Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pff Yine Ben ;)

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Patida$larım.
Bu yaz ba$ıma gelenleri ki$isel halkı iyi bilir. Fakat bilmeyipte bu threade bakabilecek arkada$lar için kısaca bir özet geçiyim. Bu sene ÖYS [ Özel Yetenek Sınavı ] girdim, kazanamadım. Kız arkada$ımdan ayrıldım,
http://forum.paticik.com/view.php?id=138753
http://forum.paticik.com/view.php?id=139408
http://forum.paticik.com/view.php?id=139753

detay

sporcu kariyerim hakkında ciddi endi$elerim var, yeni sistem geldi ders çalı$alım, vesaire derken hafif uçmu$ durumdayım.

Her neyse bu sene tello$ arkada$ımla beraber Erzurum FDD'de derse, kitaba ba$ladık.
Bu sene sözde kız konusunda hızlı ba$layacaktık. Fakat arada umutsuzluklarımızda vardı, hani kız gelmez fln diye.

Dershane ba$ladı, gittik geldik, okuduk yazdık-çizdik. Güzel bir sarı$ın kız kestirdim gözüme. Mesajla$tık fln. Kızın çıktığı bi çocuk varmı$ fakat ayrılmak üzerelermi$.
Yani a$k bitmi$$$..
Bu sene Erzurum FDD'nin ilçelere/köylere çalı$tığını dü$ünüyorum. Galiba hocalarımız, tello$ ve ben Türk'üz gerisi diğer ırklara mensup.
Hayır i$in ilginç yanı dersanenin yanında MİT binası var bi gün yeni gelenler MİLİTANE BİLMEMNE eylemlerinde bulunacaklar diye yer yer korkuyorum.

Geçen sene takıldığım bir kız daha var. O da çok güzel Allah bana bağı$lasın.
O kız sarı$ından güzel. Kendi kendime " ulan irfan bu kırolar merveyi [ güzel olan ] sana bırakmaz sen derya'yı [ sarı$ın olan ]al"

Kızla sınıflarımız kar$ılıklı, tenefüs bitimi hoca bekleme safhasında bakı$malara ba$ladık.
Bu bahsettiğim ki$iliklerden bizim sınıfta da 5-6 tane var tabi. Çocuğun birisi geldi kesi$tiğimizi gördü
- La ne güzel gız hemiii?
Ben ; Hıııı
- $eytan diyir, gir içeri bağır bu gız benim alani öldirirem
Ben ; Sana yakı$maz.
- Ama varyaa bi tenesi yan bahsın sen o zaman seyret
Ben ; *!Yardım için 911'i arar. [ Help pls ]*

Aynı $ekilde öteki tenefüs kızla kar$ıla$mamaya özen gösterdim.
Bi ara kızın arkada$ı kıza eliyle beni gösterdi, aynı anda pe$indeki kırolarımızda elin hizasında bana döndü :).

Kısacası kızla beraber olma dü$üncelerimi 1-2 ay ertelemek zorundayım. Merve'yi [ Güzel olan ] hiç söylemiyorum. Onu tavlamak için G.D.Anadolu'dan gelen insanlarla da mücadele etmem lazım ;)
Korktuğumdan değil. Hani diyorum $öyle 10ar fln gelselerde hepsine bi racon kessek onlarda öbürlerine söylese daha çabuk bıraksalar bizi ;)

Talihsizim diye dü$ünüyorum.
Ba$lık ne koysaydım :)

Pff hep sıkıntıdan valla.

Zahmet edip okuduğunuz için saolun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 11 Ekim 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
trajikomik mi desem. yok abi direk kolay gelsin sana :) sıkma canını.

Saol ya :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...