b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Arkadaslar selam Bir yakinim Feneryolu Mustafa Aykin Ilkogretim Okulu'nda sinava girecek. Acaba yerini tam bilen var mi?[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 LES mi[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 adresi vardır. onu yazarsan tarif edebilecek olanlar artar gibi düşünüyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hmm tanıdık geliyo.Neden acaba... P.S:Feneryolu nda oturuyorum... Şimdi atlıyosun bostancı hattından kadıköy minibüsüne(caddeden giden)...Semihaşakiri geçiosun(hapishaneye benziyen) yola devam ediyosun Dünya göz hastanesinin bir önceki dönemecinde tabela görüyorsun bir tane-sağdan hayvan gibi...Üzerinda Mustafa Aykın İ.Ö yazıyor.Dünyagözden sonramıydı önce mi tam emin deilim ama civarında...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 04 Aralık 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bungala tarafından 04 Aralık 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilkokulum :) tarif etmeye çalışayım dedim ama hatırlayamadım, çok oldu gitmeyeli :)[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 marmara üniversitesinin karşısından girmek gerekiyor sanırım[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Gormo, 04 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: marmara üniversitesinin karşısından girmek gerekiyor sanırım Çaprazında kalıyor sanırsam..En sağlamı benim anlattığım yol-bence-...Hah Marmara Üniversitesinden aşağı inerseniz bi haber verin geliyim...(ev tam bu tarifte gormo benim evimi tarif etti-tebrikler)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bılıyorum hatta ılkogretımı orada okudum :) Sımdı Marmara unıversıtesının goztepe kampusu varya onun karsısında kosede Marmara Pastahanesı var onun sokagına gırıyorsun ılk kavsagı gecıyorsun 2. kavsaga gelınce solda gorursun dırek zaten bulamassan bıle orada bırılerıne sorarsan sana gosterırler yerını[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @Gomro kac yılı mezunusun? [signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Finrod tarafından 05 Aralık 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cevap veren herkese teşekkürler[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
b1vRiP
Sosyal ağlarda paylaş