AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sevgili Patida$larım. Bu yaz ba$ıma gelenleri ki$isel halkı iyi bilir. Fakat bilmeyipte bu threade bakabilecek arkada$lar için kısaca bir özet geçiyim. Bu sene ÖYS [ Özel Yetenek Sınavı ] girdim, kazanamadım. Kız arkada$ımdan ayrıldım, http://forum.paticik.com/view.php?id=138753 http://forum.paticik.com/view.php?id=139408 http://forum.paticik.com/view.php?id=139753 detay sporcu kariyerim hakkında ciddi endi$elerim var, yeni sistem geldi ders çalı$alım, vesaire derken hafif uçmu$ durumdayım. Her neyse bu sene tello$ arkada$ımla beraber Erzurum FDD'de derse, kitaba ba$ladık. Bu sene sözde kız konusunda hızlı ba$layacaktık. Fakat arada umutsuzluklarımızda vardı, hani kız gelmez fln diye. Dershane ba$ladı, gittik geldik, okuduk yazdık-çizdik. Güzel bir sarı$ın kız kestirdim gözüme. Mesajla$tık fln. Kızın çıktığı bi çocuk varmı$ fakat ayrılmak üzerelermi$. Yani a$k bitmi$$$.. Bu sene Erzurum FDD'nin ilçelere/köylere çalı$tığını dü$ünüyorum. Galiba hocalarımız, tello$ ve ben Türk'üz gerisi diğer ırklara mensup. Hayır i$in ilginç yanı dersanenin yanında MİT binası var bi gün yeni gelenler MİLİTANE BİLMEMNE eylemlerinde bulunacaklar diye yer yer korkuyorum. Geçen sene takıldığım bir kız daha var. O da çok güzel Allah bana bağı$lasın. O kız sarı$ından güzel. Kendi kendime " ulan irfan bu kırolar merveyi [ güzel olan ] sana bırakmaz sen derya'yı [ sarı$ın olan ]al" Kızla sınıflarımız kar$ılıklı, tenefüs bitimi hoca bekleme safhasında bakı$malara ba$ladık. Bu bahsettiğim ki$iliklerden bizim sınıfta da 5-6 tane var tabi. Çocuğun birisi geldi kesi$tiğimizi gördü - La ne güzel gız hemiii? Ben ; Hıııı - $eytan diyir, gir içeri bağır bu gız benim alani öldirirem Ben ; Sana yakı$maz. - Ama varyaa bi tenesi yan bahsın sen o zaman seyret Ben ; *!Yardım için 911'i arar. [ Help pls ]* Aynı $ekilde öteki tenefüs kızla kar$ıla$mamaya özen gösterdim. Bi ara kızın arkada$ı kıza eliyle beni gösterdi, aynı anda pe$indeki kırolarımızda elin hizasında bana döndü :). Kısacası kızla beraber olma dü$üncelerimi 1-2 ay ertelemek zorundayım. Merve'yi [ Güzel olan ] hiç söylemiyorum. Onu tavlamak için G.D.Anadolu'dan gelen insanlarla da mücadele etmem lazım ;) Korktuğumdan değil. Hani diyorum $öyle 10ar fln gelselerde hepsine bi racon kessek onlarda öbürlerine söylese daha çabuk bıraksalar bizi ;) Talihsizim diye dü$ünüyorum. Ba$lık ne koysaydım :) Pff hep sıkıntıdan valla. Zahmet edip okuduğunuz için saolun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ahaha :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Zamanla ölücez :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 trajikomik mi desem. yok abi direk kolay gelsin sana :) sıkma canını.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 zaman&sabır[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Dynun, 11 Ekim 2005 17:58 tarihinde demiş ki: trajikomik mi desem. yok abi direk kolay gelsin sana :) sıkma canını. Saol ya :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ehe allah sabır versın smdı dığer topıc e geciyorum :D[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 allah sabır versin ne dyim , işin çok zor valla[signature][hline]laverda yalan oldu..
zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eski topic bu ?[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbi eski bu lan biz de haybeye yazıyoruz[signature][hline]laverda yalan oldu..
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Baya bi eski thread hemde 2 ay kadarcık.![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hehe evet eskiymiş,kolay gelsin sana da zor durummuş ama genelde böyle dönemler oluyor yahu takma kafaya.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Öne çıkan mesajlar