BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 wallaha iyiydi güzeldiama yorgunum ben konuyu açmışoliim evlkerine ulaşan yavrucaklar buralara bir şeyler yazsınlşanr bende yazacam haa minik kale maç yaptık orada enfesi bir kafa golü attım bir onuhatırlıyorum[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ehe eglendık baga guzeldı enfes bı kafa golu attı babacum :p sonra jankis bi tane vurdu kendı kalesınden pat dırekte patladı guzeldı eglendık sonrada patsos larımızı yedık geldık :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bıde kendercik tukenmez enerjisi wardı adam mac yapmadı ama adam durmadan etrafta ko$tu basket oynadı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ulan o golü atsaydım çok kral olcaktı .. futbol maçından daha bi zevk aldım kal da yapçaktık iyi ki almadı kapıdaki adam sj rulz valla :P ölüyorum şu anda tabanlarım ellerim bacaklarım her yerim ağrıyo patsos da güzeldi ayrıntılar gelir resimler de dyna dan[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bende futboldan daha bı zevk aldım ayrıca baskette bız aldık kupayı :p jaan , ben , kenderleme ve kendercik(bunlar sırayla oynadılar) jaan olmasa bı b*k olmazdı ama olsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 aa ayıp ettin jacabocuğum. O maçta deliler gibi saldırdım hücum tarafına... Ama bak eve geldim haala kuduruğum, nasıl azmışsam bugün? Yediklerim mi dokundu ne... Güzel gündü, güzel kudurduk... jaan ile biraz teke tek oynadım ben bi de ama herif öldü yorgunluktan.[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 siz asıl şeyi bilmiyonuz anlatmayı unuttum .. biz babacumla su içmeye gittik maçtan sora kimse yok etraflarda ben ağaç kenarına işeyeyim dedim neyse işiyorum sora kafayı bi kaldırdım arkadan insanlar çıktı hastır modunda kapadım dükkanı hiç çaktırmıyorum eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 abi ben o kal daki masa da oturan adama sınır oldum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 o adam efsane zaten ben bi kalvari olarak herifi baya tanıyorum :P pardon bokkar mısınııızz .. hayır kardaşım çıkamassın bakın ben çıkabiliyo muyum ?! çıkamıyoruuumm o zaman sen de çıkamaazsooaaann[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 maçın başındaki ters aşırtma kafa vuruşum girseydi harbi süper olucaktı ya, direklerden nefret ediyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 oynadığımız minyatür kaleler zaten daha çok direkten oluşuyodu topun girceği alandan ziyade eauh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 14 August 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kendi gollerimi ve asistlerimi alkışlıyorum .. ilerde forvet koordinasyonlarımız manyaktı ehu phalanx, ben, arcane kalınca goldü urza geliyodu bazen taca atıyo gidiyodu[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bakıyorum hiç biriniz basket maçlarını konuşmuyor :D basket olayında futbola yer vermişsiniz :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 futbol daa zevkliydi hoca becerebiliyoz en azından euheau[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 şutumu herkes alkışladı[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ayrıca maçtaki rezaletlerin tescillendi abi herkes tarafından ben başka bişiy demiyorum hala geyik diyosun sen .. arcane de fazla gaz eheh ona da laf yok ama abartıyon hoca sen de bişiyleri[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 basket mvp basket zibidisi (şebeği) basket centilmeni basket çirkefi en süper basket en süper asist futbol mvp futbol zibidisi futbol centilmeni futbol çirkefi en süper gol en süper asist başka aklınıza gelen var mı?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 basket çirkefi (ben) En güzel basket 2. maçta sinirlenip bastığım smaçtı kendimi bir anda shaq gibin hissettim. Futbol konusunda ise maçı pek seyretmediğim için bişey diyemeyecem.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 öldüm be sol ayagım tabanın arkası su toplamış sonracıma sol bilek şişmiş ve ekistradan baldırlar tutmuyo ama taa bahçelievlerden kal a gidip 2 basket 1 de futbol maçı cıkardım valla , mutluyum gururluyum, vapurdaki 10+ civarı alman turistler nekadar agrım varsa bi müddet için unutturdu valla öhö öhö[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 walla benım bı tane golum wardı(baga warda bu ıclerınden 1 sı :P) nasıl gırdıgını anlamadım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 basket mvp jaan bi zahmet :) basket zibidisi (şebeği) forza babacum basket centilmeni jacabo derim basket çirkefi ehhmm bilemem en süper basket jaan'ın smaçı :) en süper asist kendi asistimi hatırlıyorum dyna ya .. bunları aslında dralnu sıralasın adam merdivenlerde kral edasında oturdu ve 2 maçı da takib etti euahea futbol mvp urza (???!!) futbol zibidisi urza !! futbol centilmeni kenderleme ! futbol çirkefi urza !!! en süper gol ehem en süper asist phalanx ın bi tane vardı[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ehem futbol da odul vermemıssın uzuldum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
TANSUCILLER Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Jaan, 15 August 2003 00:17 tarihinde demiş ki: basket çirkefi (ben) En güzel basket 2. maçta sinirlenip bastığım smaçtı kendimi bir anda shaq gibin hissettim. Futbol konusunda ise maçı pek seyretmediğim için bişey diyemeyecem.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 boy kac senin vede yas potalar gercek boyuttamiki
TANSUCILLER Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 COK SEVERIM SABOYU.. [Bu mesaj TANSUCILLER tarafından 15 August 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 botalar kısa da adam war 1.95 herhalde bılemıycem belkı dahada uzundur :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar