Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

İstanbullu patiler bi ara toplanıp bi buluşma yapalım. İşlerim azaldı artık bişiler organize edelim !!! Klana gidip nargile içip tabu oynayalım ve eğlenelim ne dersiniz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ayar yapıyorum :P çounlk taksim dior taksim olur şimdi zaman bulalım ve gelicekler kesin gelicekler gelicem desin !!![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

çok erken bee :P vizeleri var milletin haftaya yapsak :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

listeyi çıkartmaya başlayalım !

Yer : Taksim
Gün : Haftaya Pazar
Saat : Belli değil
Yapılabilecekler : İlk önce nargile ye gidilir. Daha sonra isteğe göre yemek yenilir, bol sohbet olur, eğlenilir ve dağılınır ama isteğe göre isteyenler kalıp bar yapılır.

Liste

BeIlow
hellspe

Bekliyoruz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...