Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'e veda. - Quiven

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kısa ama eğlenceli bir dönemden sonra istemeyerek de olsa swg'ye veda ediyorum. (pre-cu 'ya veya adam gibi yeni bir sisteme dönene kadar. Pek umutlu değilim ama.)

Desteklerinden dolayı başta Tuman ve Tysre olmak üzere tüm FrF üyelerine teşekkür ediyorum. Herşey gönlünüze göre olsun.

Quiven Dawn

[Bu mesaj RedemptioN tarafından 02 Aralık 2005 09:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baybaay (doğru yolu bul pokemoncrater a başla :) )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Mesaj tarihi:
frf den kim kaldı yaw :( 3-4 kisi oluo max. online.. ahh ahh[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Mesaj tarihi:
vergil bak oyunda famiv ve anron var onlara sürekli tell at sana yardım ederler dediimi yaparsan sana para veririm sürekli tell at ama ok[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Mesaj tarihi:
said:
RedemptioN, 02 Aralık 2005 09:01 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar kısa ama eğlenceli bir dönemden sonra istemeyerek de olsa swg'ye veda ediyorum. (pre-cu 'ya veya adam gibi yeni bir sisteme dönene kadar. Pek umutlu değilim ama.)

Desteklerinden dolayı başta Tuman ve Tysre olmak üzere tüm FrF üyelerine teşekkür ediyorum. Herşey gönlünüze göre olsun.

Quiven Dawn

[Bu mesaj RedemptioN tarafından 02 Aralık 2005 09:02 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee

Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz

Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Mesaj tarihi:
Famiv ile onun swg aleminin en azgın insanı olmasından başka bir sorununuz var mı???

[Bu mesaj Bayrog tarafından 09 Aralık 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...