Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

heffer=griswold?

güzel buluşmaydı, katılan herkese teşekkürler, bir tek öten bir buzdolabı eksikti sanırım en sonunda, bir dahakine onu da ayarlarız sanırım.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Bi Dahaki Bir Adet Deniz...Bir Adet De Redall Olmassa Olmas Ona göre..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

tüüh ulan ben hiç bir resimde çıkmamışım keh keh keh[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 07 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
*!Ellerini kaldırır yumruk yapar ve dizlerine yumrukları indirir ve Kenshin e bakar*

Ahhaha.. Yerlerdeyim...Redall Bekliyorum..Öteki Buluşmaya..

@Spidee...Ozmn Deniz'e Şöle Bi Formul Uygulıyalım...K.G.

@Redall Öteki Msaj...Ya Sen Nediosun Yoldan Geçen Bi ADam Foto Çektirelim dedik...Adamın Kafa İyi Çıktı..Ben Kaldırıma Uzanıyım Ölede Çekin Falan Dedi..

[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 07 Aralık 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zeugna nın makineyi de ters tuttu aynı adam "bunun düğmesi nerede gençler" dedi :)

yani üff abi yerden 3 kat yukarıdaydı oradan takılıyordu ehe[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

benim elimde yastık bile silahtır =)...[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi Bende Tuvalet Kağıdı Ve Bir Kalemle Katliam Çıkarırım Zaten..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Sosyal ağlarda paylaş

bi dahaki buluşma haftaya haftasonu olucak sanırım[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...