Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Areste krallık için oyunuzu niye kime verdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar buraya sadece kime neden oy verdiğinizi yazınız. Biliyorum bu konu yine uçup gidecek. Gene de uyarı yapayım istedim.

Biz tüm oylarımızı Jade_Real in lehine kullandık. Öncelikle kralın Türk olmasını istedik. Hayırlı olsun...:D Kendisinden bir talebimiz yada kendisine önerimiz olmamıştır. Kendisinin de bir teklifi yoktur...

* İçimizden bazı kişiler de diğer Türk e verdi oyunu.
Mesaj tarihi:
ben jade real e verdim ne de olsa bir türk ve çizgisinzi hiç bozmuyor[signature][hline]NicK:ozkan_TR
Server:ARES
LVL: 6x BLADE MASTER
NP:0/0
CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
Mesaj tarihi:
said:
AciDFroZeN, 08 Aralık 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar buraya sadece kime neden oy verdiğinizi yazınız. Biliyorum bu konu yine uçup gidecek. Gene de uyarı yapayım istedim.

Biz tüm oylarımızı Jade_Real in lehine kullandık. Öncelikle kralın Türk olmasını istedik. Hayırlı olsun...:D Kendisinden bir talebimiz yada kendisine önerimiz olmamıştır. Kendisinin de bir teklifi yoktur...

* İçimizden bazı kişiler de diğer Türk e verdi oyunu.

:) :) tesekkur ederim
Mesaj tarihi:
said:
ozkancab, 08 Aralık 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ben jade real e verdim ne de olsa bir türk ve çizgisinzi hiç bozmuyor

Size de tesekkur ederim.. Hic umidim yok aslinda ama emin olun elimden geleni yapardim sizler icin.
Mesaj tarihi:
said:
cHi_cHi_TR, 08 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
Ben oyumu vermedim cünkü nasıl verileceğini bilmiorum :)

A1 de pianada en dipteki binada Election Com. var oraya gidiyorsunuz Election for a King seciyorsunuz sonra Election secip istediginiz kisinin adini tikladiktan sonra vote diyorsunuz
Mesaj tarihi:
ozkan bana da söle nasıl oy verileceğini msn de bende JadeReal e verim çünkü cok metnini okudum gerçekten dürüst biri Obi_WaN_TR olamicaana göre JadeReal olsun :D[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR
Clas :Blade
LvL :6x
Np :Simdilik yeter :)
Clan :CHOS€Ns™
Server:Ares
Mesaj tarihi:
Ailecek F9 :horace:

ama King Ujio[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı...
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 08 Aralık 2005 12:52 tarihinde demiş ki:

ama King Ujio

Evet F9 olmus kral.. Emin olun sizi cok sallar :D :D

Hayirli olsun diyelim zaten tahmin ediyorduk
Mesaj tarihi:
said:
JadeReal, 08 Aralık 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
said:
KiMBUPiSLiK, 08 Aralık 2005 12:52 tarihinde demiş ki:

ama King Ujio

Evet F9 olmus kral.. Emin olun sizi cok sallar :D :D

Hayirli olsun diyelim zaten tahmin ediyorduk

Matt iyi Bi cocuktur oyle Digerleri gibi burnu havada gezen bi tip diil bence iyi bi secimdi ..[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı...
Mesaj tarihi:
TreMorS, 08 Aralık 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
krakatoa...tek geçerim.
--------------------------------------------------------------------------------

krakatoa bizim bilmedigimiz bir eşşek çeşidimi ????

Senin adın .ötü çağrıştırıyo bişey diyoz mu:-p eziq sen illuminatiyi duymadın mı?[signature][hline]Dön de bak aynaya hey:-p
Mesaj tarihi:
salaklar hp pot uğruna kral yaptılar.
video basşına 2 gb alan adamdan ne beklenir ki.
ben jadeye werdim ama olmadı. inşallah cnin kralı gibi soyulur f9 da jade olur
Mesaj tarihi:
Kral dediğin biraz cool olucak agbi,krakayoa'yı o yüzden örnek verdim bence futility'de olabilir bilinc de olabilir ama f9 iyi ama biraz çocuksu,ne o öyle loboları dizdi görgüsüz gibi bizde 2şer 3er lobo almıştık o eventta..yakında soyarlar onu muz gibi:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
Mesaj tarihi:
orclardan aresmajereye verdim hem ii insan ve hemde türk bence NYchris ve Bobert bu işi yapamazlar..Nychris zevzeklikten başka bişey yapmaz ve Bobertinde sırf oy için yaptıkları afedilemez...(oy için o clan senin bu clan benim günde 5-6 clana girip çıkıyor^^)
2 çarım vardı 30+++2sinide verdim aresmajere'ye ancak seçilemicek......
Kral NYchris olcak am benim içime hiç sinmedi:([signature][hline]Photo Uploded...
  • Yeni Oluştur...