BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İstanbullu patiler bi ara toplanıp bi buluşma yapalım. İşlerim azaldı artık bişiler organize edelim !!! Klana gidip nargile içip tabu oynayalım ve eğlenelim ne dersiniz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 taksim klan ?[signature][hline]:))) !!! ........................
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eet[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eskisi gibi değil klan =([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 walla biz geçen metboyla gittik tekila-tabu yaptık gayet hoş oldu:D
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oha istanbul tayfası ölmüş !!!![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 taksim yalan olur. kadıköy yapalım. :)[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok uzak be kadıöy :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kadıköy nargile ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 İİdr İİ Kadıkoy...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kadıkoy olmaz taxim iidir[signature][hline]no signature...
Linu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 taxim taxim[signature][hline]Headbangers Rules!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben ayar yapıyorum :P çounlk taksim dior taksim olur şimdi zaman bulalım ve gelicekler kesin gelicekler gelicem desin !!![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Linu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 zamana bağlı[signature][hline]Headbangers Rules!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o zaman, bi zaman sölee :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Linu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu haftasonu olur bak[signature][hline]Headbangers Rules!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 çok erken bee :P vizeleri var milletin haftaya yapsak :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kadıkoy ama pazar olsun benim dershne gerzek biraz sadece pazarları sabahcıyım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende gelıom listeyi cıkarn oo bulldogda varmıs efede gelsin bi kız ayarlars ona super olur :P:D[signature][hline]wtf ?
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: linacre, 23 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki: CADDE DAHA İYİ OLMAZMI? Olmaz b@b th3 kenk, orada kavga çıkarırım ben.[signature][hline]Tomoe
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Spidee, 23 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki: said: linacre, 23 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki: CADDE DAHA İYİ OLMAZMI? Olmaz b@b th3 kenk, orada kavga çıkarırım ben. eevet olmaz spidee nin yanındayim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cadde çok uzak[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 liste isteruk[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 listeyi çıkartmaya başlayalım ! Yer : Taksim Gün : Haftaya Pazar Saat : Belli değil Yapılabilecekler : İlk önce nargile ye gidilir. Daha sonra isteğe göre yemek yenilir, bol sohbet olur, eğlenilir ve dağılınır ama isteğe göre isteyenler kalıp bar yapılır. Liste BeIlow hellspe Bekliyoruz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Öne çıkan mesajlar