Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur
Gün : Pazar
Saat : 2
Yapılabilecekler : Dem e gidilmiycek başka neresi olursa olsun :)

Liste

BeIlow
hellspe
ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir)
BullDoG
Spidee
KenshinHimura
HymnOfSnuk
MalkavianX
arenda_duwcal
Odhinn
blackxR
Othranx
SmoLaFein

isimleri olmayan kişiler varsa ekletsin gelmiyceklerde sildirsin :P

not : eğer yağmur yağarsa bu buluşma patlar :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
Ben geliyorum canlarım... saat 2 de boğada olacağım eğleniceğiz gezeceğiz tozacağız tozutturacağız ...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 02 Aralık 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
nerede oalcaksınız? ben 5 sen sorna geleceğim biri mekan yazsında direk oraya geleyim

Abi benim telefonum var mı sende, gelince ararsın, yerimizi söylerim.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur
Gün : Pazar
Saat : 2
Yapılabilecekler : Dem e gidilmiycek başka neresi olursa olsun

Liste

BeIlow
ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir)
BullDoG
Spidee
KenshinHimura
HymnOfSnuk (6 dan sonra)
MalkavianX
arenda_duwcal
Odhinn
blackxR
SmoLaFein
RedallHoor
BabacumMostors (5 ten sonra)
Gremlin (duruma göre)

arklar ben dün cüzdanımı çaldırdım :P kartlarım ve 400 milyon para kaybettim ehehhe :D hafta sonu olduğu içinde para çıkartamadılar :P biri bu buluşmada bana 5 milyon verirse gelicem yoksa gelirim dönemem :P dier buluşmada vererim parayı :P off ya çok kötü oldum :D

isimleri olmayan kişiler varsa ekletsin gelmiyceklerde sildirsin :P

not : eğer yağmur yağarsa bu buluşma patlar :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
hadi yeme bizi gelmiyceksen gelmiycem de olsun bitsin :D patlamaz en olmadi biz gelenlerla takılrız
nargilnin közünde ısınırız :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
yok para bulmaya çalışıyorum :P işte satmam da gitti dün tüm param parada alamıyorum kartlarda gitti böhüü kaldım öle :([signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
said:
Sadecetekbirpost, 02 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
önce bellowdan sonrada dier patilerden kusura bakmasın diyorum ben gelemicem moralim çok bozuldu sinirliyim şuanda ondan gelemiyeceğim pazar günkü buluşmaya

bellow yazma adı hoca listeye sonra sattı dicekler
Mesaj tarihi:
ben vericem bellow a para o gelicek... herkes gelicek..öldürtmeyin kendinze beni..hjatta yormayın beni kendinizi öldürün :P[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
Kendimi hala Dota oynuyor gibi hissediyorum, gelince abuk subuk şeyler yaparsam ( Stun atmak, yere vurmak, ward dikmer vb. ) görmezden gelin.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
Abi paranın aramızda lafını yapmıssın.Cok ayıp etmıssın,para bulunur ama dost bulunmaz yeri geldiginde.Sen gel her seyı ayarlarız[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
  • Yeni Oluştur...