Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Nickini çok sevmiştir eminim.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bende geleceğim inşallah işim falan çıkmazsa[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur Gün : Pazar Saat : 2 Yapılabilecekler : Dem e gidilmiycek başka neresi olursa olsun :) Liste BeIlow hellspe ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir) BullDoG Spidee KenshinHimura HymnOfSnuk MalkavianX arenda_duwcal Odhinn blackxR Othranx SmoLaFein isimleri olmayan kişiler varsa ekletsin gelmiyceklerde sildirsin :P not : eğer yağmur yağarsa bu buluşma patlar :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bulldogda gelio bi tabu yapars artık ;)[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yaparız[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben gelmiom habernz ossun bulldog hayaller suya dustu[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben geliyorum canlarım... saat 2 de boğada olacağım eğleniceğiz gezeceğiz tozacağız tozutturacağız ...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Redall geliyorsa olay bitmiştir, başka kimse gelmese de olur =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nerede oalcaksınız? ben 5 sen sorna geleceğim biri mekan yazsında direk oraya geleyim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sadecetekbirpost Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 önce bellowdan sonrada dier patilerden kusura bakmasın diyorum ben gelemicem moralim çok bozuldu sinirliyim şuanda ondan gelemiyeceğim pazar günkü buluşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: BabacumMostors, 02 Aralık 2005 19:05 tarihinde demiş ki: nerede oalcaksınız? ben 5 sen sorna geleceğim biri mekan yazsında direk oraya geleyim Abi benim telefonum var mı sende, gelince ararsın, yerimizi söylerim.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 üzgünüm gelemeyeceğim arkadaşlar biraz yoğun(muş)um bu aralar o nedenle ..iyi eğlenceler size[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Duruma gore lısteye Gremlin i de ekleyın..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben de 6 gibi gelirim. Zaugna'yı ararım mekan için.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yeni listeyi kyoalım lutfen[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur Gün : Pazar Saat : 2 Yapılabilecekler : Dem e gidilmiycek başka neresi olursa olsun Liste BeIlow ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir) BullDoG Spidee KenshinHimura HymnOfSnuk (6 dan sonra) MalkavianX arenda_duwcal Odhinn blackxR SmoLaFein RedallHoor BabacumMostors (5 ten sonra) Gremlin (duruma göre) arklar ben dün cüzdanımı çaldırdım :P kartlarım ve 400 milyon para kaybettim ehehhe :D hafta sonu olduğu içinde para çıkartamadılar :P biri bu buluşmada bana 5 milyon verirse gelicem yoksa gelirim dönemem :P dier buluşmada vererim parayı :P off ya çok kötü oldum :D isimleri olmayan kişiler varsa ekletsin gelmiyceklerde sildirsin :P not : eğer yağmur yağarsa bu buluşma patlar :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hadi yeme bizi gelmiyceksen gelmiycem de olsun bitsin :D patlamaz en olmadi biz gelenlerla takılrız nargilnin közünde ısınırız :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yok para bulmaya çalışıyorum :P işte satmam da gitti dün tüm param parada alamıyorum kartlarda gitti böhüü kaldım öle :([signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sadecetekbirpost Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Sadecetekbirpost, 02 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki: önce bellowdan sonrada dier patilerden kusura bakmasın diyorum ben gelemicem moralim çok bozuldu sinirliyim şuanda ondan gelemiyeceğim pazar günkü buluşmaya bellow yazma adı hoca listeye sonra sattı dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 geliceksin delirtme lam beni benim durumuum biliyorsun ben bile geliyorum ! :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben vericem bellow a para o gelicek... herkes gelicek..öldürtmeyin kendinze beni..hjatta yormayın beni kendinizi öldürün :P[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 of ya tam gelinesi bulusma ama össye kafam gire modundayim tam calismaya baslamaya karar vermisken gercekten olmaz:yapma:[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 othranx gelıosa ben gelmem DMİ LAYĞĞĞN[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kendimi hala Dota oynuyor gibi hissediyorum, gelince abuk subuk şeyler yaparsam ( Stun atmak, yere vurmak, ward dikmer vb. ) görmezden gelin.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Abi paranın aramızda lafını yapmıssın.Cok ayıp etmıssın,para bulunur ama dost bulunmaz yeri geldiginde.Sen gel her seyı ayarlarız[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar