Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yanik kokusundan anlamis euheuhe[hline][Bu mesaj Infeqted tarafından 15 August 2003 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 iğrenç hehe fare falan giriodu kasaya öyle bi resim wardı :p bnm de arkadaşın power supply ına cd kaçmıştı (oha).[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 lol[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ahah çok iyi.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ehuehe lol benim bi arkadaşta yanlışla yemişti mahauhha aklıma geldi gene o an yarılıyom şimdi ehuahuha :lol:[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 offf berbat kokusuyla kendini hemen belli eder o böcek zaten (resimdeki gibi yansa da yanmasa da berbat kokar) :D çok komik bi durum ya hem böceğin kendi berbat kokusu hem de yanık kokusu mixx böüüğ[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 iğrençsiniz mi?[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 dün annem zorla salata yedirdi bana. Ighhk. salatanın son damlalarında bir baktım böcük. Arghh Zaten böcüklerden nefret ederim. Neyse peçeteyle aldım onu ama iğrene iğrene yedim gerisini. Bir böcekleri bir tozları hiç sevmem. Süt içeceksin tam, bir bakarsın, içine kırmızı siyah tüyler düşmüş. İğrenç tabii. Bunlar kadar kötü olmasa da, açık alan lokantalarına gitmeyi sevmem. Kolama sinek düşüp duruyor. Hele yazın. Bu yüzden kışı çok severim. Toz az olur, böcük az olur. Oh be ne rahat kış geliyor. OLEEEEEY! *!sevinçten evin içinde koşmaya başlar fallouttaki çocuklar gibi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 süneee, uzun boylu bir böcüktür:p[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 lol bone koptum. imzada çok güzel oldu =)[hline]Bonecrusher, 15 August 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 o imza benimdi aha sil onu çabuk :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Power supply debugged. Problem solved.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 lol horace güzeldi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar