Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbullu patiler bi ara toplanıp bi buluşma yapalım. İşlerim azaldı artık bişiler organize edelim !!! Klana gidip nargile içip tabu oynayalım ve eğlenelim ne dersiniz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
eet[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
eskisi gibi değil klan =([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
oha istanbul tayfası ölmüş !!!![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
çok uzak be kadıöy :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
kadıköy nargile ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
İİdr İİ Kadıkoy...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
ben ayar yapıyorum :P çounlk taksim dior taksim olur şimdi zaman bulalım ve gelicekler kesin gelicekler gelicem desin !!![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
o zaman, bi zaman sölee :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
çok erken bee :P vizeleri var milletin haftaya yapsak :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 23 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
said:
linacre, 23 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
CADDE DAHA İYİ OLMAZMI?

Olmaz b@b th3 kenk, orada kavga çıkarırım ben.

eevet olmaz spidee nin yanındayim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
cadde çok uzak[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
listeyi çıkartmaya başlayalım !

Yer : Taksim
Gün : Haftaya Pazar
Saat : Belli değil
Yapılabilecekler : İlk önce nargile ye gidilir. Daha sonra isteğe göre yemek yenilir, bol sohbet olur, eğlenilir ve dağılınır ama isteğe göre isteyenler kalıp bar yapılır.

Liste

BeIlow
hellspe

Bekliyoruz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
  • Yeni Oluştur...