric Bana (böyle miydi :) ) Bond olmalıydı.O adam çok iyi bir oyuncu ya :)
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dah 29,5 yşında ne yaşlısı[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 08 Aralık 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
Bugünkü gazete de karşı ajan rolünde chalize theron olacağı yazıyordu. Ne kadar doğru bilemem tabii

bugünkü radikal gazetesinde yeni bond kızı için yönetmenin aklındaki ilk ismin charlize theron olduğu yazıor.[signature][hline]the white lady of rohan
~wish you were here~
taw$in ve gaplumbaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 08 Aralık 2005 04:35 tarihinde demiş ki:
silphatos olsun bond kizi...

Ben en çok bu fikri sevdim :)

O değilde Angelina Jolie Bond kızı olmaya pek uygun değilmiş gibi geldi bana. Zaten onu da geçtim James Bond sarışın olduktan sonra Silphatos olsa Bond kızı kurtulmaz o film :P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

tanıyan var tanımayan var bi insan evladı da bu insanların resmini atsa da ben de görsem? bi de bond kim oldu?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

bond cesika ablanın kzı olsun, ancelina coli bondun babası,pamela andersonda bondun amcası olsun (böğğğğğ çok iğrenç bi espri zıçtım. kusuruma bakmayın sinirlerim bozulduda)
bence bu bond filmi tutmaz. o sarı saçlı adam(bond) acayip kılıma gitti[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa

Sizi çöplüğüme bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...