AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sevgili Patida$larım. Bu yaz ba$ıma gelenleri ki$isel halkı iyi bilir. Fakat bilmeyipte bu threade bakabilecek arkada$lar için kısaca bir özet geçiyim. Bu sene ÖYS [ Özel Yetenek Sınavı ] girdim, kazanamadım. Kız arkada$ımdan ayrıldım, http://forum.paticik.com/view.php?id=138753 http://forum.paticik.com/view.php?id=139408 http://forum.paticik.com/view.php?id=139753 detay sporcu kariyerim hakkında ciddi endi$elerim var, yeni sistem geldi ders çalı$alım, vesaire derken hafif uçmu$ durumdayım. Her neyse bu sene tello$ arkada$ımla beraber Erzurum FDD'de derse, kitaba ba$ladık. Bu sene sözde kız konusunda hızlı ba$layacaktık. Fakat arada umutsuzluklarımızda vardı, hani kız gelmez fln diye. Dershane ba$ladı, gittik geldik, okuduk yazdık-çizdik. Güzel bir sarı$ın kız kestirdim gözüme. Mesajla$tık fln. Kızın çıktığı bi çocuk varmı$ fakat ayrılmak üzerelermi$. Yani a$k bitmi$$$.. Bu sene Erzurum FDD'nin ilçelere/köylere çalı$tığını dü$ünüyorum. Galiba hocalarımız, tello$ ve ben Türk'üz gerisi diğer ırklara mensup. Hayır i$in ilginç yanı dersanenin yanında MİT binası var bi gün yeni gelenler MİLİTANE BİLMEMNE eylemlerinde bulunacaklar diye yer yer korkuyorum. Geçen sene takıldığım bir kız daha var. O da çok güzel Allah bana bağı$lasın. O kız sarı$ından güzel. Kendi kendime " ulan irfan bu kırolar merveyi [ güzel olan ] sana bırakmaz sen derya'yı [ sarı$ın olan ]al" Kızla sınıflarımız kar$ılıklı, tenefüs bitimi hoca bekleme safhasında bakı$malara ba$ladık. Bu bahsettiğim ki$iliklerden bizim sınıfta da 5-6 tane var tabi. Çocuğun birisi geldi kesi$tiğimizi gördü - La ne güzel gız hemiii? Ben ; Hıııı - $eytan diyir, gir içeri bağır bu gız benim alani öldirirem Ben ; Sana yakı$maz. - Ama varyaa bi tenesi yan bahsın sen o zaman seyret Ben ; *!Yardım için 911'i arar. [ Help pls ]* Aynı $ekilde öteki tenefüs kızla kar$ıla$mamaya özen gösterdim. Bi ara kızın arkada$ı kıza eliyle beni gösterdi, aynı anda pe$indeki kırolarımızda elin hizasında bana döndü :). Kısacası kızla beraber olma dü$üncelerimi 1-2 ay ertelemek zorundayım. Merve'yi [ Güzel olan ] hiç söylemiyorum. Onu tavlamak için G.D.Anadolu'dan gelen insanlarla da mücadele etmem lazım ;) Korktuğumdan değil. Hani diyorum $öyle 10ar fln gelselerde hepsine bi racon kessek onlarda öbürlerine söylese daha çabuk bıraksalar bizi ;) Talihsizim diye dü$ünüyorum. Ba$lık ne koysaydım :) Pff hep sıkıntıdan valla. Zahmet edip okuduğunuz için saolun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ahaha :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Zamanla ölücez :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 trajikomik mi desem. yok abi direk kolay gelsin sana :) sıkma canını.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 zaman&sabır[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Dynun, 11 Ekim 2005 17:58 tarihinde demiş ki: trajikomik mi desem. yok abi direk kolay gelsin sana :) sıkma canını. Saol ya :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ehe allah sabır versın smdı dığer topıc e geciyorum :D[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 allah sabır versin ne dyim , işin çok zor valla[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eski topic bu ?[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbi eski bu lan biz de haybeye yazıyoruz[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Baya bi eski thread hemde 2 ay kadarcık.![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hehe evet eskiymiş,kolay gelsin sana da zor durummuş ama genelde böyle dönemler oluyor yahu takma kafaya.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar