amon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 günahkar adlı kişinin bana attığı kişisel mesajları size sunuorum o bana dediki | gunahkar, 24 Kasım 2005 22:18 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- hoooop kuzen naber yaaa ... daha doğrusu can sen misin???? istanbul'da sonbahar... -----benim yanıtım :kimsin seeeeen ...bak günakar adam..bana kuzen dedin....ok...ama KMSİN SEN o dedi : | gunahkar, 04 Aralık 2005 20:20 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben gunah tan haz aldığım için değil tanrının ve hayatın tüm gizemi orda olduğu için günahkarım istanbul üni. radyo-sinema-tv ------------------------------------------------------------ şimdi bu adam benim kuzennimmi? nie kimliini gizlio? ayrıca yine bi kuzenim olan bi pati yede benzer mesajlar atmış.... kkkkiiiiiimmmmmm buuuuu?[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aksakallı dede olmasın?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla mümkün[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kuzen ayağı ... ayağı olmasın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 soyle len gunahkar,,delirme beni de...amonun kuzeniysen matiken ve buyuk istimalle benimde kuzenim olmalısın..soylee laaan kimsin?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 "tanrının ve hayatın tüm gizemi orda olduğu için günahkarım " AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAh[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kimsin seeennnn... çık dışarı! çık:P hatta tüm günahkarları imana davet ediyoruz diye de iğrenç bi espri yapiim:P *koşarak uzaklaşır*[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 git kuzenine sor sen misin diye kıvırırsa forumda fake bu derim diye tehdit et[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 İnsan kuzenini tanımaz mı yav? Sayın kuzenlerinizin ismini.. Bi telefon her birine. Sen misin lan benim forumda bana şöyle böyle yazan deyin.. İnsan kuzenini bilmez mi? Bilme mi hiç hı?[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hangi birini arıyacagız ya.bizde kuzen denizde kum:D[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kuzenimtrak... Bilge adamtrak... Felsefe yapmaya çalışmış ama çakmış... Bir arkadaşın büyük ihtimal ikinizide tanıyan...Yada kuzenin içti saçmaladı...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yaptığın felsefenin felsefe olduğunu bilmek bile felsefeliğin hayatın erdemi olmanın dışına çıkardığını gösterir.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bak hemşerim kuzensen kuzenliğini bil nüfus suretini yolla anlayalım, yok eğer deilsen seni bi banlatırım bi de yer banlatır de olsun bitsin:Dkuzenin deilse kaynar kazana atarız hep beraber, günahkar ya nasosa, hafif bi cehennem provası gibi bişi olur onun için:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kuzenlerimin isimlerini sayıyorum: başak,pınar ,reha ,esin ,birey ,beril ,ışıl ,deniz ,seyhan ,özhan ,seçkin ,selmin ,2.ışıl ,umut ,ufuk ,güneş ,sophus ,onun ablası ,bide onlar en küçüğü , birinin de adını unuttum,unuttuğum azamı 2 kişide vardır ööle işte toplam 22 kişi....aşiret mübarek[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kim lan o ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ak sakallı dede olabilir ben ondan çok korkuyorum mesela :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: amon, 07 Aralık 2005 19:20 tarihinde demiş ki: 2.ışıl Zuahahah bune yaaa... 4. Murat der gibi:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lebron james olmasın ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 daha bulamadın mı elemanı merak yaptık yav?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Açıklıyorum luciferin baş yardımcısı olarak benim o gunahkar arkadasımızı da tarikata alıcaktık ama bişi ifşa ettiği için simdi öldürmek zorunda kalıcaz ne yazıkki....[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 amonum reklam ettin lan tüm kuzenleri bunlar manyaktır isim hakkı isterler ha (ayrıca unuttukların var harbi baya)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 'Mahrem Şeyler' in etkisinde kalmış eleman :D keşke banada gelseler biraz eğlenirdim :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: irin, 07 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: amonum reklam ettin lan tüm kuzenleri bunlar manyaktır isim hakkı isterler ha (ayrıca unuttukların var harbi baya) kimleri unuıtmuşum[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 saymiim şimdi sanal ortam yer kaplamalarının alemi yok[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çok garip kimse dememiş şu ana kadar... ben diyim bari.. kedidir kedi :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar